PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 10, 2010 17:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Spoko Pomponmamo, kot Cię napoczyna :lol:

Qrde, kobity, ja już przymarzam, a przeczytałam jeszcze taki ciekawy artykuł http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... ecia_.html :? :strach: Niby czapkę uszankę już mam, aleee....
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt wrz 10, 2010 20:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Kurwagon powieźli ... i koguta jednego :roll:
Co my, na tej naszej polskiej Syberii kochanej poczniemy? (bez podtekstów, silwu ple).
Strach się bać, taka jego mać :strach: :wink: :wink:
Coś mi się widzi, że nasz lokalny Polmos będzie się miał całkiem nieźle :P
Tudzież Zakład Energetyczny i moja firma kochana 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt wrz 10, 2010 20:09 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Erin pisze:Kurwagon powieźli ... i koguta jednego :roll:
Co my, na tej naszej polskiej Syberii kochanej poczniemy? (bez podtekstów, silwu ple).
Strach się bać, taka jego mać :strach: :wink: :wink:
Coś mi się widzi, że nasz lokalny Polmos będzie się miał całkiem nieźle :P
Tudzież Zakład Energetyczny i moja firma kochana 8)

Pod warunkiem, że TIR-y ze składnikami dadzą radę podjechać po zaśnieżonej Elewatorskiej :lol: A, że nie dadzą, to widziałam ostatniej zimy codziennie wędrując do pracy :P
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pt wrz 10, 2010 20:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Strach się bać, ale niestety tak teraz będą wyglądały pory roku :(

Mam kandydata na wrzesień ale jeszcze myślę jak go ładnie opisać.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt wrz 10, 2010 20:51 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AniHili pisze:Pod warunkiem, że TIR-y ze składnikami dadzą radę podjechać po zaśnieżonej Elewatorskiej :lol: A, że nie dadzą, to widziałam ostatniej zimy codziennie wędrując do pracy :P

To trzeba się wcześniej zaopatrzyć :wink:
Albo nagazowanie sieci zrobić :P
A Czarowna to w Polmosie pracuje?

Erin

Post » Pt wrz 10, 2010 22:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AniHili pisze:Spoko Pomponmamo, kot Cię napoczyna :lol:

Qrde, kobity, ja już przymarzam, a przeczytałam jeszcze taki ciekawy artykuł http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... ecia_.html :? :strach: Niby czapkę uszankę już mam, aleee....

Ja pierdziu...weźcie mnie nie straszcie :!: Przed nami pierwsza zima, kiedy piec ma pociągnąć podwójną powierzchnię...mam nadzieję, że wytrzyma, jeśli nie, to czeka nas zakup większego a to niezły wydatek. Puki co podłogówka już chodzi, kominek odpalany popołudniami...i to ma być wrzesień :?:. Przyjdzie mi rozstać się ze stringami kosztem wełnianych majtochów...i kto mnie wtedy zechce :?:

Tak oto Moje Kochane Słoneczko rozpoczęło sezon grzewczy :wink:

Obrazek

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob wrz 11, 2010 0:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Erin pisze:
AniHili pisze:Pod warunkiem, że TIR-y ze składnikami dadzą radę podjechać po zaśnieżonej Elewatorskiej :lol: A, że nie dadzą, to widziałam ostatniej zimy codziennie wędrując do pracy :P

To trzeba się wcześniej zaopatrzyć :wink:
Albo nagazowanie sieci zrobić :P
A Czarowna to w Polmosie pracuje?

Nie w Polmosie, ale niemal naprzeciwko ;)
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Sob wrz 11, 2010 5:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Asia_Siunia pisze:
AniHili pisze:Spoko Pomponmamo, kot Cię napoczyna :lol:

Ja pierdziu...weźcie mnie nie straszcie :!: Przed nami pierwsza zima, kiedy piec ma pociągnąć podwójną powierzchnię...mam nadzieję, że wytrzyma, jeśli nie, to czeka nas zakup większego a to niezły wydatek. Puki co podłogówka już chodzi, kominek odpalany popołudniami...i to ma być wrzesień :?:. Przyjdzie mi rozstać się ze stringami kosztem wełnianych majtochów...i kto mnie wtedy zechce :?:

Tak oto Moje Kochane Słoneczko rozpoczęło sezon grzewczy :wink:

Obrazek

Twoje kochane słoneczko komponuje się wprost przepięknie z kominkiem :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jeśli chodzi o majciochy, to szukaj jasnych stron tej sytuacji - majciochy zwane też antygwałtami sprawią, że będziesz pod tym względem bezpieczna, albowiem napastnik nic nie zdziała rżąc radośnie. Sprawdziłam osobiście, że facet może być w trakcie wkurzony, może nawet płakać, ale jak się śmieje, to nie ma możliwości, żeby stanął... na wysokości zadania :wink: Natomiast przed planowanymi manewrami podkręcisz ogrzewanie i majciochy wymienisz na coś bardziej sprzyjającego. :ok: No, chyba, że lubisz z zaskoczenia... :roll: zgodnie z przysłowiem "myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia i godziny"... To wtedy masz problem :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob wrz 11, 2010 7:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AniHili pisze:Nie w Polmosie, ale niemal naprzeciwko ;)

Aleś Ty tajemnicza, no pochwal się 8)

Erin

Post » Sob wrz 11, 2010 10:10 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pomponmama jak zwykle udlawila mnie kawa :ryk: na odleglosc co prawda ale skutecznie;)

Nie straszcie zima, bo jak sobie pomysle o tym co mnie czeka w tym roku to mi sie odechciewa wszystkiego. Musze jakos wymyslec patent na suszenie prania - prawdopodobnie przeciagne pod sufitem sznurki w malym pokoju... To jedyne miejsce w ktorym sie regularnie pali w piecu. Od kilku dni probuje wysuszyc pranie w drugim pokoju ale cienko schnie. Jak dodam do tego mrozy i wilgoc to szczerze mowiac chce sie polozyc i obudzic od razu na wiosne, zeby przespac te cholerna pore roku.

Asia, jaka fajna pozycja :) moje tak leza na lozku jak pale w piecu - albo na podlodze. I fajna masz podloge :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob wrz 11, 2010 11:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

a ja w te mrozy nie kcem sie upijać...potrzebuję chłopa na te mroźne dni :piwa:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob wrz 11, 2010 11:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Erin pisze:
AniHili pisze:Nie w Polmosie, ale niemal naprzeciwko ;)

Aleś Ty tajemnicza, no pochwal się 8)

Kojarzysz może budynek Biacomexu? Naprzeciwko PZZ-tów. No to własnie tam pracuję (ale nie w Biacomexie, ot moja firma wynajmuje tam pół piętra, a ja po prostu handluję sprzętem laboratoryjnym). Taka to tajemnica :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Sob wrz 11, 2010 12:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Basica pisze:a ja w te mrozy nie kcem sie upijać...potrzebuję chłopa na te mroźne dni :piwa:

8O 8O 8O to ja się jednak chyba wolę upić :roll: albo lepiej - zainwestuję w termofor, albo nawet w konwektor - taniej wyjdzie niż chłop i zdecydowanie zdrowiej na nerwy... :roll:
Sol jeśli chodzi o suszenie prania, to ja się od dłuższego czasu przymierzam do pralkosuszarki, tylko mi cały czas funduszy brak. :? Wiszące wiecznie w gościnnym pokoju szmaty doprowadzają mnie do furii. Mam dwa pokoje, z czego jeden jest malutki i suszarka tam nie wejdzie. Muszę więc suszyć w salonie :evil: W pierwszej kolejności remont kuchni, ale zaraz potem zbieram na pralkosuszarkę. Obojętnie, jak długo będę odkładać - kupię sobie kiedyś, mam nadzieję, jeszcze przed emeryturą... :twisted: Rzekłam! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob wrz 11, 2010 12:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Basica pisze:a ja w te mrozy nie kcem sie upijać...potrzebuję chłopa na te mroźne dni :piwa:

A jak trafi się chłop - zmarźlak? Hę? :lol: Nie dość, że siebie to jeszcze i chłopa będzie trzeba ogrzać :P Bardziej opłacalne upijanie się :lol:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Sob wrz 11, 2010 12:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

A ja wczoraj w Makro kupiłam....piękne borowiki , taniej niż na targu i kurki :mrgreen: Ugotowałam garnek pysznej grzybowej , obżarłam się i nic mi się nie chce :mrgreen:Maślak śpi na mej śladowej pierwsi, tuląc się i mrrrucząc głośno .
Rano :mrgreen: miałam możliwość zobaczyć schronisko w Sosnowcu 8O , wiecie brak słów do opisania jak to wygląda :evil: Po prostu dramat :evil: Że władzom nie jest wstyd za coś takiego :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]