KarolinaS pisze:nr 10 - paterka za wywoławczą poprszę

Moderator: Moderatorzy
KarolinaS pisze:nr 10 - paterka za wywoławczą poprszę
alessandra pisze:nr 11 prosze , dzisiaj chyba koniec?
passa pisze:Moje fanty dziś zostaną przekazane Budryskowi.
maueczarne pisze:Doszedł dzisiaj notatnik. Dobrze, że tak o niego walczyłam. Jest śliczny i przeznaczę go na jakieś specjalne wpisy. Dzięki wielkie
KarolinaS pisze:nie doszła do mnie niestety paterka; na szczęście nie zapłaciłam za nią - umowa była taka (zaproponowana ze strony Budryska), że najpierw zostanie wysłana paczuszka i po orientacji co do kosztów przesyłki przekażę odpowiednią kwotę;
mimo moich maili, ponagleń etc, brak odzewu;
niby nic się nie stało, ale chyba można jakoś poinformować, albo jasno wyartykułować, że nie ma się ochoty na realizację "transakcji"
BUDRYSEK pisze:KarolinaS pisze:nie doszła do mnie niestety paterka; na szczęście nie zapłaciłam za nią - umowa była taka (zaproponowana ze strony Budryska), że najpierw zostanie wysłana paczuszka i po orientacji co do kosztów przesyłki przekażę odpowiednią kwotę;
mimo moich maili, ponagleń etc, brak odzewu;
niby nic się nie stało, ale chyba można jakoś poinformować, albo jasno wyartykułować, że nie ma się ochoty na realizację "transakcji"
no właśnie umowa była ze jak wyślę to napiszę całkowity koszt
mam na głowie teraz tyle spraw ze wysiadam juz
nie mam siły odpisywac codziennie na 20 pw i piszę o tym wszystkim ze nie mogę sie odrobić
wczoraj przejechalam 1000 km zeby zawiezc psiaka do ds
i tak mam prawie codziennie
jeżeli rezygnujesz juz z paterki zrozumiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości