agul-la pisze:nie jestem chora, kluske to uspokajało i zasypiała też mrucząc. ja sobie wypraszam stanowczo takie pomówienia, robiłam to dla dobra twej synowej

One coraz ładniejsze...jak ty to robisz, że one z wypłoszy stają się pięknotami?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:nie jestem chora, kluske to uspokajało i zasypiała też mrucząc. ja sobie wypraszam stanowczo takie pomówienia, robiłam to dla dobra twej synowej
One coraz ładniejsze...jak ty to robisz, że one z wypłoszy stają się pięknotami?
majencja pisze:3/4 kota to Czesławbo nie ma lewej tylnej ćwiartki
coś mu zeżarło nogę, wet opiekujący się schronem go zoperował no i źle, a potem robił poprawkę. Jak trafił do mnie to jeszcze raz juz trzeci był operowany bo mu kość przez skórę wychodziła
pOza tym nie ma jajec i cos zjadło mu małżowiny uszne. Taki inwalida, ale jako jedyny potrafi pootwierać wszystkie drzwi skacząc na tej jednej tylnej łapie
Ja już odchowywuję...12 oseska
z czego część była ciężko chora z komentarzem weta że na 100% nie przeżyje
Dlatego leczyłam je po ludzku
Starsze nawet potrafia łapać myszy. Dobra ze mnie mamusia co???
![]()
![]()
Oto Czesław
majencja pisze:3/4 kota to Czesławbo nie ma lewej tylnej ćwiartki
coś mu zeżarło nogę, wet opiekujący się schronem go zoperował no i źle, a potem robił poprawkę. Jak trafił do mnie to jeszcze raz juz trzeci był operowany bo mu kość przez skórę wychodziła
pOza tym nie ma jajec i cos zjadło mu małżowiny uszne. Taki inwalida, ale jako jedyny potrafi pootwierać wszystkie drzwi skacząc na tej jednej tylnej łapie
Ja już odchowywuję...12 oseska
z czego część była ciężko chora z komentarzem weta że na 100% nie przeżyje
Dlatego leczyłam je po ludzku
Starsze nawet potrafia łapać myszy. Dobra ze mnie mamusia co???
![]()
![]()
Oto Czesław
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 783 gości