KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 10, 2010 15:12 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

seja pisze:http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_maly/wieza_dla_kota/49279
Taki będzie...ciut mały , ale dla nich wystarczy :)

Marzenka wątpię, żeby ktoś chciał stracić punkty :ryk: każde zamówienie to punkciki na drapaczki i inne cuda :)

A tam, ja nie zbieram, bo zamawiam z różnych stron, tylko chyba TY tak skrupulatnie zamawiasz z zooplusa, zresztą słusznie bo na drapak uzbierałaś 8) a nie ma innych do wyboru takich bardziej "drzewek"?
Asiu muszę zrobić nowe, jakieś super zdjęcia dziewczynom, szczególnie Hodze, bo ona nie ma praktycznie żadnych fot...ładuję aparat :lol: i ogłaszamy ogłaszamy....
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt wrz 10, 2010 15:13 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

seja pisze: [...] bo jak mi się ładuje 7kotów do wyra, czy na kolana...to tylko futra widać...i moje oczy...

:ryk: Seja - mam zbyt wybujałą wyobraźnię na Twój opis...Koci Potwór jesteś :!: :ryk: Mam nadzieję, że kiedyś to zobaczę :twisted:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Pt wrz 10, 2010 15:18 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Ja mam tylko 10 kotków...
A ci Państwo... 8O 8O 8O
http://www.care2.com/causes/animal-welf ... ing-video/

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt wrz 10, 2010 15:19 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Szejbal pisze:
seja pisze: [...] bo jak mi się ładuje 7kotów do wyra, czy na kolana...to tylko futra widać...i moje oczy...

:ryk: Seja - mam zbyt wybujałą wyobraźnię na Twój opis...Koci Potwór jesteś :!: :ryk: Mam nadzieję, że kiedyś to zobaczę :twisted:

Cichą nadzieję mam , że jak wpadniesz to :) będą już tylko moje rezydentki w ilości 3sztuk...chyba, że Maśku się znajdzie, to 4...
Chciałabym ,żeby już wróciła...

seja

Post » Pt wrz 10, 2010 15:40 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

seja pisze:
Szejbal pisze:

Cichą nadzieję mam , że jak wpadniesz to :) będą już tylko moje rezydentki w ilości 3sztuk...chyba, że Maśku się znajdzie, to 4...
Chciałabym ,żeby już wróciła...

seja nic złego nie mam na myśli więc wybacz, ale tak mi się skojarzyło z tym obrazem ->> http://bialczynski.files.wordpress.com/2010/08/0-kauk-arcimboldo_air.jpg
wprawdzie to ptaki, ale mój mózg nie słuchał :ryk:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Pt wrz 10, 2010 15:47 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

:ryk:
Coś mniej więcej tak to wygląda :)

seja

Post » Pt wrz 10, 2010 16:24 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Marea pisze:
seja pisze:http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_maly/wieza_dla_kota/49279
Taki będzie...ciut mały , ale dla nich wystarczy :)

Marzenka wątpię, żeby ktoś chciał stracić punkty :ryk: każde zamówienie to punkciki na drapaczki i inne cuda :)

A tam, ja nie zbieram, bo zamawiam z różnych stron, tylko chyba TY tak skrupulatnie zamawiasz z zooplusa, zresztą słusznie bo na drapak uzbierałaś 8) a nie ma innych do wyboru takich bardziej "drzewek"?

Takie bardziej "drzewko" jest tam ->>http://media.zooplus.com/bilder/drapak/nerja/1/300/63077_trixie_drapak_1.jpg
Ale na nie potrzeba już 1500 punktów... :roll:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Pt wrz 10, 2010 16:31 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Jakby ktoś jeszcze nie robił zakupów zooplusie i skorzystał z kuponu polecającego...

seja

Post » Pt wrz 10, 2010 16:40 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

seja pisze:Jakby ktoś jeszcze nie robił zakupów zooplusie i skorzystał z kuponu polecającego...

Czy taki kupon do czegoś zobowiązuje, czy tylko jeden zakup? bo ja jeszcze nie kupowałam w zooplusie i mogę spróbować :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 10, 2010 17:03 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

taizu pisze:
seja pisze:Jakby ktoś jeszcze nie robił zakupów zooplusie i skorzystał z kuponu polecającego...

Czy taki kupon do czegoś zobowiązuje, czy tylko jeden zakup? bo ja jeszcze nie kupowałam w zooplusie i mogę spróbować :D

seja widzisz? Może się dogadasz z kimś? NP. z taizu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Pt wrz 10, 2010 17:35 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

taizu pisze:

To wygląda tak :
Muszę mieć Twoje imię i nazwisko i malia.
Wpisuję Cię w zakładkę "poleć znajomym" .
Dostaniesz kupon/kod który kopiujesz i wklejasz przy robieniu zakupów
Kociska dzięki temu dostają 250 punktów :) i drapaczek :)

seja

Post » Pt wrz 10, 2010 17:38 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Dopijam kawkę i idę na zakupy, bo Ciocia Ivcia z TŻtem wpadną , a ja tylko suche żarcie w lodówce mam...
Sobie do jedzenia też coś muszę kupić :D
Światło w lodówce...

seja

Post » Pt wrz 10, 2010 18:20 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

seja pisze:
taizu pisze:

To wygląda tak :
Muszę mieć Twoje imię i nazwisko i malia.
Wpisuję Cię w zakładkę "poleć znajomym" .
Dostaniesz kupon/kod który kopiujesz i wklejasz przy robieniu zakupów
Kociska dzięki temu dostają 250 punktów :) i drapaczek :)

Ale wystarczy później, że zrobię jeden zakup, czy muszę kilka, albo za jakąś okresloną sumę?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 10, 2010 18:25 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

taizu pisze:Ale wystarczy później, że zrobię jeden zakup, czy muszę kilka, albo za jakąś okresloną sumę?

Jeden zakup pewnie starczy, ja zamawiałam u nich już daaaaawnoooo i nie kazali mi "przypomnieć się poprzez zamówienie" 8) :ok:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Pt wrz 10, 2010 19:02 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

seja pisze:Dopijam kawkę i idę na zakupy, bo Ciocia Ivcia z TŻtem wpadną , a ja tylko suche żarcie w lodówce mam...
Sobie do jedzenia też coś muszę kupić :D
Światło w lodówce...

:oops: a ciocia Ivcia zapomniala, po pracy odstawila samochod i zabrala sie za piwo :oops:
Nie zjedz wszystkiego do jutra :mrgreen:
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

[poprzednia][następna]