Carlos - cud chłopak szuka DS! 4 mies., Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 12, 2010 21:26 Carlos - cud chłopak szuka DS! 4 mies., Warszawa

Wątek jest nowym początkiem tematu viewtopic.php?f=13&t=116087

Kociaki zostały znalezione przy garażach, samotne, chore. Ania z 3miasta zabrała je, wyleczyła, otoczyła miłością. Ciągiem zdarzeń kocurki trafiły do nas na dt.

Pingwinek to Carlos, rudasek - Diego. Kotki idealne :)
Uwielbiają człowieka i mruczą oboje jak małe traktorki.
Potrafią się doskonale bawić zarówno razem, w pojedynkę jak i z ludziem. Świetnie dogadują się z kotami i psami (nasze koty chyba też wyczuwają dobre fluidy, bo ani razu na nich nie syknęły).

Carlos i Diego są zdrowi, odrobaczeni x2. Diego prawie nabrał już ciałka (był strasznym chudzinką). Szczepienie na dniach. Książeczki zdrowia założone. Mają 4 miesiące.

Szukają domku i razem i osobno - ale wówczas w domu, gdzie miałyby jakiegoś zwierzęcego kompana.

Poniżej linki do zdjęć zrobionych tuż po ich znalezieniu:
http://picasaweb.google.pl/mequeq/KOTYZ ... h78082010#
http://picasaweb.google.pl/mequeq/Znale ... ychDomach#
Ostatnio edytowano Śro wrz 29, 2010 16:51 przez Jaś&Małgosia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Nie wrz 12, 2010 21:31 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie wrz 12, 2010 21:37 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Chłopaki mają się nadzwyczaj dobrze! Z jednej strony grzeczni jak aniołki, w podróży grzeczniutcy, ale jak czas na zabawę - nie ma zmiłuj :)

Poznały się już z naszymi kotami - te o dziwo ani razu na nich nie syknęły (nawet nasz kocur!) :) Zabawny był nawet moment, jak to Diego nasyczał na naszego kocura, a ten patrzył, patrzył i odszedł w końcu gadając sobie pod nosem swoje "ła ła ła ła..." :D

Diego i Carlosik niczego się nie boją, od razu wszędzie wchodzą "jak na swoje".

Zabieram się za robienie ogłoszeń :) Chłopaki w końcu coraz więksi!
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie wrz 12, 2010 21:53 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Zapomniałam dodać, że oboje wzorowo kuwetkują :)

A Carlos ma cudne prążki na swoim czarnym ciałku!
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie wrz 12, 2010 23:14 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Zauważyłam też, że Diego robią się coraz grubsze łapki. Wreszcie chłopak nabiera ciałka! :)

Ogłoszenia są już tutaj, na Allegro i adopcjakota. To taka idealna parka, że miałam zaćmienie przy pisaniu... ;) Zazwyczaj pisze się o różnych problemach, historiach... a tu takie ANIOŁKI, że same superlatywy!

Teraz tylko :ok: za super domki!
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Pon wrz 13, 2010 5:06 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Wypiękniały, i widać jakie są szczęśliwe. Dom, który Carlos i Diego zaszczycą swoją obecnością zyska wyjątkowość, bo to takie niezwykłe koty.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon wrz 13, 2010 5:07 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

melduję się na tym wątku :kotek:
kciuki za chłopaczków i głaski poranne
widać, że cudne kociska :)
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon wrz 13, 2010 11:37 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

hopkamy :1luvu:
Obrazek

biamila

Post » Pon wrz 13, 2010 12:11 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Do góry chłopaki! :kotek:
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Pon wrz 13, 2010 18:59 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Właśnie dowiedziałam się, że D&C zostały zaszczepione :D moje chłopaki :1luvu:
Obrazek

biamila

Post » Pon wrz 13, 2010 21:34 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Widzę, że informacje przybywają na forum przede mną :D

Tak, chłopaki zaszczepione, zdrowe - nic, tylko domków wypatrywać. Nasza Weterynarz oceniła, że z Diego będzie większy kocur :)

Teraz śpią wtulone w kocyk na naszej krzesłowej konstrukcji dla kotów :) Ale już nauczyłam się, że zbliżanie się z aparatem w takich momentach kończy się momentalnym obudzeniem i wariowaniem ;) więc nie podejdę, choć słodko wyglądają :1luvu: Po raz pierwszy śpią poza swoim pokojem. Chociaż Carlos już spał, a Diego jeszcze wariował - bo musiał koniecznie sprawdzić co kryje się pod miską z wodą :twisted: Ale teraz widać już zupełnie się zmęczyli...

Wieczorem pazury kociaków zostały też oficjalnie obcięte - po tym, jak Carlos przybiegł Jasiowi (temu od Małgosi;) ) na spotkanie do drzwi i z radości wspiął się po nim do pasa :lol: Alpinista z niego rośnie! :)
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Pon wrz 13, 2010 21:40 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Ach, i nawet nie trzeba im było pokazywać gdzie jest główna kuweta (ta, poza ich pokojem). Sami trafili bezbłędnie :)

To naprawdę mądre chłopaki! :1luvu:
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Wto wrz 14, 2010 5:15 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Małgosiowego Jaśka przepraszam za doznane rany. Wiem jak to jest, bo jak mam kociaki to często traktują mnie jak drapak, szczególnie jak robię im michę :ryk:
Kciuki za Dom lub też Domki!
Obrazek

biamila

Post » Wto wrz 14, 2010 5:59 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

kochane chłopaczki z Nich :ok: i do tego śliczne oba :1luvu:
niech już wstają wczesnym rankiem,śniadanko zjedzą i pobrykają troszkę :cat3:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto wrz 14, 2010 12:10 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

i w górę!
Obrazek

biamila

[następna]