ale zaraz lece bazarek zwiedzic skoro tak zachwalacie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skarbonka pisze:witam,jestem tu nowa choć problemy tej tematyki są mi bardzo dobrze znane
chciałabym wspomóc choć trochę finansowo Wasze Kociaki, proszę o podanie konta itd... pozdrowienia z Trójmiasta
Iweta pisze:skarbonka pisze:witam,jestem tu nowa choć problemy tej tematyki są mi bardzo dobrze znane
chciałabym wspomóc choć trochę finansowo Wasze Kociaki, proszę o podanie konta itd... pozdrowienia z Trójmiasta
Witaj, miło, że wpadłas na Izy watek![]()
Iza pewnie teraz karmi kociaki, więc pewnie odezwie sie jak wróci
skarbonka pisze:witam,jestem tu nowa choć problemy tej tematyki są mi bardzo dobrze znane
Ja-Ba pisze:Ja tak na szybko - Izo, nie pamiętam do kiedy jest licytacja obrazu ale zaraz wyślę 100 zł za niego bo widzę że chyba pilna jest sprawa z tą karmą - napisz mi tylko czy do Ciebie pieniądze czy gdzie indziej. Czy wpłynęło 50 zł które wysłałam? Bo nawet nie zapytałam wcześniej czy masz nie zmienione konto - wysłałam na to samo na które wysyłałam przed wakacjami.
iza71koty pisze:Kochani. Kilka naszych Wirtualnych kotków od dość dawna pozostaje bez Wsparcia i pomocy.Nie ktore od wielu miesiecy. Inne od dwóch miesiecy. Nie musze chyba pisać ze rzutuje to na całe stado i każdy wyadoptowany kotek zwieksza realna szansę lepszej pomocy dla Wszystkich.
Prosze Opiekunów nastepujacych kotków o wypowiedzenie sie w kwestii dalszej Adopcji Wirtualnej.
Kotki pozostajace bez Wsparcia.
Clio, Aisza, Róża, Zosia, Zuzia, Dasza, Niunia, Czarna Biedroneczka.
Kochani zbliza się najtrudniejszy okres. Jesienia kotki zaczynaja zjadac podwójne porcje jedzenia.Jest potrzebna sucha karma w większej ilosci na dopełnienie brzuszkow. O zimie nawet nie chce wspominać, bo mnie ciarki biora.....
iza71koty pisze:Przypominam ze zbieramy na koncie Iwetki na sucha karmę Royal.To fantastyczna mieszanka. Kociaki ja uwielbiaja.
Na ten cel Afatima
przekazała 100 zł. Poszło też 80 zł od ALICJI
za wylicytowany obrazek. Dojdzie jeszcze wpłata od Ja-By.
Dzieki temu będzie juz na prawie 30 kilo karmy i oczywiście zbieramy dalej.
![]()
W tym celu wystawiłam Bazarki z fantami od Jasminy.W tej chwili wystawiony jest Bazarek z torba skorzaną Firmy Baron
i Kosmetykami Yves Rocher.
![]()
Jeśli Ktoś miałby ochote nas wspomóc w tej akcji Zapraszamy Serdecznie.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, misiulka i 163 gości