No a moje leja na plecak córki zastepczej, na jej łózko...zawsze nie zdazy schowac kołdry

Jestem zdziwiona ,ze Willy nie ma "popytu"jest taki sliczniusi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:No a moje leja na plecak córki zastepczej, na jej łózko...zawsze nie zdazy schowac kołdrya od kilku dni jakis gagatek zaczał robić pod schody
Wstawiłam wiec mała kuwete...wali obok
![]()
malawaszka pisze:masakra... to w Radlinie chyba gorszy syf niż w olkuskim schronisku
zerduszko pisze:A Irena ma kolejną kotkę, oczywiście niesterylizowaną i nie zanosi się, więc zapraszamy już teraz na nowe wątki radlinków na wiosnę
bluerat pisze:Co do tej nowej kotki - możemy ją wysterylizować w gabinecie, nawet przetrzymać jak zajdzie potrzeba, ale ktoś musiałby ją dotransportować i potem zabrać z powrotem po kilku dniach.
zerduszko pisze:A Irena ma kolejną kotkę, oczywiście niesterylizowaną i nie zanosi się, więc zapraszamy już teraz na nowe wątki radlinków na wiosnę
zerduszko pisze:bluerat pisze:Co do tej nowej kotki - możemy ją wysterylizować w gabinecie, nawet przetrzymać jak zajdzie potrzeba, ale ktoś musiałby ją dotransportować i potem zabrać z powrotem po kilku dniach.
Wspaniale, ale wiesz... to się na tej kotce nie skończy
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 53 gości