Witam!
Kilka informacji o
Gwiazdeczce – jest niesamowicie towarzyska, cały czas na kolanach i traktor, ugniatanie klusek, skakanie na nogi, no i to czego nie lubię u dużych nieznanych mi kotów – podgryzanie i gdy zabieram rękę dostaję po niej z pazurka

Wczoraj przed snem ułożyła mi się na kolanach a ja rozmawiałam przez telefon, ugniatała kluchy, patrzyła mi głęboko w oczy, jak nie zwracałam na nią uwagi, to zaczęła mnie lizać po twarzy i w końcu podgryzła

Za chwilę weszła do pokoju Asia i kicia strasznie się podekscytowała, że tyle ludzi w jednym pomieszczeniu. Asia zaczęła ją głaskać, i jak zabrała rękę to dostała ale bez pazurków.
Koniecznie chce wyjść z pokoju, jest bardzo zainteresowana innymi kotami i zaczyna popłakiwać do nich pod drzwiami.
Bardzo ładnie robi do kuwety, mimo, że miała w schronie gazety a tu żwirek to od razu wiedziała do czego służy

Nie chce jeść mokrego, preferuje suchą karmę.
Po przyjeździe z palucha (a prawie cały dzień spędziła w aucie) Gwiazdka zwymiotowała niewiarygodną ilością suchej karmy – robaków brak. Brzuch od razu zrobił się normalny, bo wcześniej u weterynarza było podejrzenie bardzo dużego zarobaczenia. Kupa też ładna, stała i bez żadnych widocznych gapowiczów
Niestety musimy poprosić o pomoc finansową dla Gwiazdki

Niedawno wyciągnęłyśmy z piwnicy ok.30 maluchów z PP – o czym jest info na naszym wątku, jesteśmy kompletnie spłukane z kasy :/ Prosimy o bazarki, dzisiaj powinien powstać nasz prywatny. Eh.

Wszystko będzie pomocne! Jeżeli ktoś ma suchą karmę, ale dobrą, to z chęcią przyjmiemy dla Gwiazdeczki. Ona musi teraz dobrze jeść, a nie rusza ani kurczaka ani dobrych puszeczek.
Postaram się dzisiaj wieczorem wstawić jakieś foto pieszczochy