Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jasdor pisze:Ponieważ nie mam czasu przepisywać w kółko zaglądnijcie tu viewtopic.php?f=13&t=115089&start=0
Może taki domek sie nada ? Większe od niego jest tylko dzieckoale może jakoś sie uda ?
jasdor pisze:No i domek wybrał sobie kotka. Zupełnie nieoczekiwanie. Żadna z forumowych piękności konkursu nie wygrała.
Serce Pani ze sklepu złamała zwykła bura roczna kotunia mieszkająca na stacji benzynowej![]()
Jak zatrzymali sie samochodem, to po prostu podeszła, połasiła się, pomiałczała. Pani zapytała na stacji, czyj to kot i usłyszała, że niczyj![]()
Że siedzi całymi dniami na stacji, a oni go tylko karmią, że na noc gdzieś znika i przychodzi nad ranem.
Pani zapytała, czy może go sobie wziąć. Oczywiście, że może -padła odpowiedź. No i zabrała ze sobą samochodem nawet bez transporterka.
Kicia siedziała grzecznie podczas podróży na bagażniku, z tyłu za szybą i spoglądała na oddalającą się stację benzynową.
Resztę drogi przespała, w domku poznała swoich towarzyszy. Trochę bała się pieska, ale ostrzegła go łapką, żeby z nią nie zadzierał i jest OK.
Jutro wstawię zdjęcie, przyśle MMS.
jasdor pisze:To ona właśnie - Okruszka złamała Pani serce na stacji paliw![]()
Uploaded with ImageShack.us
8sun pisze:Czy Marley znalazł już dom![]()
Wczoraj ktoś zabił mojego syberyjczyka Borysa. Nie wyobrażam sobie życia bez kota syberyjskiego. Może Marley zechce z nami żyć![]()
Podaję adres em dla kontaktu bozena@8sun.com.pl
Pozdrawiam przez łzy.
elu pisze:8sun pisze:Czy Marley znalazł już dom![]()
Wczoraj ktoś zabił mojego syberyjczyka Borysa. Nie wyobrażam sobie życia bez kota syberyjskiego. Może Marley zechce z nami żyć![]()
Podaję adres em dla kontaktu bozena@8sun.com.pl
Pozdrawiam przez łzy.
Skontaktowałam się z Budryskiem i okazuje się, że Marley już dawno ma domektylko Budrysek ma problemy z netem i nie jest w stanie zaktualizować wszystkich wątków.
8sun - Budrysek pyta czy może byłabyś zainteresowana białą, 10-tygodniową kicią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości