WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 10, 2010 17:55 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Sinea pisze:Cholerka jutro niestety ja nie mogę. Może być wtorek albo później.Jutro zadzwonię do tej Pani,która się nimi zajmuje, dowiedzieć się jak wygląda sytuacja.

Jak wygląda sprawa z puchatkiem? 23 września wyjeżdżam. Do tego czasu chciałabym, żeby znalazł dom. Kiedy mogę go zabrać?

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Wto sie 10, 2010 22:36 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Nie moge się dodzwonić do opiekunki :( .Będę jeszcze próbowała.
Ja wyjeżdżam jutro,ale zawsze jest jeszcze paulina777,z którą też można się umówić na złapanie małego. Wyjeżdżam,ale będę miała stały dostęp do internetu,więc cała sprawa będzie na bieżąco.
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Pt sie 27, 2010 11:39 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Dodzwoniłam się już jakiś czas temu do opiekunki.Nie odbierała bo była chwilę w szpitalu.Teraz dla odmiany u nas oczywiście jak zapłacony internet i wszystko gra to popsuł się modem i musimy odebrać nowy...więc narazie korzystam z tego,że przez tydzień jesteśmy z koleżanką,która ma mobilny net.Dlatego do tej pory była taka cisza z naszej strony.W dodatku paulina777 nie może z pracy od jakiegoś czasu wejść na forum :evil: i dlatego ucichła sprawa z małym puchatym :(
Kociak nadal tam jest i czeka na zabranie.Nie wiem czy to aktualne?
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Nie wrz 12, 2010 12:53 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Byłyśmy z Kallą łapać puchatka na DT do niej.Wszystkie kociaki przyszły,oczywiście poza puchatkiem.Jego ani śladu.
Za to za płotem znalazłyśmy dwa 3-4 tygodniowe kociaczki,jedną czarnuszkę,też puchatą i niebieskiego chłopaka z białą plamką na mordce (oba przepiękne).Kalla zdecydowała,że weźmie je do siebie,zwłaszcza,że już dzielnie jedzą same.Srebrny był w kiepskim stanie.Zaklejone oczka,bardzo osłabiony,nawet nie uciekał.Prawdopodobnie odrzuciła go mama i raczej by nie przeżył.
Teraz maluchy już bezpieczne siedzą u Kalli,mają ogromny apetyt i ciągle się bawią.Czarna dziewucha jeszcze wykazuje trochę dystansu i woli przebywać z bratem niż z ludźmi,za to chłopak jest niesamowitym miziakiem i kolankowcem :D .
Dla obu szukamy teraz domku stałego :!:
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pon wrz 13, 2010 8:02 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Tam jest jeszcze kilka czarnuchów, pingwin i puchatek :!:
Mają ok. 2 miesięcy, czy ktoś chętny na DT?
W tygodniu zajedziemy tam i zrobimy zdjęcia.
Maluchy jak na razie wyglądają zdrowo i biegają po całym podwórku.

Potrzebny DT i oswajanie. :!:

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Pon wrz 13, 2010 9:56 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Maluchy bardzo pilnie potrzebują domów tymczasowych za nim całkiem zdziczeją. Puchatek na pewno szybko znajdzie dom stały, jeśli ktoś da mu szansę.
A ja poproszę, jeżeli możecie umieście na forum zdjęcia tych dwóch kociątek, które są u mnie i tego biało-rudego z kliniki. Był śliczny może ktoś go zechce na dom tymczasowy. szkoda, żeby taki maluch przebywał sam w klinice.

kalla

Post » Pon wrz 13, 2010 10:03 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

kalla pisze:Maluchy bardzo pilnie potrzebują domów tymczasowych za nim całkiem zdziczeją. Puchatek na pewno szybko znajdzie dom stały, jeśli ktoś da mu szansę.
A ja poproszę, jeżeli możecie umieście na forum zdjęcia tych dwóch kociątek, które są u mnie i tego biało-rudego z kliniki. Był śliczny może ktoś go zechce na dom tymczasowy. szkoda, żeby taki maluch przebywał sam w klinice.

Dizisiaj wieczorem postaram się wstawić te zdjęcia :) Tylko fajnie by było zrobić jakieś nowe zdjęcia niebieskiemu, bo oczka ma teraz piękniejsze. :kotek:

paulina777

Post » Pon wrz 13, 2010 10:10 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Nie tylko oczka. On pięknieje każdego dnia. Uszka wyczyszczone, oczka już nie ropieją. Mały je jak smok i broni zażarcie miski. Ani mi, ani siostrze nie da się zbliżyć jak je. Był bardzo wygłodzony. A poza tym wielki słodziak z niego i całuśnik. Postaram się im zrobić jakieś fotki, ale czarnulka jest tak ruchliwa, że nie mogę jej uchwycić.

kalla

Post » Pon wrz 13, 2010 10:20 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

kalla pisze:Nie tylko oczka. On pięknieje każdego dnia. Uszka wyczyszczone, oczka już nie ropieją. Mały je jak smok i broni zażarcie miski. Ani mi, ani siostrze nie da się zbliżyć jak je. Był bardzo wygłodzony. A poza tym wielki słodziak z niego i całuśnik. Postaram się im zrobić jakieś fotki, ale czarnulka jest tak ruchliwa, że nie mogę jej uchwycić.

:ryk: Urocze. Cieszę się bardzo, że je zabrałaś. Mam nadzieję, że dla innych też znajdzie się taka szansa.

paulina777

Post » Pon wrz 13, 2010 14:15 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Jeden z kociaków,które tam zostały,śliczny pingwinek,ma spory katar.Jemu najbardziej potrzebny jest teraz domek,chociaż tymczasowy :!:
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pon wrz 13, 2010 15:57 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

kalla pisze:Nie tylko oczka. On pięknieje każdego dnia. Uszka wyczyszczone, oczka już nie ropieją. Mały je jak smok i broni zażarcie miski. Ani mi, ani siostrze nie da się zbliżyć jak je. Był bardzo wygłodzony. A poza tym wielki słodziak z niego i całuśnik. Postaram się im zrobić jakieś fotki, ale czarnulka jest tak ruchliwa, że nie mogę jej uchwycić.

Kasiu, strasznie się cieszę, że kociaki znalazły u Ciebie ciepły kącik :1luvu:
Za zdrowie maluszków :ok:
Niestety, u mnie panuje grzybica, więc chyba nie powinnaś składać nam wizyt w najbliższym czasie. Bardzo żałuję, ale to dla dobra Twoich podopiecznych (i Ciebie samej też)
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pon wrz 13, 2010 16:10 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Ewa a jak białe cudeńko?Został na stałe u tej kobiety czy nadal szuka domku?
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Wto wrz 14, 2010 11:11 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Efcia1 pisze:

Kasiu, strasznie się cieszę, że kociaki znalazły u Ciebie ciepły kącik :1luvu:
Za zdrowie maluszków :ok:
Niestety, u mnie panuje grzybica, więc chyba nie powinnaś składać nam wizyt w najbliższym czasie. Bardzo żałuję, ale to dla dobra Twoich podopiecznych (i Ciebie samej też)

Dziękuję Ewuniu :D
Masz rację nie mogę narażać maluchów.One są takie malutkie, zwłaszcza Teoś. Ale jak wyleczycie się z grzyba to jestem pierwsza w kolejce z wizytą.

kalla

Post » Wto wrz 14, 2010 12:37 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

kalla pisze:Dziękuję Ewuniu :D
Masz rację nie mogę narażać maluchów.One są takie malutkie, zwłaszcza Teoś. Ale jak wyleczycie się z grzyba to jestem pierwsza w kolejce z wizytą.

No jasne! Wizyta ulubionej Cioci Kasi za jakiś czas obowiązkowa!

Biały maluszek, zwany Fąflem, zostaje u Bożeny na stałe. A co naśmieszniejsze, już dzisiaj dołącza do niego poniższy kociak, Niuniek. Nieźle, co? :D

Obrazek
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto wrz 14, 2010 12:43 Re: WAWA:BIAŁY KICIUŚ Z KK I JEGO RODZEŃSTWO SZUKAJĄ DT/DS !

Efcia1 pisze:
kalla pisze:Dziękuję Ewuniu :D

No jasne! Wizyta ulubionej Cioci Kasi za jakiś czas obowiązkowa!

Biały maluszek, zwany Fąflem, zostaje u Bożeny na stałe. A co naśmieszniejsze, już dzisiaj dołącza do niego poniższy kociak, Niuniek. Nieźle, co? :D

Obrazek

Łaaaał :D Ale Cudo! Ja właśnie molestuje kumpele żeby mi wysłała te zdjęcia maluchów ;)
A jak ten białasek z kolorowymi oczkami? :> pewnie super.

paulina777

[poprzednia][następna]