Pirat w DS !!! :):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 9:48 Re: Ludzie mówia, że jestem brzydki. Czy ktoś mnie pokocha?

:ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok: trzymam

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 09, 2010 9:54 Re: Ludzie mówia, że jestem brzydki. Czy ktoś mnie pokocha?

i ja :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Czw wrz 09, 2010 11:09 Re: Ludzie mówia, że jestem brzydki. Czy ktoś mnie pokocha?

O rany, ale szybko 8O :ryk: A ja właśnie miałam zameldować zrobienie ogłoszeń kawalerowi :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw wrz 09, 2010 11:42 Re: Ludzie mówia, że jestem brzydki. Czy ktoś mnie pokocha?

Domek mówił, że znalazł Pirata w gazecie "metro".... Nie wiem skąd się tam wziął, ale serdecznie dziękuję :1luvu:

Ja na razie się nie cieszę, bo bez transportu nic z tego nie będzie, a wiem że ciężko jest znaleźć, na pociąg w chwili obecnej nas nie stać :(

Najcudowniej byłoby znaleźć kogoś kto będzie jechał i mógłby nas zabrać....... :roll:
viewtopic.php?f=1&t=107508
=======================================
viewtopic.php?f=1&t=107441

eneda

Od: Pon lut 23, 2009 18:42

Post » Czw wrz 09, 2010 11:48 Re: PIRAT MA SZANSE...POTRZEBNY TRANSPORT!!!

Do metra idą ogłoszenia z cafeanimal :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw wrz 09, 2010 12:13 Re: PIRAT MA SZANSE...POTRZEBNY TRANSPORT!!!

W wątku transportowym ktoś jeszcze bierze pod rozwagę transport Kielce - Warszawa.

Może można połaczyć siły ( i środki )

viewtopic.php?f=1&t=62304&p=6394926#p6394926

Edytuję:
W tym samym wątku kilka stron wcześniej Nuna 96 pisze:

PILNIE SZUKAM TRANSPORTU na trasie Kielce-Warszawa.
Znalazłam 1 transport ale dopiero po 14 września a transport potrzebny od zaraz!
Ten transport dla chomika
viewtopic.php?f=1&t=62304&start=90

Może udałoby się wykorzystać ten znaleziony przez nią transport?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw wrz 09, 2010 14:23 Re: Ludzie mówia, że jestem brzydki. Czy ktoś mnie pokocha?

eneda pisze:Domek mówił, że znalazł Pirata w gazecie "metro".... Nie wiem skąd się tam wziął, ale serdecznie dziękuję :1luvu:

Ja na razie się nie cieszę, bo bez transportu nic z tego nie będzie, a wiem że ciężko jest znaleźć, na pociąg w chwili obecnej nas nie stać :(

Najcudowniej byłoby znaleźć kogoś kto będzie jechał i mógłby nas zabrać....... :roll:

eneda, może zamiast od razu jechac , popros kogos z forum, kto mieszka w Warszawie, o wizyte przedadopcyjna(często tak jest praktykowane :wink: ), aby chłopak pojechał na pewne, w międzyczasie zgłoś potrzebe transportu na wątku transportowym, może akurat trafi sie ktos , kto będzie jechał autem na tej trasie;
może napisz w tytule,ze poszukujesz kogoś z Wa-wy na wizyte przedadopcyjną dla slepaczka, łatwiej osoby z Wa-wy Cię odnajdą i zgłosza się :ok:
a ja cały czas trzymam kciuki wielkie za cudowny domek dla Pirata :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw wrz 09, 2010 14:53 Re: PIRAT MA SZANSE...POTRZEBNY TRANSPORT!!!

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 10, 2010 12:07 Re: PIRAT MA SZANSE...POTRZEBNY TRANSPORT!!!

Dzięki Mulesia działasz jak burza :)

Alessandra wiem na czym polegają wizyty przedadopcyjne...ale ja jestem tak związana z tym draniem Piratem, że chcę sprawdzić domek na własnej skórze.

To nie jest kwestia braku zaufania, tylko ja bym po prostu nie mogła spać nie widząc pierwszych kroków kota w ds, reakcji ludzi...... :roll:

eneda

Post » Pt wrz 10, 2010 13:40 Re: PIRAT MA SZANSE...POTRZEBNY TRANSPORT!!!

aaaaa...to co innego, to sie chwali bardzo, zrozumiałam,ze od razu z kotkiem chcesz jechać, ale ja przyslepawa jestem, pewnie czegos nie doczytałam :roll: :wink:
jesli odległośc jest duża, aby samemu nie musiec dwa razy jechać (bo drugi raz z kotem), zwykle prosimy kogos zaufanego z miau z danego miasta, kto robił juz wizyty przedadopcyjne, aby zajrzał do potencjalnych opiekunów, pogawedził, etc. zajrzyj, jak sie to odbyło np. przy adopcji Layli, ślepej koteczki, która z Gdańska pojechała do Kluczborka na Śląsku, aby tam znaleźc swoje miejsce na ziemi:

viewtopic.php?f=1&t=112317&start=105

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt wrz 10, 2010 14:59 Re: PIRAT MA SZANSE...POTRZEBNY TRANSPORT!!!

Małe sprostowanie, Layla z gdańska pojechała do Poznania - najpierw, niestety ten domek nie okazał sie "tym" domkiem i z Poznania trafiła do Kluczborka, by tam znaleźć swoje miejsce na ziemii :)
Endo, myśle że tak czy siak warto kogoś zaufanego i doświadczonego w adopcjach z Warszawy poprosić o dokonanie takiej wizytacji, bynajmniej będziesz miała jakieś tam pojęcie czy jest sens w ogóle w podróż z chłopakiem się wybierac...a na podróż może forumowe cioteczki pomogą uzbierać, Allesandra zrobi apel na ślepaczkach itp itd :) sprawdź ile potrzebujesz na bilet np pociągiem w obie strony...:) Osoba która miałaby wizytacji dokonać dostanie od Ciebie, listę pytań które ma zadać i dyrektywy na co zwrócić uwagę... :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon wrz 13, 2010 10:40 Re: PIRAT MA SZANSE...POTRZEBNY TRANSPORT!!!

Marea pisze:Małe sprostowanie, Layla z gdańska pojechała do Poznania - najpierw, niestety ten domek nie okazał sie "tym" domkiem i z Poznania trafiła do Kluczborka, by tam znaleźć swoje miejsce na ziemii :)
Endo, myśle że tak czy siak warto kogoś zaufanego i doświadczonego w adopcjach z Warszawy poprosić o dokonanie takiej wizytacji, bynajmniej będziesz miała jakieś tam pojęcie czy jest sens w ogóle w podróż z chłopakiem się wybierac...a na podróż może forumowe cioteczki pomogą uzbierać, Allesandra zrobi apel na ślepaczkach itp itd :) sprawdź ile potrzebujesz na bilet np pociągiem w obie strony...:) Osoba która miałaby wizytacji dokonać dostanie od Ciebie, listę pytań które ma zadać i dyrektywy na co zwrócić uwagę... :ok:

No własnie :( zgadzam sie z Toba w 100%...Na własne oczy oddałam kotke w cudowne srodowisko..potwierdzone przez wetów....itp...Kotke odebrałam po 3 dniach (teraz godziny przeliczyłam)skatowana, zasrana...zmarła u nas niestety , bo miała nowotwór, ale ta adopcja ZAMKNEŁA mnie na ufanie ludziom...i dlatego moze mam TYLE kotów...Boje sie ...nie wierze juz...nie ufam....Ale mam do adopcji w moim podpisie nowe "nabytki" jako "jeleń'forumowy :(
Mysle,ze gdyby niektórzy wiedzieli o losie kotów jakich nie przyjełam, zmienilui by zndanie na temat mojego "kolekcjonerstwa'...-Nie wziełam 2 maluszków...znalazłam je dobe póxniej utopione w kałuzy przed moim domem...pieknie...super... :( Po co pisac...i tak maja to gdzies ,. bo t mój dom.... :(
Powodzenia Piraciku!
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon wrz 13, 2010 10:57 Re: PIRAT MA SZANSE...POTRZEBNY TRANSPORT!!!

Bożeno to nie wątek na "Twoją" prywatę, rób co możesz dla kotów, kierując się rozsądkiem i odpowiedzialnością tak samo jak dobrem kotów i nie staraj się na wszelakich wątkach udowadniać że jesteś dobrym człowiekiem, czyny i działania a nie słowa... :ok: świat nie kończy się na "miau"
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon wrz 20, 2010 0:04 Re: PIRAT MA SZANSE...POTRZEBNY TRANSPORT!!!

Marea pisze:Bożeno to nie wątek na "Twoją" prywatę, rób co możesz dla kotów, kierując się rozsądkiem i odpowiedzialnością tak samo jak dobrem kotów i nie staraj się na wszelakich wątkach udowadniać że jesteś dobrym człowiekiem, czyny i działania a nie słowa... :ok: świat nie kończy się na "miau"

Jak najbardziej...to nie mój watek.Mam nadzieje,ze Pirat nie jedzie do pani Ewy J....do Warszqawy...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 02, 2010 11:04 Re: PIRAT MA SZANSE...POTRZEBNY TRANSPORT!!!

Witam Was i przepraszam, że nie napisałam.....ale .....................

JUTRO MIJA RÓWNY TYDZIEŃ JAK ZAWIOZŁAM PIRATA DO DS!!! :ok:

Koteczek na miejscu odrazu zjadł, napił się, zaczął się łasić...

Jak wyszliśmy [z bólem serca] to biedaczysko chowało się w najgłębsze dziury i wyło :cry: :cry: :cry:

Nocka podobno też nie za wesoła, ale domek mówił, pytulał Pirata i powoli chłopak dał się przekonać.

Teraz mam wiadomości, że jest już o wiele lepiej , zapoznaję się z koteczką rezydentką i wierzymy, że wszystko będzie dobrze :ok:

eneda

[poprzednia][następna]