Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:Gibutkowa pisze:A ile masz myszek-kudłatek jeszcze? Znalazłoby się 6 szt.? (zaczynam kompletować prezenty podchoinkowe)
Na pewno mam jeszcze kawałek zielonego i brązu z pomarańczowo-żółtymi wypustkami, mam różowy i barankowo-kremowy i ostatnią pomarańczową myszkę kudłatkę, i morelowy .
I nie mogę sie wysłowić, bo nasza kota jest w tej chwili operowana.
Gibutkowa pisze:Thorkatt pisze:Gibutkowa pisze:A ile masz myszek-kudłatek jeszcze? Znalazłoby się 6 szt.? (zaczynam kompletować prezenty podchoinkowe)
Na pewno mam jeszcze kawałek zielonego i brązu z pomarańczowo-żółtymi wypustkami, mam różowy i barankowo-kremowy i ostatnią pomarańczową myszkę kudłatkę, i morelowy .
I nie mogę sie wysłowić, bo nasza kota jest w tej chwili operowana.
To ja chciałam zamówić 6szt kudłatek a jak nie będzie 6 to mi jakaś niekudłatkę dorzuć tak żeby razem było 6. I musimy się umówić, bo ja muszę Ci dać sznur, kaskę za ocieplacze (i myszki) i jeszcze masz dla mnie wierszyki IneczkiDaj znać kiedy by Ci pasowało.
Thorkatt pisze:
Wet, który operował naszą Gusię, bardzo ładnie ją zszył. Może by mi w miedzyczasie trochę mysich brzuszków pozszywał
Gibutkowa pisze:Thorkatt pisze:
Wet, który operował naszą Gusię, bardzo ładnie ją zszył. Może by mi w miedzyczasie trochę mysich brzuszków pozszywał
A gdzie operowałaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości