Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:iza71koty pisze:J.D. pisze:Wpadłam na inny pomysł-produkty można sprawdzić na stronie avon.pl. i już...A tak wogóle to nie miałam pojęcia,że dzieli was taka odległość.....
Dzieli Asiu.Jedynie mozemy pogadać czasem przez telefon. Myslę ze Iwetka sobie poradzi.Jak cos, to ja pomoge. Najwazniejsze ze sa Super fanty
.Ze jest co sprzedać
, aby kupić kociakom suchego. One powariowały. Nie wiem co im jest.
Jedza jak szalone. Przecież to nawet nie połowa wrzesnia. Martwi mnie to.
![]()
No, moje też wciągają jak odkurzacze. Albo bedzie naprawdę surowa zima, albo tak zareagowały na nagłość zmiany pogody, może ich organizamy myslą, że przegapiły jesień i trzeba nadrabiać
taizu pisze:Spóbuj pastę, ci rolnicy naprawdę chwalą
Czy dzik by się tam do sikania zmieścił?
Na bardziej dzikie zwierzęte może działać ludzki zapach, rolnicy sugeruja nawet ... ludzkie kupytakie mocno zużyte skarpetki mogłyby zadziałać może
iza71koty pisze:Zeby choć jutro nie padało.Słonka trochę wyszło.
Osuszyło mokrą trawę i krzaki.
Kocie futra ogrzało....
Dobranoc Dziewczyny
. Padnięta coś ostatnio jestem. Starość czy co?
![]()
Ja-Ba pisze:Witam z rana z kubaskiem kawy
zaraz zrobię przelew za obraz do Iwety, konto już mam, Izo - ale za przesyłkę to do Ciebie, prawda? Napisz mi tylko jaki jest to koszt i ja też proszę o podpis, może być na drugiej stronie obrazu
serum pisze:porządziłam sie i zadzwoniłam budka na 4 koty kosztuje 270 zł za jedna opłata kurierską może iść 5 szt, budek.....wynegocjowałam opłatę kurierską do podziału 50/50 połowę my połowę pan producent
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, puszatek i 134 gości