Bubu czyli Maciek - uśmiech szczęścia :) Gabi ['] -pamiętamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 22:33 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 09, 2010 8:02 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

Właśnie przeczytałam zmieniony tytuł tego wątku i nie umiałam uwierzyć, że...
"Koty wróciły do DT w których wcześniej przebywały, zdezorientowane, nie rozumieją co się stało, dlaczego kolejny raz straciły dom w którym czuły się bezpiecznie, pewnie wierzą że to sytuacja przejściowa, tak jak ostatnio, że za chwilę znowu tam wrócą."
:evil:

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pt wrz 10, 2010 20:38 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

O, to ja, to ja jestem ta umówiona!
Ze swojej strony mogę tylko zapewnić, że jeśli tylko Bubu mnie zaakceptuje, to ja już jestem jego (codziennie po włączeniu komputera witało mnie jego zdjęcie!) :)
Na jutrzejszą wizytę denerwuję się zaś jak na jakąś randkę - wszak czeka mnie spotkanie z przystojnym brunetem, tylko czy mu się spodobam? :)

Jeśli się uda jego nową towarzyszką będzie wzięta dwa lata temu ze schroniska Krystyna z Gazowni :wink: , kotka mniej więcej w jego wieku. Strachliwa (ze schroniska wzięłam ją jak już była w kontenerku, zbyt płocha na życie w tak wielkim stadzie nie radziła sobie w boksie), ale też lubi się bawić i trochę się nudzi sama.
Oto i ona
http://picasaweb.google.pl/lh/photo/Vd8 ... directlink
http://picasaweb.google.pl/lh/photo/kUz ... directlink
Do zobaczenia jutro (i obym się spodobała :kotek: )

breblebrox

Od: Nie maja 25, 2008 1:06

Post » Pt wrz 10, 2010 21:06 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

Będę trzymac kciuki, żebyście sie sobie wszyscy nawzajem spodobali.
Bardzo mocne kciuki:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt wrz 10, 2010 21:27 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

Piękna burasia 8)
Fajnie by było gdyby Bubuś miał domek - i to forumowy :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt wrz 10, 2010 21:28 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

wielkie kciuki
za miłość z wzajemnością
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Krystyna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob wrz 11, 2010 10:36 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

Breblebrox witamy na forum.
Oj widzę że fajny domek się Bubusiowi szykuje.
Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob wrz 11, 2010 14:32 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

Ja też trzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob wrz 11, 2010 16:38 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

Saper już jest u mnie - niesamowicie piękny i odważny kot, bez krępacji rozpoczął od zwiedzania mieszkania.
Teraz ułożył się na środku przejścia w plamie słońca i wygląda na całkiem oswojonego z nowym otoczeniem :)
Po strachliwej Krysi, którą oswajałam tygodniami, robi niesamowite wrażenie!
Krysi póki co mruczy złowieszczo spod łóżka, nie zamierza wyściubić nosa, ale Saperowi to w ogóle nie przeszkadza, ułożył się niedaleko i najwyraźniej czeka, aż Krycha postanowi się z nim zapoznać :)

Zdjęcia wrzucam na bieżąco do albumu
http://picasaweb.google.pl/motoroola/Saper?feat=directlink

breblebrox

Post » Sob wrz 11, 2010 17:05 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

Fantastyczne wieści :D :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob wrz 11, 2010 17:34 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

czy Twoja Krysia jest ze schroniska z Łodzi?
czy ona nie była w schronisku jako Ufo?

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob wrz 11, 2010 17:43 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

Tak właśnie, to ona!

breblebrox

Post » Sob wrz 11, 2010 17:44 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

o rany, jak fajnie ze to ona :)
tak wlasnie jak zerknelam na te Twoje zdejcie to mi sie z Ufolinka skojarzylo, cudna kotenka :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob wrz 11, 2010 17:50 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

Strachliwa i na przyzwyczajenie do wszystkiego potrzebuje mnóstwo czasu, przez pierwsze dwa tygodnie wychodziła tylko nocą, ale nigdy mi to nie przeszkadzało, warto być cierpliwym, bo ona oddaje to podwójną miłością.
Taki śmieszny niskopodłogowiec z niej, jedno oczko mniejsze, drugie większe, język wiecznie wystawiony (ma zaledwie co drugiego zęba po wizycie u dentysty), ale za to teraz się szeroka zrobiła :)
Mam teraz dwa koty do odchudzenia :lol:

breblebrox

Post » Sob wrz 11, 2010 18:08 Re: Bubu i Gabi - porzucone po raz drugi, czy mogą jeszcze wierz

Jejku, "moja" Ufo :1luvu: Gdyby nie Etka to bym jej nie poznała. Nawet nie wierzyłam jak zobaczyłam, musiałam zdjęcia stare porównać.
Jak ona ślicznie wygląda :1luvu: to zupełnie inny kot :kotek:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia][następna]