Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maria_kania pisze:podpisuje sie pod tym co pisze Marea, jeżdze już 3 tydzien do Jumbasa, daje na jego utrzymanie ale nikłe szanse, że sie da zabrac do nas... ja w niego jeszcze wierze..
potwierdzam, że p. Hanka ma w mieszkaniu w bloku na parterze 8 kotów wychodzących (zadbane mieszkanie i one jak sie należy) i do tego karmi od lat na Zaspe swoje stadko tylko ze swojej emerytury... miałam okazję być na wieczornym karmieniu
sabina skaza pisze:nie możemy robić żadnych cegiełek! każdą cegiełkę trzeba gdzieś zarejestrować i takie tam, więc nie warta skórka za wyprawkę.
biamila pisze:I uwaga na pana Marcina, mieszka na wsi chce moją Julcie, bo miał podobną. Nie będzie sterylizował, bo uwielbia patrzeć z rodziną jak koty sobie "harcują".....można oszaleć. Normalny młotek!!!
biamila pisze:UWAGA!!! nr 691 840 0.. kobieta chce kotka dla córki, na pytanie czy mieli już kotka mówi bez zająknięcia, że tak wiele razy ale że mieszkają na parterze i latem jak okno otwarte to się koty gubią.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biamila pisze:I uwaga na pana Marcina, mieszka na wsi chce moją Julcie, bo miał podobną. Nie będzie sterylizował, bo uwielbia patrzeć z rodziną jak koty sobie "harcują".....można oszaleć. Normalny młotek!!!
biamila pisze:UWAGA!!! nr 691 840 0.. kobieta chce kotka dla córki, na pytanie czy mieli już kotka mówi bez zająknięcia, że tak wiele razy ale że mieszkają na parterze i latem jak okno otwarte to się koty gubią.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maria_kania pisze:XAgaX pisze:a propos darmowych sterylek- kociaki nie wyglądają na domowe, nie wiem, czy gdyńskie sterylki by przysługiwały gdańskim kotkom, ale pomyślałam, że warto spróbować:
http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z228431543
oddam w dobre ręce 3 kociaki, odbiór Gdańsk okolica Urzędu Wojewódzkiego
pozdrawiam Hanka
kontakt z ogłoszenia 514 13 70 21
ja dałam to ogloszenie na prośbę zaprzyjaźnionej karmicielki kotów na Zaspe,
koty mieszkaja w szopce/drewutni, chyba od p. Hanki dawnych sąsiadów,
nie wiem jak moge pomóc inaczej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości