Jezeli chodzi o OLSZTYN to jade tam autobusem albo pociągiem 24 wrzerśnia wiec jeżeli bedzie miejsce gdzie go tam zostawić to malucha moge zawieźć!!!!!!
"Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy." Faith Resnick
Na facebooku widziałam wypowiedzi, że do Olsztyna ma jechać ale nie ma go kto zawieźć wiec może jakaś pomyłka Jakby co to raz na jakiś czas tam jeżdzę. A coś o nim wiadomo czy ma jakąś zakaxna chorobę? Chcę pomóc mu znaleźć dom ale wszyscy których znam maja już koty wiec musiałby być zdrowy tzn nie zarażać.
"Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy." Faith Resnick
alez zrobimy mu badania, w Wwie sa dobrzy specjalisci Jedyne, czego on teraz potrzbuje to dt srodki na badania. nie moge sie zgodzic na wyslanie do Olszytna kota, ktory jest chory i nie szczepiony. Kilka razy pisalam na FB o tym, nie wiem skad ten pomysl z Olsztynem. jesli kotek ma stare zmiany i nie mozna mu pomoc, nie chce mu fundowac stresu zwiazanego z kolejna podroza, o ryzyku pp w przypadku nie szczepionego kociaka nie chce nawet myslec....
jakby co to go wezme ale proszę dajcie znać wcześniej. ja raz w miesiacu jestem w olsztynie więć jakby co to mogę go zawiexć za jakis czas. no i musi miec tam zapewnione lokum bo tego niestety tam nie moge mu dać
nie, kociak nie jest w tej fundacji, ale mial tam trafic.... jak przeczytalam ten link to mi wlosy dęba stanęly... A wiec wszystko jasne, Kocia Mama chciala go uśpic... Super ja mam informacje, ze kociak kupy robi do kuwety, gorzej z siusianiem, nie zawsze zdąza. nie wiedzilam, ze jest w klatce - jesli to prawda, to bardzo mi go szkoda...