RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 20:47 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Odwiedziłam Rudzika :D Najpierw był lekko wycofany, a później już tylko chciał się bawić. Jego spojrzenie wydawało sie krzyczeć: "Rzucajcie mi orzeszka, kulkę! Tu jestem! Pogadacie innym razem." :mrgreen:
Oto kilka fotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No i teraz już wydało się, że domek ma jeszcze dodatkową zaletę: rezydent to prawie... Eustachy 8O (wiem, wiem, prawie robi różnicę :mrgreen: )
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro wrz 08, 2010 20:57 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Rudzik :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale rezydencik, to taka papusna klucha :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro wrz 08, 2010 21:31 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Obrazek

Boshhh jaki duuuuuży 8O kot jak trzy Rudziki :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 08, 2010 23:05 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

czekajcie, niedlugo Rudzik moze dorowna koledze :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 09, 2010 6:24 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Ooo!-wspaniale ,że sa wiadomości-juz miałam do Ciebie Beatko pisać-co u Rudzika?
Czyli na razie problemów zdrowotnych koteczek nie ma!-oby tak jak najdłuzej było!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw wrz 09, 2010 9:55 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Kociara82 pisze:czekajcie, niedlugo Rudzik moze dorowna koledze :D

Oby nie 8) Teraz z Rudzika zgrabny kocio :ok: Oby taki zostal :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw wrz 09, 2010 11:59 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

witam tu "kociara z Bytomia"
myślałam o adopcji Rudzika ale też mam kotkę z S.U.K. w trakcie
leczenia i bałam się że z dwoma chorymi kotkami nie dam rady.
Widząc Rudzika jaki ma dobry domek jest mi lżej na sercu.
Strasznie mi i mojej rodzinie przypadł do serca ten rudzielec.
Czasami żałuję że nie miałam więcej odwagi aby podjąć decyzję o jego adopcji.
Ale teraz trzymam kciuki za niego i życzę dużo zdrówka .
Obrazek

myszorek40

Od: Sob sie 28, 2010 17:11

Post » Czw wrz 09, 2010 12:37 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

myszorek40 pisze:witam tu "kociara z Bytomia"
myślałam o adopcji Rudzika ale też mam kotkę z S.U.K. w trakcie
leczenia i bałam się że z dwoma chorymi kotkami nie dam rady.
Widząc Rudzika jaki ma dobry domek jest mi lżej na sercu.
Strasznie mi i mojej rodzinie przypadł do serca ten rudzielec.
Czasami żałuję że nie miałam więcej odwagi aby podjąć decyzję o jego adopcji.
Ale teraz trzymam kciuki za niego i życzę dużo zdrówka .

Nic straconego :wink: Rudzik znalazł cudowny domek, ale nadal mnóstwo innych footer czeka na swoje szczęśliwe miejsce. Justa&Zwierzaki ma ich w ofercie całe mnóstwo, do koloru do wyboru, jest m.in. rudy kociak Rysiu. A jesli preferencje są jednak niepodlegające dyskusji: ma być podrośnięty rudzielec :) , to zapraszam na viewtopic.php?f=1&t=88961&start=112

Kciuki za zdrowie Waszej kotki :ok:

edit: Ups: :oops: dopiero teraz zauważyłam, że wątek Rudolfa jest Ci już znany...

Betaka

Post » Czw wrz 09, 2010 15:26 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Rudzik to wspanialy, kochany i madry kotek :1luvu: :1luvu: :1luvu: dosc dlugo musial czekac na swoj domek, ale widze, ze jest z niego zadowolony i to jest najwazniejsze :)

Kociara82

Post » Pon wrz 20, 2010 17:52 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

jak sie miewa Rudzik i jego kumpel?

Kociara82

Post » Czw gru 16, 2010 0:36 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

dawno nikt nie zagladal do uroczego rudzielca... A ja jestem ciekawa, co nowego u niego?... no i jak zdrowko?

Kociara82

Post » Czw gru 16, 2010 18:02 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

oj to prawda , dawno nic nie było o nim słychać .
ja choć mam już swojego rudzielca to nadal trzymam jego fotkę na kompie .
mam nadzieję że jest zdrowy i szczęśliwy w tym domku . :ok: .
Obrazek

myszorek40

Od: Sob sie 28, 2010 17:11

Post » Czw gru 16, 2010 23:59 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Ruuuuuudziiiiiiiiikkkkk :oops: :oops: odezwij sie :1luvu:

Kociara82

Post » Pt gru 17, 2010 9:02 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

To nie tak, że wieści od Rudzika nie ma. 24 listopada na wątku Tyskich mruczków:
Betaka pisze:(...) Przy okazji: Rudzik zdrów i pełen luzik. Bestia terroryzująca domowników zrobiła się z niego, po tym spokojnym leżakującym rudzielcu pozostało tylko wspomnienie :mrgreen:

Najważniejsze, że nawrotu choroby nie ma. 2 tygodnie temu była wizyta u weta, bo Rudzik zastrajkował i postanowił nie jeść saszetek, tylko suche 8O (jak pamiętacie Justa miała z tym kłopot, bo bestia domagał się mokrego, a to kosztowne). Żadnych objawów chorobowych nie stwierdzono.
Dawno go nie odwiedzałam, ale mam jakieś aktualne fotki, to wrzucę w najbliższych dniach.

Betaka

Post » Wto gru 21, 2010 20:46 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Obrazek

Kociara82

[poprzednia][następna]