Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 16:42 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Jestem w domu.

Powinnam przejść się jeszcze na pocztę odebrać zamówienie z Merlina (listonosz był wczoraj z paczką, a jakże, raz mu się zdarzyło... tyle, że dla odmiany ja nie miałam przy sobie tyle kasy, ile było potrzeba, albowiem wybrałam opcję płatności za pobraniem :twisted: w takich chwilach dochodzę do wniosku, że być może jednak to po mnie Piotruś odziedziczył wiadome deficyty :oops: ), ale chyba nie dam rady. Głowa boli mnie tak, jakby ktoś rozłupywał ją młotkiem, ciekawe, czy dam radę chociaż usnąć :roll:

Wygląda na to, że dzisiaj z netem już wszystko OK, być może wczoraj to przez ulewę tak mulił :roll: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro wrz 08, 2010 18:04 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Doczytuję zaległości 8) , " wyczesywać Żabę " brzmi cokolwiek intrygująco dla nieobeznanych z tematem :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro wrz 08, 2010 18:30 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

nawet dla obeznanych z tematem, jak wyrwiesz z kontekstu, to
wyczesywać narowistego Żabę
brzmi bardzo... dwuznacznie i intrygująco :ryk:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro wrz 08, 2010 18:47 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Alyaa pisze:nawet dla obeznanych z tematem, jak wyrwiesz z kontekstu, to
wyczesywać narowistego Żabę
brzmi bardzo... dwuznacznie i intrygująco :ryk:

Ten nie był narowisty a i z wyczesywaniem raczej nie byłoby problemów :lol: :wink:
Obrazek

bubor

Post » Śro wrz 08, 2010 20:18 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Prześliczny ropuszeczek :love:, ale mój i tak jest najpiękniejszy :1luvu: :
Obrazek

Właśnie się z nim przespałam :mrgreen:

Niestety, nie trwało to tak długo, jak być może mogłoby, albowiem młodzież (faktyczna oraz tzw. mentalna :roll: - żeby raz zrobić wyjątek i nie nazwać TEGO PLUSIOWEGO CZEGOŚ po imieniu ) w 'osobach' Pluszaka i Pękośki obudziła nas odgłosem wywalania z kuchennej szafki pokrywek od garnków :twisted: :twisted: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 08, 2010 20:24 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Widocznie były im do czegoś niezbędnie potrzebne 8) :wink:

bubor

Post » Śro wrz 08, 2010 20:39 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Taaaaa. Podobnie jak zawsze i wszystko, co tylko są uprzejmie wywalać z szafek/śmietnika, rozwlekać po mieszkaniu, gryźć lub/i rozszarpywać w drobiazgi, ewentualnie niechcący zawlekać w najczarniejsze kąty :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 08, 2010 20:44 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

:lol: , u nas praktycznie codziennie Dorcia obgryza różne farfocle i strzępki tkaniny obiciowej z prującej się wersalki :roll: ...

bubor

Post » Śro wrz 08, 2010 22:35 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Na dobranoc...

Jeżeli któraś z Was ma takie same odchyły kosmetyczne jak ja :oops: :wink: , to serdecznie polecam sklep http://www.mydla.pl
Nie mam z tego żadnych profitów :twisted: , ja tylko tam weszłam i oszalałam...
Ziołowe mydełka w kostce Arran są po prostu wspaniałe, a teraz jeszcze w dodatku w promocji po 9 złotych...
http://www.mydla.pl/pl/szukaj/Arran

No to dobranoc.

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 09, 2010 8:31 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Dobry.

Chociaż nie wiem właściwie, czy będzie taki dobry, bo łeb napieprza mnie takoż samo jak wczoraj :(

Totunia zrobiła się już całkiem calkiem śmiała. Znalazła w jakimś kącie dużą, kolorową, dawno zapomnianą przez Dranie piłeczkę i szaleje z nią jak rasowa kocia wariatka :D
Nie oddam jej już na żadną dalszą tułaczkę. Trudno. Oby tylko znalazł się dla niej dobry DS w Warszawie...

Wielbłądzio

Post » Czw wrz 09, 2010 9:04 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

dzielna malutka!
Oby tylko ze zdrowiem było wszystko ok.
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Czw wrz 09, 2010 9:18 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Mydla sa fantastyczne :1luvu:

:ok: za drowko Totuni.
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Czw wrz 09, 2010 14:40 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

piszę i tu :)
czy ktoś by dał radę dołożyć się Kasi do jutrzejszego wyjazdu do lecznicy z Totką
nawet po 5-10 zł i już Dziewczyny spokojnie jadą do Niziołka taksówką bez nerwów o transport
ja już grosik wpłaciłam :oops:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw wrz 09, 2010 16:11 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

To fakt , taksówką byłoby i szybciej i zdecydowanie wygodniej 8) :wink:

bubor

Post » Czw wrz 09, 2010 17:37 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Internet znów mi wariuje, nie mam siły z nim walczyć :twisted: , idę spać...

Moje kotecki są bardzo zdolne. Naprawdę bardzo - aż momentami strach bierze. Nie wiem, jak one to zrobiły, ale dzisiaj podczas mojej 8-9-godzinnej nieobecności udało im się m.in.... przestawić o duże kilka centymetrów stół w dużym pokoju 8O Jakimś cudem odsunęły go od ściany :roll:

Tulec tuli mi się do nóg :1luvu:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]