Podesłałam link Pewnej Osobie - mam nadzieję, że odezwie się w sprawie adopcji. Byłby to dom dla jednego z kocurków - z jednym maluszkiem, w zbliżonym wieku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dragonfly.87 pisze:ja czekam na info o płci kotków, bo ja mogę wziąć tylko kotkę i jak już mówiłam jestem totalnie spłukana, także niestety nie stać mnie na leczenie
Agalenora pisze:dragonfly.87 pisze:ja czekam na info o płci kotków, bo ja mogę wziąć tylko kotkę i jak już mówiłam jestem totalnie spłukana, także niestety nie stać mnie na leczenie
. Niestety, gwarancji, że przez xxx lat kot nie będzie wymagać leczenia nikt odpowiedzialny Ci nie da! Lepiej przemyśleć kwestię dokocenia, obliczyć fundusze, niż później żałować.
Poza tym, mając agresywną kicię w domu nie ryzykowałabym dokocenia takim maluchem.![]()
Najlepszą opcją byłoby znalezienie domu z kociakiem w podobnym wieku.
dragonfly.87 pisze:No a co do kotki, to niestety jest bardzo agresywna w stosunku do innych zwierzątczy jest skazana na bycie jedynaczką?
dragonfly.87 pisze:
No a co do kotki, to niestety jest bardzo agresywna w stosunku do innych zwierzątczy jest skazana na bycie jedynaczką?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 357 gości