Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 9:04 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

ja tez mysle, ze poki nie zobaczysz na wlasne oczy jej cialka (tfu tfu tfu tfu tfuuuu!) nie wolno ci myslec, ze nie ma kiciuni wsrod nas. Moze ja ktos przygarnal, albo poszla na spacer i sie zgubila? znajdzie sie jeszcze, zobaczysz! :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 09, 2010 9:52 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

kropkaXL pisze:Sylwunia-na darmo Twoja praca :cry: :cry: :cry:

może jednak nie? KAsiu cały czas miej nadzieję,nie poddawaj się za szybko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw wrz 09, 2010 17:01 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

KOTUNIU, POKAŻ SIĘ!!!!!!! :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 09, 2010 17:05 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Betaka pisze:Kasiu, nie zamartwiaj się, Zrobiłaś wszystko co mogłaś, aby Nadię odnaleźć. Trzeba wierzyć, że jest bezpieczna.

Ogłoszenie na allegro jest do niedzieli i nic nie zmieniam. Jak wygaśnie, to zadecydujesz co dalej robimy. A tak przy okazji, jakie umaszczenie ma Iwanek? Bo chyba przeoczyłam :oops:

Iwanek jest czarny,ma tylko maleńka smużkę bieli pod bródką i odrobinkę bieli na brzusiu!-nic nie przeoczyłaś-nie pisałam!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 09, 2010 17:21 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Iwanek:

Obrazek

Obrazek

Z Wierką(Petronelą):

Obrazek

Obrazek

Oczywiscie wszędzie pełno żwirku,bo kuweta służy do zabawy,a kupę robi się do umywalki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw wrz 09, 2010 17:41 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Koteczki nadal nie ma :cry: :cry: :cry: ,a znów się ochłodziło i pada,jeśli nikt jej nie wziął,to nie ma juz szans,trzecia doba bez jedzenia,bez ciepła matki i rodzeństwa.....
Pozostaje mi karmić sie nadzieją,że ma swój domek...
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 09, 2010 17:54 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Kociara82 pisze:ja tez mysle, ze poki nie zobaczysz na wlasne oczy jej cialka (tfu tfu tfu tfu tfuuuu!) nie wolno ci myslec, ze nie ma kiciuni wsrod nas. Moze ja ktos przygarnal, albo poszla na spacer i sie zgubila? znajdzie sie jeszcze, zobaczysz! :ok: :ok:

Ola,ona była za mała na samotne spacery-takie kociaki trzymaja się matki i okolicy gniazda-tak jak pozostałe :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 09, 2010 17:55 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

kropkaXL pisze:Iwanek:

Obrazek

Obrazek

Z Wierką(Petronelą):

Obrazek

Obrazek

Oczywiscie wszędzie pełno żwirku,bo kuweta służy do zabawy,a kupę robi się do umywalki!

Jakie słodziaki :1luvu: :1luvu: Nauczą się korzystać z kuwety, na pewno.
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw wrz 09, 2010 17:58 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Iwanek już umie!!!!!!-zrobił kupę i siooo do kuwetki,Wierka za damę robi i nasikała na parapetnik od Zabersika,który położyłam maluszkom,żeby im na płytkach mieciutko było,jak sie turlają z zabawkami. :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 09, 2010 17:59 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Trzeba im dać troszkę czasu. Przecież dotąd nie były jeszcze na salonach :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw wrz 09, 2010 18:00 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Ja do kotów mam oceany cierpliwości!-powolutku i Wierka załapie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 09, 2010 18:14 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

ale cudenka masz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 09, 2010 18:16 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Są naprawdę grzeczne!-nie miauczą,albo sie bawią,albo spią-fakt-mało maja miejsca,ale co mam zrobić?-chyba lepsze to,niz ziąb i deszcz!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 09, 2010 18:42 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Jakie one są cudne! Dopiero Kasiulek tu widać, jaka Wierka malutka!
Cały czas myślę co z Nadusią :roll: Miejmy nadzieję, że się nią ktoś zaopiekował.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 09, 2010 18:46 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie-zdjęcia

Śliczne maluchy. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kasiu a jak rezydenci reagują? Czatują pod drzwiami, czy mają temat w nosie?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]