WAW. Pola ma DS! 21.04.2016 ['] :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 11, 2010 8:24 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Widziałam się z Polą w środę przy okazji dostawy karmy i żwirku - wygląda jak pączek w maśle :twisted:
Interesuje ją głównie micha, a w ostateczności micha. Jak już się przekona, że z michy nici, to ewentualnie mogą być kolana :mrgreen: Choć micha byłaby lepsza :lol:
Po zabiegu przestało jej śmierdzieć z pyska (co było do przewidzenia), ale również przestała się tak ślinić (co było bardzo mało prawdopodobne), ufff :lol: Poza tym chyba jej wydłubali przy okazji tę czarną kulkę pod okiem, bo ma jeszcze plamkę, ale to już nie jest takie wypukłe :roll:
Aha, łysiny na uszach sobie wydrapała z nerwów, bo już wszystko ładnie porasta - w ostatniej chwili ją wywiozłam do mamy.

Mama się waha :mrgreen: Ale muszę ją delikatnie sprowokować co do ostatecznej decyzji :wink:
Bo na razie to jest tak:
Ja: to wpadnę w weekend z aparatem, foty porobię.
Mama: po co?
J: do ogłoszeń
M: Jakich ogłoszeń?! No już daj jej spokój, mało jej było?
J: To co? Zostaje u Ciebie? Mogę jej nie szukać domu?
M: No nieeee, jakby się ktoś chętny znalazł, to by było dooobrze.... :roll:
J: A jak ma się znaleźć bez ogłoszeń? :roll: :roll: :roll: Przemyśl dobrze i na spokojnie, bo jak nie będę szukać, to raczej nie znajdę :mrgreen:
M: To ja się jeszcze zastanowię... :roll:
J: Luzik, myśl, myśl, tylko nie za długo, bo z dnia na dzień i tak nie znajdę, a kota się przyzwyczaja...
M: A jak będę chciała gdzieś wyjechać, to się nią zajmiesz?
J: Noooo, skoro zajmuję się kotami koleżanek, jak wyjeżdżają, to nią raczej też się zajmę :mrgreen: Pytanie z serii głupich było :twisted:
M: No to ja jeszcze pomyślę... :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol:

I po tym, jak ją zabrałam w niedzielę wieczorem na zabieg i odwiozłam w poniedziałek wieczorem:
M: Jakoś tak tu pusto bez kota było......
:ryk: :ryk: :ryk: [mi tam było pusto bez kota, odkąd się z Szelmą wyprowadziłyśmy :mrgreen: ]

Wszystko jest na dobrej drodze, ale jak znam moją mamę, to jednak ją muszę przycisnąć co do ostatecznej decyzji, bo nie chcę za pół roku usłyszeć, że "przecież jej miałam domu szukać" :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob wrz 11, 2010 8:28 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

:wink: fajnie, że jest tak dobrze.. :1luvu: ale przycisnąć trzeba.. :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob wrz 11, 2010 8:31 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Oj tak, bo potem będę wysłuchiwać, jak to mamusię "wrobiłam w kota" :lol:
Tzn. i tak będę wysłuchiwać, ale przynajmniej nie będę się musiała przejmować :twisted:

OKI

Post » Sob wrz 11, 2010 9:13 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Cześć.No bo co to jest za dom bez kota?Bez kota to tylko mieszkanie,a nie dom.Jak Pindunia się już ślini i wygląda jak pączuszek to niech mamcie grzeje w chłodne wieczory i pańcia wpadnie jak śliweczka w kompocik. :mrgreen: :ok: :ok:
A foteczki zrób ,chętnie oblukam tego pączusia
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob wrz 11, 2010 9:17 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Zrobię, zrobię, tylko się muszę z aparatem wybrać :lol:

Zapomniałabym, Pola tyje dokładnie jak Taćka - dookoła żeberek, w związku z czym znów wygląda, jakby się miała za moment okocić :ryk: A tyłeczek szczuplutki. No, względnie :mrgreen:
Za to futro jej się zrobiło mięciutkie i strasznie gęste :lol:

OKI

Post » Sob wrz 11, 2010 9:49 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

czyli figura japko?? :ryk: :ryk:

obsmialam sie z opowiesci - fajnie, ze jestes, OKI :1luvu: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob wrz 11, 2010 9:52 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Na chwilkę jestem :lol:
Robię sobie dziś labę, choć robota czeka :mrgreen:
I wybieram się na wystawę do pajacu :wink:

Zdecydowanie figura japko - tylko Taćce to z nią zdecydowanie bardziej do twarzy, bo Pola to wygląda prześmiesznie na tych swoich długich łapkach :ryk:

OKI

Post » Sob wrz 11, 2010 15:40 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Ale jakies foty to by sie przydaly jednak... :wink:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Sob wrz 11, 2010 16:25 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

margaretka2002 pisze:Ale jakies foty to by sie przydaly jednak... :wink:

Zapraszam z aparatem :twisted: Mam baterie, ładowarkę i kabelek - przy okazji się ściągnie te foty Jonaszka, co to zalegają od miesięcy :mrgreen:

OKI

Post » Sob wrz 11, 2010 16:34 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Ale się mama łamie, ale twardo udaje, że to nie tak do końca, no.. :mrgreen: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob wrz 11, 2010 16:42 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

OKI pisze:
margaretka2002 pisze:Ale jakies foty to by sie przydaly jednak... :wink:

Zapraszam z aparatem :twisted: Mam baterie, ładowarkę i kabelek - przy okazji się ściągnie te foty Jonaszka, co to zalegają od miesięcy :mrgreen:

Z przyjemnoscia. :mrgreen:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Sob wrz 11, 2010 16:49 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

o, super, beda fotki dziewuszek OKI, Jonaszka i wystawowe :dance: :ok: :mrgreen: :dance:

tillibulek

Post » Sob wrz 11, 2010 16:56 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Wystawowych nie będzie :mrgreen:

OKI

Post » Sob wrz 11, 2010 17:33 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

OKI pisze:Wystawowych nie będzie :mrgreen:

dobra, juz doczytalam w drugim watku, mozna dostac rozdwojenia jazni ... :roll: :wink:

tillibulek

Post » Sob wrz 11, 2010 17:34 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

tillibulek pisze:
OKI pisze:Wystawowych nie będzie :mrgreen:

dobra, juz doczytalam w drugim watku, mozna dostac rozdwojenia jazni ... :roll: :wink:

E tam, tylko lekka choroba dwubiegunowa :ryk:

OKI

[poprzednia][następna]