Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 13, 2010 8:19 Re: Mgiełka-potrzebna wizyta przedadopcyjna w Lubinie-kto może??

Asiu, Fredziolina jest z Lubina! (zrymowało się :lol:) napisz do niej, o ile sama tu nie zajrzy ;)

Zaciskam kciuki za domek dla Mgiełeczki!

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon wrz 13, 2010 8:29 Re: Mgiełka-potrzebna wizyta przedadopcyjna w Lubinie-kto może??

Cameo pisze:Asiu, Fredziolina jest z Lubina! (zrymowało się :lol:) napisz do niej, o ile sama tu nie zajrzy ;)

Zaciskam kciuki za domek dla Mgiełeczki!

Dziękuję, Kamilko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz do niej napiszę :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon wrz 13, 2010 8:53 Re: Mgiełka-potrzebna wizyta przedadopcyjna w Lubinie-kto może??

Kochana Fredzielonina zgodziła się przeprowadzić wizytę przedadopcyjną :dance: :dance2:
Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon wrz 13, 2010 9:04 Re: Mgiełka-potrzebna wizyta przedadopcyjna w Lubinie-kto może??

Ufff, to super :D

wracamy do poprzedniego tytułu ;)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon wrz 13, 2010 9:41 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

jerzykowka pisze:
Georg-inia pisze:co Ty tu wypisujesz? jakie czekać? na co? :twisted: jak dom kocha Mgiełkę, to czego szukać? :ok:

na pewno ktoś z Lubina lub okolic się znajdzie, napisz w tytule, że szukasz.

Rany, ale się cieszę, co prawda po cichutku na razie, ale i tak :ok:

Tego mi było trzeba, siostro :oops:

zawsze do usług :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon wrz 13, 2010 11:03 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

:dance: nie mogę sie doczekać...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon wrz 13, 2010 11:10 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon wrz 13, 2010 15:05 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Zaciskam kciuki z całych sił.
Oby to się okazał TEN domek :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto wrz 14, 2010 7:42 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Och, dziewczyny jestem taka podekscytowana :oops: Dostałam od potencjalnej nowej Dużej Mgiełeczki wypełnioną ankietę przedadopcyjną. No nie mam się do czego przyczepić, wręcz przeciwnie :wink:
Wczoraj rozmawiałam z Fredzioliną (fantastyczna kobieta!) i wiem, że sprawdzi domek od podszewki 8) To mądra i doświadczona dziewczyna, więc na pewno wszystkiego dopilnuje i niczego nie przegapi. Podpowie też jak osiatkować okna, bo chociaż jedno by się przydało zabezpieczyć jeszcze przed ewentualnym przyjazdem Mgiełki. Zobaczymy co się okaże. Jestem pełna obaw, bo nie mogę uwierzyć żeby to tak prędko i pięknie miało się ułożyć :oops: A przecież mogę powierzyć Mgiełeczkę tylko absolutnie dobremu i odpowiedzialnemu człowiekowi!!! I naprawdę nie mogę się pomylić...
Dziękujemy za kciuki i prosimy o jeszcze :wink: :D
Całuski od jesiennie rozespanej Mgiełki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto wrz 14, 2010 7:46 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Asiu, przecież wiesz, że Mgiełka to czarodziejka - widocznie wyczarowała sobie domek, TEN domek :D
Czekam z niecierpliwością na dalsze wiadomości i trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto wrz 14, 2010 8:11 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Mnie to już się płakać chce... z radości!
Mgiełka mocno zapadła w moje serce i bardzo przywiązałam się do wiadomości o niej, poproszę więc jeszcze o zmobilizowanie nowego domku do informowania forumowego co u Koteńki :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto wrz 14, 2010 8:17 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

oj, dobrze będzie, proszę mi tu nie histeryzować :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 14, 2010 8:27 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

oj, dzieje się!!
To ja czekam na wieści, czy to na pewno TEN dom. a kiedy wizyta przedadopcyjna?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto wrz 14, 2010 8:35 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Wizyta przedadopcyjna może już jutro :strach:
Ryczę :roll: :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]