ide cos zjesc i zaparzyc kolejna kawe, chyba mnie dzis kofeina uniesie w przestworza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze:Nie, no tak od razu nie odpuszczę... Postaram się, tylko to nie są dwa trzy dni, ale tydzień na ten przykład, bo jak nad morze pojadę to nie do jednego klienta, tylko muszę kilku zaliczyć. Na tatusia Zuzi nie mam co liczyć, on właśnie zaczął pracę jako kierowca i jeździ z transportami, głównie za granicę, więc jest w domu raz na dwa tygodnieMój tato z kolei będzie miał problem z prowadzeniem Zuzi do szkoły rano, on jej nawet nie uczesze - dziecię moje ma kudły za tyłek i w ilości jaką mogła by obdzielić pół klasy
Mam nadzieje, że jakoś sobie jednak poradzę. No i że dostanę ta pracę, bo choć myślę, że dostane, to mogę się jeszcze zdziwić, jak nikt nie zadzwoni...
AniHili pisze:pomponmama pisze:Nie, no tak od razu nie odpuszczę... Postaram się, tylko to nie są dwa trzy dni, ale tydzień na ten przykład, bo jak nad morze pojadę to nie do jednego klienta, tylko muszę kilku zaliczyć. Na tatusia Zuzi nie mam co liczyć, on właśnie zaczął pracę jako kierowca i jeździ z transportami, głównie za granicę, więc jest w domu raz na dwa tygodnieMój tato z kolei będzie miał problem z prowadzeniem Zuzi do szkoły rano, on jej nawet nie uczesze - dziecię moje ma kudły za tyłek i w ilości jaką mogła by obdzielić pół klasy
Mam nadzieje, że jakoś sobie jednak poradzę. No i że dostanę ta pracę, bo choć myślę, że dostane, to mogę się jeszcze zdziwić, jak nikt nie zadzwoni...
Pomponmama, a tak z ciekawości zapytam - co to za praca? Wyjazdy nad morze brzmią intrygującoA tak serio to uważam, że nie powinnaś tak łatwo odpuszczać. Przecież może okazać się, że Twoja córka i Twój tato dadzą radę nawet z tym czesaniem.
pomponmama pisze:Jeśli będę podróżować, to będę was wszystkie po kolei nawiedzaćMożecie się zacząć bać!
Na razie tylko troszke, bo jeszcze nie mam tej pracy, ale....
shira3 pisze:Tego nie wiemPrzekonaj się
Dzyśka pisze:Taaa...
pomponmamo on sprawdza, czy jesteś jadalna, także uważaj na siebie
pomponmama pisze:![]()
![]()
ale by się struł biedaczek...
Bo ja jestem jak najbardziej jadalna i nawet słodka... tyle, że trucizna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 74 gości