Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margaretka2002 pisze:Do uslug. Jonasz zaczal laskawie interesowac sie pileczka z przysmakami ale tylko wtedy, kiedy w zasadzie same przysmaki z niej wypadaja.
tillibulek pisze:margaretka2002 pisze:Do uslug. Jonasz zaczal laskawie interesowac sie pileczka z przysmakami ale tylko wtedy, kiedy w zasadzie same przysmaki z niej wypadaja.
ale chociaz sam ją turla, czy musisz mu kopac?
margaretka2002 pisze:tillibulek pisze:margaretka2002 pisze:Do uslug. Jonasz zaczal laskawie interesowac sie pileczka z przysmakami ale tylko wtedy, kiedy w zasadzie same przysmaki z niej wypadaja.
ale chociaz sam ją turla, czy musisz mu kopac?
No juz sam, ale wyczul kanalia, ze pazurem jest w stanie wygrzebac chrupke ze srodka.
margaretka2002 pisze:W ogole cos sie ostatnio ozywil, to chyba z radosci, ze tyle duzych wokol niego.Stado mu sie powiekszylo.
margaretka2002 pisze:W ogole cos sie ostatnio ozywil, to chyba z radosci, ze tyle duzych wokol niego.Stado mu sie powiekszylo.
margaretka2002 pisze:Nieeeeeeeeeeeee, to nie to.![]()
![]()
![]()
Moj malzon przyjechal, bo go nie bylo 3 miesiace i teraz moja mama chwilowo z nami mieszka tez.
tillibulek pisze:takie polączenia bywają wybuchowe![]()
Sylwia M. pisze:tillibulek pisze:takie polączenia bywają wybuchowe![]()
Oj, u mnie są bardzo wybuchowe, mąż za bardzo nie toleruje mamusi i odwrotnieDo rękoczynów nie dochodzi, ale zawsze się później dużo muszę "nasłuchać" z jednej i drugiej strony
Trochę, to dziwne, dwie osoby, które ja kocham nie mogą się ze sobą dogadać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości