Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Koniec o 20.55, może ktoś się jeszcze na coś skusi ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Ogłaszam wyniki licytacji: 1. Woda toaletowa "Flowerparty" wędruje do AgaPap - za cenę wywoławczą 30 zł. 2. Woda toaletowa "Eternal Magic" wędruje do Gameta za cenę wywoławczą 20 zł. 3. Torba kocia pojedzie do madziaki za wylicytowaną kwotę 70 zł.
Wszystkim serdecznie dziękuję za udział w aukcji . Osoby, które wylicytowały przedmioty proszone są o przekazanie adresów, a ja zwrotnie podam numer konta Dorci44.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.
Napisz do dziewczyn privy z przypomnieniem, bo np. Gameta o to prosiła
Dzięki !!!