Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 13:16 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

kurcze no niedobre wiesci :(
ale zaraz lece bazarek zwiedzic skoro tak zachwalacie :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro wrz 08, 2010 16:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

witam,jestem tu nowa choć problemy tej tematyki są mi bardzo dobrze znane :)
chciałabym wspomóc choć trochę finansowo Wasze Kociaki, proszę o podanie konta itd... pozdrowienia z Trójmiasta :D
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro wrz 08, 2010 17:04 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

skarbonka pisze:witam,jestem tu nowa choć problemy tej tematyki są mi bardzo dobrze znane :)
chciałabym wspomóc choć trochę finansowo Wasze Kociaki, proszę o podanie konta itd... pozdrowienia z Trójmiasta :D

Witaj, miło, że wpadłas na Izy watek :wink:
Iza pewnie teraz karmi kociaki, więc pewnie odezwie sie jak wróci :)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro wrz 08, 2010 20:26 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Iweta pisze:
skarbonka pisze:witam,jestem tu nowa choć problemy tej tematyki są mi bardzo dobrze znane :)

Witaj, miło, że wpadłas na Izy watek :wink:
Iza pewnie teraz karmi kociaki, więc pewnie odezwie sie jak wróci :)

albo w międzyczasie możesz cos kupić na bazarku dla Izy :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro wrz 08, 2010 20:54 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Witamy :mrgreen: :ok:
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Śro wrz 08, 2010 21:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Jeszcze sie nie wdrozylam w te bazarkowe sprawy lecz wezme to pod uwage :)
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro wrz 08, 2010 22:36 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Witamy Serdecznie Skarbonka. :D Jak z Trójmiasta to moze bliżej Szczecina? :roll:
Za kilka minut prześlę Ci dane na pw. Pięknie Dziękujemy :1luvu: i napisz coś wiecej o Sobie.
:wink:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro wrz 08, 2010 22:47 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Poniewaz u mnie zawsze kiepsko z czasem :| umówiłam sie ze Bezdomny sam wytnie dziure w suficie. Ma to zrobić do piatku. Dziura ma byc taka, zebym ja sie tam spokojnie zmieściła i zebym mogła wejść zmienić kotom kocyki. O ile oczywiscie zechca tam zamieszkać. :roll: Bo na razie kiepsko to widzę. :roll: Druga rzecz ze w pomieszczeniu gdzie dostaja jedzenie sa drewniane półki. Wiec ja im na tych półkach tez dam cieplutkie wełniane koce. I zeby im tam za bardzo nie wiało czy coś, choć pomieszczenie jest dosć cieple ale to pewnie na razie, to im zrobie dodatkowo takie kotary z koców. Po to zeby te półki były częściowo zasłonięte. Jak zrobie to porobię Wam zdjecia.

Druga sprawa to taka, ze trzeba tam pomysleć o jakis schronieniach na zewnatrz.Jak juz pisałam, to nie mogą być zwykłe budki wolnostojace, bo tam sie zakradnie dzikie zwięrze i po kocie. To musi byc tak zrobione, zeby tylko kot miał tam dostep. Muszę jeszcze pomyśleć jak to zrobic . :roll:

Z drugim Bezdomnym też jestem umówiona, ale go zastać nie mogę. Myśle jeszcze nad tymi kotami. :roll: Wiem jedno ze wszystkich nie zabiore do siebie na działke i to jest wykluczone z kilku powodów.Dlatego też musze sobie na spokojnie wszystko przeanalizować i pomysleć, co mozna a co nie i co ostatecznie trzeba ratować. :roll:

iza71koty

Post » Śro wrz 08, 2010 22:59 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dziś praktycznie przed samym wyjsciem do kociaków, dotarła sucha karma z Vivy! :D
Pięknie Dziękujemy z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Siedziałam jak na szpilkach i czekałam, żeby ten Kurier w końcu przyjechał, :roll: bo byśmy leżeli bez tego. :|

Przyjechał na szczęście i kociaczki zostały nasycone jak trzeba. :D

iza71koty

Post » Czw wrz 09, 2010 6:34 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Ja tak na szybko - Izo, nie pamiętam do kiedy jest licytacja obrazu ale zaraz wyślę 100 zł za niego bo widzę że chyba pilna jest sprawa z tą karmą - napisz mi tylko czy do Ciebie pieniądze czy gdzie indziej. Czy wpłynęło 50 zł które wysłałam? Bo nawet nie zapytałam wcześniej czy masz nie zmienione konto - wysłałam na to samo na które wysyłałam przed wakacjami.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw wrz 09, 2010 9:36 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Ja-Ba pisze:Ja tak na szybko - Izo, nie pamiętam do kiedy jest licytacja obrazu ale zaraz wyślę 100 zł za niego bo widzę że chyba pilna jest sprawa z tą karmą - napisz mi tylko czy do Ciebie pieniądze czy gdzie indziej. Czy wpłynęło 50 zł które wysłałam? Bo nawet nie zapytałam wcześniej czy masz nie zmienione konto - wysłałam na to samo na które wysyłałam przed wakacjami.

Pieniążki od Ciebie wpłyneły pod koniec tygodnia. :D Pięknie Dziękujemy :1luvu: i tutaj mam pytanie czy mam Ci przypisać jakies Wirtualne kotki? Konto jest to samo. :wink:
Licytacja trwa do jutra do godziny 24.00. Pieniażki bezposrednio na konto Iwetki, bo to Ona kupuje dla nas karmę. :D

iza71koty

Post » Czw wrz 09, 2010 9:43 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Pogoda się popsuła. :| Znów pada. :| Pewnie juz cały dzień będzie taki deszczowy. Ech... :|

iza71koty

Post » Czw wrz 09, 2010 9:52 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Martwią mnie kotki bez schronień. :| Nie jestem zorientowana ile teraz kosztuje paczka grubego styropianu. :roll: Muszę w piatek przeznaczyc jakieś pieniażki na jego zakup. Do tego pewnie jeszcze klej, rolka grubej folii .Martwie sie czy sami damy radę z tym wszystkim. :roll: Kurcze tych budek trochę potrzeba. W różne miejsca. Na Tecze , dla Biedronek, dla kotków w miescie. Trochę dużo tego do zrobienia a czasu jak zwykle....mam nadzieję że Maż temu podoła :roll: .

iza71koty

Post » Czw wrz 09, 2010 9:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Kochani. Kilka naszych Wirtualnych kotków od dość dawna pozostaje bez Wsparcia i pomocy.Nie ktore od wielu miesiecy. Inne od dwóch miesiecy. Nie musze chyba pisać ze rzutuje to na całe stado i każdy wyadoptowany kotek zwieksza realna szansę lepszej pomocy dla Wszystkich.

Prosze Opiekunów nastepujacych kotków o wypowiedzenie sie w kwestii dalszej Adopcji Wirtualnej.

Kotki pozostajace bez Wsparcia.

Clio, Aisza, Róża, Zosia, Zuzia, Dasza, Niunia, Czarna Biedroneczka.

Kochani zbliza się najtrudniejszy okres. Jesienia kotki zaczynaja zjadac podwójne porcje jedzenia.Jest potrzebna sucha karma w większej ilosci na dopełnienie brzuszkow. O zimie nawet nie chce wspominać, bo mnie ciarki biora.....

iza71koty

Post » Czw wrz 09, 2010 9:54 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:Przypominam ze zbieramy na koncie Iwetki na sucha karmę Royal. :D To fantastyczna mieszanka. Kociaki ja uwielbiaja. :D Na ten cel Afatima :1luvu: przekazała 100 zł. Poszło też 80 zł od ALICJI :1luvu: za wylicytowany obrazek. Dojdzie jeszcze wpłata od Ja-By. :1luvu: Dzieki temu będzie juz na prawie 30 kilo karmy i oczywiście zbieramy dalej. :D

W tym celu wystawiłam Bazarki z fantami od Jasminy. :1luvu: W tej chwili wystawiony jest Bazarek z torba skorzaną Firmy Baron :D i Kosmetykami Yves Rocher. :D

Jeśli Ktoś miałby ochote nas wspomóc w tej akcji Zapraszamy Serdecznie. :wink:

iza71koty

[poprzednia][następna]