Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 02, 2010 11:14 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Kochana Ania NSP :1luvu: :1luvu: :1luvu: już podwiesiła Mgiełkę na Allegro. Aniu, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://allegro.pl/mgielka-niewidoma-cud ... 29533.html

Mam nadzieję, że z resztą ogłoszeń pomogą łódzkie Cioteczki :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw wrz 02, 2010 11:19 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

ech, łezka w oku się kręci.... :oops:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw wrz 02, 2010 11:28 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Asiu pięknie napisałaś. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mgiełka to na prawdę wspaniała kotka. Magiczna.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw wrz 02, 2010 11:34 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Asiu, pięknie napisałaś.
Wyślij ogłoszenie i foteczki do Madzi Radek na maila, ona już roześle.
Tylko Asiu, pousuwaj te znaczniki od kursywy, żeby ktoś przez nieuwagę tak nie wrzucił na portal ogłoszeniowy.
I oczywiście zaciskam kciuki za najlepszy domek :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw wrz 02, 2010 15:26 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Piękne, wzruszające ogłoszenie. :ok:
Tylko, czemu po przeczytaniu mi smutno?
Buziaczki i całuski :wink: w czarny pysio. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon wrz 06, 2010 12:57 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Mgiełeczka wycałowana, wypiejdana i wyprzytulana wręcz do pewnej przesady :wink:

Jedna osoba napisała w sprawie adopcji pchełeczki, ale po mojej odpowiedzi już się nie odezwała... Standardów nie obniżamy :twisted: Czekamy cierpliwie.

Mgiełka jednak lubi opadać :wink: Ostatnio często wyleguje się na dole i bardzo jej się podoba związana z tym przerwa w kontaktach z szaloną Melą :wink: Gdy przychodzi pora napełniania miseczek mokrą karmą wszystkie koty zbiegają na dół do kuchni, tylko Mgiełka dostojnie i pewnie maszeruje do łazienki i tam już czeka aż zaserwuję jej ulubioną saszetkę, bo Ona okropnej Bozity NA PEWNO nie będzie jadła. Tak sobie Dużą wytresowała i już 8) Ale za to potem następuje morze czułości i ja się oczywiście rozpływam... :oops:
I tak sobie żyjemy z tą przecudowną czarną panieneczką :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przesyłam całuski od Mgiełeczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaa, zapomniałam o najważniejszym - skórka koteńki pięknie się wygoiła i łysy placek już świeci pięknym, czarnym odrostem :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon wrz 06, 2010 14:14 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Mgiełeczka dostojna dama, co się będzie spieszyć do michy. :wink: Swoje i tak dostanie.
Moje nie lubią Bozity w kartonikach, a tę w puszkach lepiej jedzą.
Też wolę puszki, bo tymi kartonowymi opakowaniami zawsze się upaprzę przy nakładaniu.
Moc buziali dla Mgiełeczki, po całości do nieprzyzwoitości. :1luvu: :mrgreen:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon wrz 06, 2010 22:33 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Dużo, dużo głasków dla Mgiełeczki i równie dużo zdrowia dla Dużej.Kciuki za najlepszy domek dla kocinki. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Wto wrz 07, 2010 6:04 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Mgiełeczka to dama!!!! :D :D :D
Asiu,jeszcze odezwie sie dom,ten własciwy dom,wzruszony jej kalectwem,ujety urodą!
Ale nie będzie to pierwszy lepszy dom-serce Ci powie,że to właśnie ten!
Ja w to wierzę !!!!-buziaki!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 13, 2010 7:14 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

kropkaXL pisze:Mgiełeczka to dama!!!! :D :D :D
Asiu,jeszcze odezwie sie dom,ten własciwy dom,wzruszony jej kalectwem,ujety urodą!
Ale nie będzie to pierwszy lepszy dom-serce Ci powie,że to właśnie ten!

Ja w to wierzę !!!!-buziaki!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochane moje, jestem w trakcie rozmów z domkiem, który chce adoptować Mgiełeczkę. Młodzi ludzie, Pani od dziecka wychowywała się z kotami :D Wybrała Mgiełeczkę wlaśnie ze względu na to, że jest kotką tak skrzywdzoną przez los. Jest nią zachwycona i zdjęcie portretowe koteńki ma już na tapecie swojego komputera. Jest zdecydowana osiatkować okna, żywić koteńkę wg moich wskazań, przyjąć wizytę przedadopcyjną, a przede wszystkim kochać naszą cudowną Mgiełkę i troskliwie się nią opiekować. Dopiero dziś wysłałam ankietę przedadopcyjną, wieczorem ma dotrzeć do mnie wypełniona.
Długo rozmawiałyśmy przez telefon i serce mi mówi, że to bardzo dobry dom, dom dla Mgiełki. Ale ponieważ to dopiero drugi odzew na ogłoszenie, to zaczynam kombinować, że to może za wcześnie na podejmowanie decyzji, że może powinnam poczekać na kolejne zgłoszenia :roll: No wiecie... :oops:
Aha, Mgiełka byłaby jedynaczką, co uważam za najlepsze dla niej (ze względu na neurologię, a nie brak wzroku).
Proszę, trzymajcie kciuki za najlepszą decyzję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poszukuję osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Chodzi o Lubin w woj. dolnośląskim, może znacie tam kogoś?
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon wrz 13, 2010 7:19 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Trzymam kciuki za to, żeby to był TEN DOM :) :ok: :ok: :ok: :ok:

WarKotka

Post » Pon wrz 13, 2010 7:28 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

co Ty tu wypisujesz? jakie czekać? na co? :twisted: jak dom kocha Mgiełkę, to czego szukać? :ok:

na pewno ktoś z Lubina lub okolic się znajdzie, napisz w tytule, że szukasz.

Rany, ale się cieszę, co prawda po cichutku na razie, ale i tak :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon wrz 13, 2010 7:34 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

Georg-inia pisze:co Ty tu wypisujesz? jakie czekać? na co? :twisted: jak dom kocha Mgiełkę, to czego szukać? :ok:

na pewno ktoś z Lubina lub okolic się znajdzie, napisz w tytule, że szukasz.

Rany, ale się cieszę, co prawda po cichutku na razie, ale i tak :ok:

Tego mi było trzeba, siostro :oops:
Już założyłam wątek z prośbą o wizytę przedadopcyjną. Mam nadzieję, że ktoś zechce pomóc :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon wrz 13, 2010 7:35 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

jerzykowka pisze:Już założyłam wątek z prośbą o wizytę przedadopcyjną. Mam nadzieję, że ktoś zechce pomóc :ok:

A ja zmieniłam tytuł tego wątku ;)

WarKotka

Post » Pon wrz 13, 2010 7:40 Re: Mgiełka - w cudownym DT u Jerzykówki szuka najlepszego domku

kiche_wilczyca pisze:
jerzykowka pisze:Już założyłam wątek z prośbą o wizytę przedadopcyjną. Mam nadzieję, że ktoś zechce pomóc :ok:

A ja zmieniłam tytuł tego wątku ;)

Dzięki, Martuś :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]