OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2010 13:11 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Piękna Pola w gościach?s71

W języku polskim słowo "zdechnąć" jest tak brzydkie i pełne pogardy, że nie użyłabym go w odniesieniu do żadnej czującej istoty. :(

No i daj wreszcie zdjęcia tej Miss Otwocka i okolic. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon wrz 06, 2010 13:29 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Piękna Pola w gościach?s71

foty są tylko jak zwykle nie ma kto przegrać. TZ jak opętany latał z aparatem by zwiewny ogon sfocić.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon wrz 06, 2010 14:30 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Piękna Pola w gościach?s71

Pierwsze zdjęcie Meli na swoim :D :1luvu: :ok:
Z kumplem Luiskiem

Obrazek

I Buniek Palemka. Wreszcie dogadał się z Zołzą. Foty - miodzio. :piwa:
To się nazywa sielanka. Ciekawa jestem, o czym oni sobie tak gadają... :lol:

Obrazek Obrazek

To czekamy na zwiewny ogon! Opcja „dodaj kota” w gotowości!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon wrz 06, 2010 22:00 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Piękna Pola w gościach?s71

Zetki w domu. Nowy kot też w domu. Drzewny kot :mrgreen:
Nie mam ochoty i siły pisać co i jak. Córka się sprawiła i wreszcie zwabiła do zejścia z drzewa.Chłopak widac z góry w dekolt zajrzał i postanowił w realu się poprzytulać :mrgreen: Podobno od 16 tam siedział.Prawie 22 była jak wpadł w jej łapki. Całe drzewo w tuńczyku i inszych przysmakach.Pół osiedla uczestniczyło w poradach i dyskusjach. Tylko jeden chłopiec zaaferował pomoc.
Bisek śpi w klatce, małe coś na podusi. Małe jest bure.Nawet nie rude,puchate :cry: Tylko bure i ...miziate.
Zwierz osobisty obsikał kapcie TZ-ta w drodze protestu.Widac jak zwykle to jego wina :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 06, 2010 22:31 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

Napiszesz potem co i jak. Spoko, poczekamy :mrgreen:

ASK@ pisze:Pół osiedla uczestniczyło w poradach i dyskusjach. Tylko jeden chłopiec zaaferował pomoc.
Tiaaa

ASK@ pisze:Małe jest bure.Nawet nie rude,puchate :cry: Tylko bure i ...miziate.
Najpiękniejsze. Po czarnych. :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Wto wrz 07, 2010 8:04 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

To rzadka ras, mówię Ci ... drzewny kot, fiu, fiu :mrgreen:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto wrz 07, 2010 10:18 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

alix76 pisze:To rzadka ras, mówię Ci ... drzewny kot, fiu, fiu :mrgreen:

ja już miałam taką rasę.W styczniu tego roku.Nie nowina :mrgreen: .Jechaliśmy na zkupy i nie dojechaliśmy. Wróciliśmy z drewniakiem Piotrusiem. Grzeje tyłeczek w DS jako Lucek.

Małe trzepnęło nam awanturkę totalna wczoraj. Nie chciał siedzieć sam w pokoju tylko z Biskiem. On chciał do łóżka, do człeka się przytulić.Pod kołderkę wleźć i pomruczeć sobie.Były baranki, wygibanki i udeptywanie. Rano darł ryja do kotów. Kuweta pełna.

Oszczędzę wam i sobie dokładnych opisów naszej wieczornej popisówki.Stołeczek,kontenerek,puszki,saszetki, tuńczyk...I my dwie nawiedzone.Każdy ciekawski powodował,ze mały wdrapywał sie coraz dalej.
Drzewo zostało wypaćkane dobrami wszelkimi gwoli skuszenia gadzinki do zejscia. Odchodziło klaskanie,kicianie...No ,umizgi na maksa. A to to darło ryja i już sił nie mialo trzymać sie pnia. Danka go wreszcie chwyciła jak tylko zlazł w zasięg jej reki.Podrapana totalnie.Mały siedział ok 6 godzin na drzewie. I wszyscy "pomagający" go widzieli,słyszeli :cry: Jeszcze długo w domu całe ciałko mu drżało z wysiłku. Jest czysty i zdrowy,Miziak przedni. Tylko żeby jeszcze ta uroda była bardziej chodliwa :cry: Jak juz tafia nam sie taki gatunek, to niech choćby puchaty był :mrgreen:

Bisek wypuszczony an pokoje przez litościwego TZ-ta dziczy sie przy łąpaniu. A sam w łapki wejsć nie chce. Bardzo sie boi chwytania i z przerażenia drapie i fuczy. Uspokojony mruczy i podlizuje się. Do soboty antybiotyk i uszy. Dziś odrobaczenie. Małe drugie tez dostało.

Majka śpi tylko w łóżku.I tylko przytulona. To kochana kotka, tylko ludzia kochająca. Z odchudzania nici, bo zawsze coś wyrzebrze. Uspokoiła się jak Zenusia nie ma. Nie pedzi tak kotó. Duzo spi,mało gania. Ale przy jej pełnej figurze to nie dziwota. Pcha się pod kołdrę-widać zima już blisko.

Bianka znów poszła w kat obrażona. Znów cos przytargali i pokój zajęty. Ona bardzo lubi z Danką leżeć. Jako jedyna Danka dostąpiła cudu miziania Bianki po brzuszku, barankowania i mruczanek.

Pola je,śpi i odkrywa uroki licznego zwierza w domu. Tyle grzbietów do wskakiwania, ogonów do atakowania. Je jak smok. Nikt o nią nie pyta.Nigdzie ogłoszeń nie widać. Jest cudnej urody z zawadiackim pysiem i zwiewnym ogonem.Odważna i nie boi sie nizcego. Zaczyyna dawać sie brać na ręce i pomrukiwać.
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 07, 2010 13:21 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

Asiu, po raz kolejny dziękuje bogom wszelkim, że jestem podzieliłyśmy Otwock na dwie strefy wpływów "wedle torów". Bo u Ciebie ostatnio podrzucają i podrzucają... :roll:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto wrz 07, 2010 19:01 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

Agneska pisze:Asiu, po raz kolejny dziękuje bogom wszelkim, że jestem podzieliłyśmy Otwock na dwie strefy wpływów "wedle torów". Bo u Ciebie ostatnio podrzucają i podrzucają... :roll:

siem mozem zamienić i na teren i na chaty. Nawet za długo nie bedziesz mnie namawiać. Co ja piszę,wcale nie musisz mnie namawiać :mrgreen:

Jak po pracy wlazłam do domu to na przywitanie padło pytanie od TZ-ta:to ile znów mamy kotów?
ja chyba sie mordowałam przy tych ogłoszeniach by zrobić miejsce na obecne znajdy :mrgreen: I znów sie musze mordować.Kompa to ja nie lubię.

Drwalik jest miziakiem, miziakiem i mziakiem. Odrobaczyłam jego i Pole. Bo zapomniałam jej "to" zrobić :cry: Głowa już nie ta :cry:
Cóż ja będę pisać dzisiaj. Lotnisko,dworzec,bazar...każde okreslenie pasuje do naszego domu.
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 07, 2010 20:13 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

Kot drzewny - takiego gatunku jeszcze nie widziałam.
Jak już nie jest rudą puchatą koteczką, to dobrze chociaż, że mały i miziaty. :mrgreen:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto wrz 07, 2010 20:21 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

Koty drzewne to specjalność Asi. Drzewne i naścienne to w ogóle specjalność otwocka. :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Wto wrz 07, 2010 22:22 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

hanelka pisze:Koty drzewne to specjalność Asi. Drzewne i naścienne to w ogóle specjalność otwocka. :mrgreen:

i miziate...z reguły. Bo jakos ostatnio ten rys charakteru się zatarł :mrgreen: Miziatość została za torami :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 08, 2010 19:55 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

:1luvu: :1luvu: Asiu jesteś wspaniała!!!
A burasy górą!!!! :ryk: :ryk:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro wrz 08, 2010 20:01 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

zuzzik pisze:A burasy górą!!!! :ryk: :ryk:
Po czarnych! :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Czw wrz 09, 2010 5:52 Re: OTW2-Czekamy,wyglądamy DS!Goście,ciągle goście:(s71,72

żyjemy. Bisek cały czas chrycholi. Trudno go oswoić na maksa, bo ciągle się przy nim coś grzebie. Czyli standard. Na pokoje nie pójdzie, bo złapanie go to wielki stres dla niego.
Majka tez dusi sie. Antybiotyk podany. Zobaczymy.Lubi spać w łóżku mocno wtulona.Nad ranem awanturuje sie o jedzenie.
Małe drzewne zostało nazwane Benek. Nie boi sie niczego i nikogo. Szybko szczepienie i ogłoszenia czas robić.
Pola cudo powoli się otwiera. Nie boi sie wcale naszego zwierza i dzielnie staje do awantury.

Sterylka,szczepienia,zakupy...czasu ostatnio braknie. Kiedy się za to zabrać?

Bianeczka urzęduje u Danki i prawie wcale nie przychodzi do nas. Maja mniej bitna,ale mimo wszystko nie lubią sie dziewuszki.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]