Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 20:52 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

jak sie maja koteczki? Czy jest jakies zainteresowanie nimi?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 09, 2010 8:46 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

jasdor pisze:magdajedral - pisze PW

Dopatruję się nadziei dla Soń?
najszczesliwsza

Post » Czw wrz 09, 2010 8:54 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam nie puszczam :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 09, 2010 10:50 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Dzwonił do mnie jakiś numer. Niestety nie moglam odebrać bo w pracy jestem i akurat z klientem rozmawiałam. Oddzwaniam a tam automat mówi: Kolegium pracowników służb społecznych w Rzeszowie. Jeśli to w sprawie koteczek ktoś dzwonił to może to przeczyta.... proszę o ponowny kontakt.
Właśnie dlatego boję się że mój numer to nienajlepszy pomysł bo jednak nie zawsze mogę odebrać.
magdajedral

Post » Czw wrz 09, 2010 20:29 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

To może moim numerem możemy sie posłużyć? Ja odbieram zawsze i wszędzie, ale czasami nie słyszę, wtedy oddzwaniam :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw wrz 09, 2010 20:45 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Czy trzeba jeszcze gdzieś je ogłosić? Jak tak, to poproszę o treść ogłoszenia.

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Pt wrz 10, 2010 8:21 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Obrazek[/quote]

Ogłaszaj gdzie się da. Tekst powyżej.
magdajedral

Post » Pt wrz 10, 2010 10:41 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

I co słychać u Soń?
najszczesliwsza

Post » Pt wrz 10, 2010 10:45 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Wiecie co zrobie im wydarzenie na FB :wink:

jasdor pisze:To może moim numerem możemy sie posłużyć? Ja odbieram zawsze i wszędzie, ale czasami nie słyszę, wtedy oddzwaniam

Moge prosić nr tel dam awaryjnie :wink:

CatAngel

Post » Pt wrz 10, 2010 10:59 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Zrób - bo ja konto tam niby mam, ale jakoś nie bardzo umiem tam "istnieć".

U koteczek bardzo dobrze. Sonia1 ma taki apatyt, że zastanawiam się gdzie ona to wszystko mieści. Wsuwa wszystko co się jej podsunie pod pysiaka, a jak nie daj Boże np. w sobotę z lenistwa dłużej pośpię i idę później do nich to michy po całej chałupie się walają. Sonia2 troszkę mniejszy ma apetyt, ale dzięki temu trzyma linię. Za to mruczy jak tylko się do niej podejdzie.
No i ogólnie świat zewnętrzny już coraz mniej straszny jest. Otwarte okno to najlepsze miejsce gdzie sie siedzi i obserwuje. Psy mogą sobie szczekać a one tylko patrzą. I co najważniejsze - koteczki przestają się bać nowych ludzi. Weszłą do nich z koleżanką i one tylko na początku nieufne były, ale za chwilę pełny luzik i mizianie, głaskanie.....
magdajedral

Post » Pt wrz 10, 2010 11:10 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

CatAngel pisze:Wiecie co zrobie im wydarzenie na FB :wink:

jasdor pisze:To może moim numerem możemy sie posłużyć? Ja odbieram zawsze i wszędzie, ale czasami nie słyszę, wtedy oddzwaniam

Moge prosić nr tel dam awaryjnie :wink:

Napiszę na PW

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt wrz 10, 2010 11:23 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Ale nie wiemy czy ich Pani nie żyje!!!
najszczesliwsza

Post » Pt wrz 10, 2010 11:29 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

No właśnie to :? to dam taki tytuł jak w ogłoszeniach

CatAngel

Post » Pt wrz 10, 2010 12:31 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Dziewczyny chyba złapałam wirusa :P musze naprawić neta i jeszcze raz dać ogłoszenie na FB

CatAngel

[poprzednia][następna]