KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 22:09 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Marea pisze:
Agn pisze:
Marea pisze:Starszaki....
Obrazek

Białe pucki i zez...
umarłam ze śmiechu. :spin2:

Ejj no, nie naśmiewać się z syncia mojego kochanego :twisted: Takie ujęcie...

Żadnego zezka nie ma :D

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro wrz 08, 2010 22:16 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Mia i Masha takie kajtki dwa , chodzą tak nieporadnie :D

Mashka szuka za człowiekiem, one takie śmieszne dźwięki jak świnki morskie wydają :ryk:

Pierwszy raz ich nie zamknęłam wychodząc, żal mi je w klatce zamykać, mają tam swój azyl, z drzwiczkami w wersji otwartej.
Wróciłam to futrzany dywan się wylał na przedpokój :) rozdarteee :)
JEEEEŚŚŚŚĆĆĆ!!!

Nażarły się i własnie przystępują do demolki :twisted:

Mashka się właśnie pręży i galopuje bokiem :ryk: kulka , która chce wyglądać groźnie :ryk: pocieszne są :) już zdążyłam zapomnieć jak to było z Gagą i Hogą :)

Byki się na nie patrzą z takim :) niedowierzaniem :)

Znowu zaczyna mnie boleć głowa...pół dnia przespałam, nażarłwszy się ketonalu i ... idę spać , ale nie zasnę z bólem głowy w nocy...
W ciągu dnia jak mnie główka boli zasypiam, a w nocy przerzucam się z boku na bok, spiewam sobie kołysanki, liczę...

seja

Post » Czw wrz 09, 2010 4:51 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

seja pisze:Mam klucze do piwnicy :D
Jest tam drewno i wungiel :wink: :ryk:

No, egzamin też zdany, koty znajdują domki, może tak jeszcze szyby wstawić, co :wink: ?

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Czw wrz 09, 2010 8:19 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Mrata pisze:
seja pisze:Mam klucze do piwnicy :D
Jest tam drewno i wungiel :wink: :ryk:

No, egzamin też zdany, koty znajdują domki, może tak jeszcze szyby wstawić, co :wink: ?

Już są?

Dziś postanowiłam , że czas na ten mój pierwszy raz :mrgreen:
I po raz pierwszy , sama napalę w piecu... mam nadzieję,że się nie zaczadzimy...

seja

Post » Czw wrz 09, 2010 11:17 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

No to zawiozłam Kalutka, normalnie prawie się popłakałam :roll:
Przywiązałam się do tego małego koteczka, zresztą już nie takiego małego :lol:
Popłakiwał troszkę i się chował, po czym wyszedł, robił obcierki i swoim zwyczajem ugniatał podłogę...zapewne szybko wyluzuje, on jest bezproblemowy kocio :)
Ma taki śmieszny wiszący brzuch, fałd skóry, komicznie wygląda..i te pyzy na polikach :mrgreen: ...nowy domek obiecał zdawać relacje z postępów w pierwszych dniach....
Zaraz podeślę im linki do stron z drapakami i jedzonkiem...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw wrz 09, 2010 11:44 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

:( też tęsknię :(

Minul zaadoptowała Mię i Mashę... miaukały i wciągnęła je do szafy...
Ma teraz 4kę przybranych dzieci...

To mam tylko 10 kotecków :ryk:

seja

Post » Czw wrz 09, 2010 11:59 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Paulina zastanawia się nad adopcją Gagi :)
Powiedziała że nigdy nie widziała tak pięknego koteczka i zakochała się w niej bardzo... :mrgreen: mówi że jak mama 2ch nie chce to ona ją zabierze ze sobą do Torunia na studia :lol: współokatorka z która mieszka ma 2 koty starsze 8) ale wciąż nad tym duma...
Obrazek

Marea

Post » Czw wrz 09, 2010 12:01 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

pooglądałam zdjęcia śłiczne ogonki,
najbardziej podoba się Maszeńka (tri) ile ona ma w tej chwili i za ile bedzie szukac domku?
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Czw wrz 09, 2010 12:06 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

maria_kania pisze:pooglądałam zdjęcia śłiczne ogonki,
najbardziej podoba się Maszeńka (tri) ile ona ma w tej chwili i za ile bedzie szukac domku?

Maszka ma 4tygodnie . Już ma ogłoszenia :) sama je, trafia do kuwetki jak ma blisko , jest odrobaczona , odpchlona...czeka ją jeszcze drugie odrobaczanie...
Ogólnie jest do adopcji... ale tylko dlatego , że następne w kolejce...
Mam opory i chyba je jeszcze przetrzymam ten tydzień, dwa... i wtedy spokojnie mogą iść do domu.

Teraz Maszka się przyssała do Mini...Mia też... :lol:

seja

Post » Czw wrz 09, 2010 12:07 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Mario - Maszeńka ma cudny charakterek, taka przylepka z niej, bardziej niż psoty i zabawy, interesują ją przytulanki i mizianie :) widać różnicę w jej i jej siostry charakterze. Maszeńka tak patrzy i patrzy za człowiekiem a zabawom koteczków przygląda się nieśmiało...

Obrazek Obrazek
Obrazek

Marea

Post » Czw wrz 09, 2010 12:28 Re: PILNE trojmiasto mamki szuka JEDNODNIOWY KOCIAK

seja pisze:ROZLICZENIA

SALDO = -2,08zł (9.09.2010)

Takie mamy saldo na chwilę obecną...
Nie dodawałam do wydatków jedzenia , 40l i 20l żwiru cat's best - powiedzmy , że to mój wkład.

Za chwilę będę musiała zamówić jedzenie dla nich.
Marzena mówi , że psie puchy zły pomysł, bo monotonne... zgodzam się z tym, ale finanse są takie a nie inne...

Liczba żarłoków się zmniejsza :)

Co byście zamówiły im do jedzenia na moim miejscu?
Najtaniej mi wychodzi psia Animonda... 19.2kg mięcha w puchach za 154zł...

Jakieś propozycje?
Zaznaczam, że mam jeden wielki egzamin przed sobą i czas na naukę ...cóż cenny... bo muszę to zdać...jakbym nie była sierota ...

seja

Post » Czw wrz 09, 2010 12:59 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Marea pisze:Mario - Maszeńka ma cudny charakterek, taka przylepka z niej, bardziej niż psoty i zabawy, interesują ją przytulanki i mizianie :) widać różnicę w jej i jej siostry charakterze. Maszeńka tak patrzy i patrzy za człowiekiem a zabawom koteczków przygląda się nieśmiało...

Obrazek Obrazek

Marea ;-)
ja się boje myśleć... daleko, jeszcze chce Jumbusia, wiem słaby trop (nie widac szans na oswojenie) ale resztki sił/myśli... mocno go chciala... nie moge jeszcze sie przestawić....
wczoraj podziwialiśmy Havankę, a dziś mi się widzi Maszeńka ;-)
ale to luźne moje myśli...
pogadam z Pawłem co i jak... czas pokaże...
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Czw wrz 09, 2010 15:40 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

seja chcesz jakies fanty na bazarek? dla tymczaskow ;)
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Czw wrz 09, 2010 16:08 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Agonis pisze:seja chcesz jakies fanty na bazarek? dla tymczaskow ;)

:) chcieć bym chciała, ale bazarki przy mojej nauce ...

seja

Post » Czw wrz 09, 2010 17:00 Re: KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Gosia a co masz i ile tego ?
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]