Do ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 07, 2010 18:41 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Koci Poznań

Vvu dzięki :1luvu:
Nie wiedziałam, że Białymstoku jest ścianka 8O My narzekamy, że mamy daleko w skały, a co dopiero oni. Biedaki :cry:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto wrz 07, 2010 19:25 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Koci Poznań

VVu, jesteś genialny :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro wrz 08, 2010 8:52 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Koci Poznań

Cameo pisze:VVu, jesteś genialny :1luvu:

Bardzo dziękuję, Cameo, i witam w ko(t)miksowo-KOTmoterskim wątku!

A po chwili przerwy, ko(t)miks bazarkowy:
Obrazek

Natomiast nie mam dzisiaj żadnego KOTmoterstwa. Zachęcam zatem Was, moje drogie i moi ewentualni (może kiedyś się pojawi i pan jakiś) drodzy - gdy macie do zasygnalizowania jakąś sprawę, to na tym wątku jak najbardziej jest miejsce. Nic, co dotyczy kotów, na tym wątku nie jest OT! Zapraszam.

Gdyby pojawiło się jakieś Wasze KOTmoterstwo, to dostosuję do tego tytuł wątku.
Pozdrawiam,
Wu
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Śro wrz 08, 2010 9:40 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Kot z bazarku (z Olimpii)

genowefa pisze:Złapały się jeszcze dwa: pingwin i bury z białym. I jeszcze jeden biega!!!!

BŁAGAM RATUNKU, JA NIE DAM RADY z tyloma kociakami! Ani finansowo, ani psychicznie, ani moje koty też nie dają już rady. Mam teraz na tymczasie kotkę, która tłucze inne koty.

MOŻNA SOBIE WYBRAĆ. SĄ DWA CZARNE (jeden jeszcze nie złapany), DWA PINGWINY, DWA BURE. Ten dzisiejszy pingwin jest duży i tłuściutki 8) i chyba tez jest chłopcem.

Te dwa dzisiejsze kociaki siedzą w transporterze i mam nadzieję, że matka się na nie złapie. Chodzi koło nich i je wywołuje. Tak czy inaczej zabieram dziś wszystkie pięć do weta, ale po pracy.

Kociaki mają niestety srakę, coraz gorszą :( Ale nie wyglądają, żeby im dolegało coś oprócz kk, no i pewnie nerwów i robaków.

Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 2 M-CE. PILNIE DT!!!!!!!!!!!!

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro wrz 08, 2010 9:43 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Koci Poznań

genowefa pisze:Vvu dzięki :1luvu:
Nie wiedziałam, że Białymstoku jest ścianka 8O My narzekamy, że mamy daleko w skały, a co dopiero oni. Biedaki :cry:

Skałki jak skałki, ale nad morze jak daleko :?

A ko(t)miksy jak zawsze super :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 08, 2010 13:38 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Genowefę zalały kocięta!

Dziękuję, Erin!
A morze w Białymstoku też mamy - na Dojlidach.
Morze piwa znaczy... :wink:

Wklejam nowy ko(t)miks:
Obrazek

A poniżej dzisiejsze KOTmoterstwo:
Jana pisze:
genowefa pisze:Złapały się jeszcze dwa: pingwin i bury z białym. I jeszcze jeden biega!!!!

BŁAGAM RATUNKU, JA NIE DAM RADY z tyloma kociakami! Ani finansowo, ani psychicznie, ani moje koty też nie dają już rady. Mam teraz na tymczasie kotkę, która tłucze inne koty.

MOŻNA SOBIE WYBRAĆ. SĄ DWA CZARNE (jeden jeszcze nie złapany), DWA PINGWINY, DWA BURE. Ten dzisiejszy pingwin jest duży i tłuściutki 8) i chyba tez jest chłopcem.

Te dwa dzisiejsze kociaki siedzą w transporterze i mam nadzieję, że matka się na nie złapie. Chodzi koło nich i je wywołuje. Tak czy inaczej zabieram dziś wszystkie pięć do weta, ale po pracy.

Kociaki mają niestety srakę, coraz gorszą :( Ale nie wyglądają, żeby im dolegało coś oprócz kk, no i pewnie nerwów i robaków.

Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 2 M-CE. PILNIE DT!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazek

VVu

Post » Śro wrz 08, 2010 17:11 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Genowefę zalały kocięta!

HA HA HA!!!!!!!!
Ostatni kotmiks GENIALNY, no po prostu super!!!!!!!!!!!!!!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro wrz 08, 2010 17:19 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Genowefę zalały kocięta!

:ryk: boskie :ryk:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw wrz 09, 2010 7:23 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Genowefę zalały kocięta!

VVu pisze:Dziękuję, Erin!
A morze w Białymstoku też mamy - na Dojlidach.
Morze piwa znaczy... :wink:

Wklejam nowy ko(t)miks:
Obrazek

Hehe, dobre z tym morzem :mrgreen:
Ko(t)miks jak zawsze genialny :ok:

Za maluszki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 09, 2010 11:10 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Wyprowadzka bez kotów ... grrr

Anna Rylska pisze:Domu pilnie szuka piękne ok.4-miesięczne rodzeństwo. Kociaki dziś zostały wyrzucone na ulicę :(
Państwo się wyprowadzało, a kociak na bruk!
To wszystko działo się dziś, w moim bloku i gdyby nie przeraźliwy płacz kota na zewnątrz nie wiedziałabym, że miałam takich sąsiadów.
Udało mi się ustalić i porozmawiać z właścicielką kotów, powiedziała,z e nie weźmie, i już, nie ma warunków teraz :evil:
Te biedne koty koty to Maja i Zuza i reagują na imiona
Zuza - to chłopak, myśleli, że kotka
Maja - kotka

Anna Rylska pisze:Bardzo pilnie potrzebny dom
nie utrzymam kolejnych 2 kotów teraz

viewtopic.php?f=1&t=116919

VVu ... jeśli mogę, to pouprawiam u Ciebie na wątku KOTmoterstwo Obrazek
Pilnie potrzebny dom dla dwóch wyrzuconych kociaków, które przygarnęła Ania Rylska.
Akcja ogłoszeniowa uruchomiona, ale każdy sposób by prosić o pomoc jest dobry :!:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw wrz 09, 2010 15:41 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Genowefę zalały kocięta!

Dopiero znalazłem czas, by tu wpaść...
Willow_ pisze: VVu ... jeśli mogę, to pouprawiam u Ciebie na wątku KOTmoterstwo Obrazek
Pilnie potrzebny dom dla dwóch wyrzuconych kociaków, które przygarnęła Ania Rylska.
Akcja ogłoszeniowa uruchomiona, ale każdy sposób by prosić o pomoc jest dobry :!:

Dziękuję, Willow_ - o to właśnie chodzi!
Zachęcam do zainteresowania się poniższą sprawą archiwalnym ko(t)miksem: Obrazek
Występują w nim nasze byłe tymczasy, które znalazły już swoje DS. Szukamy DT i DS dla tych biedaków:
Anna Rylska pisze:Domu pilnie szuka piękne ok.4-miesięczne rodzeństwo. Kociaki dziś zostały wyrzucone na ulicę :(
Państwo się wyprowadzało, a kociak na bruk!
To wszystko działo się dziś, w moim bloku i gdyby nie przeraźliwy płacz kota na zewnątrz nie wiedziałabym, że miałam takich sąsiadów.
Udało mi się ustalić i porozmawiać z właścicielką kotów, powiedziała,z e nie weźmie, i już, nie ma warunków teraz :evil:
Te biedne koty koty to Maja i Zuza i reagują na imiona
Zuza - to chłopak, myśleli, że kotka
Maja - kotka
Link: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM
Anna Rylska pisze:Bardzo pilnie potrzebny dom
nie utrzymam kolejnych 2 kotów teraz
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw wrz 09, 2010 17:45 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Kotki wykluczone z przeprowadzki!

Dziękuję VVu Obrazek

Willow_

Post » Pt wrz 10, 2010 11:03 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Kotki wykluczone z przeprowadzki!

PILNIE POTRZEBNY DS dla kotów wykluczonych z przeprowadzki !
Anna Rylska pisze:kociaki potrzebują pomocy, jedzonka, ciepłego kąta, gdzie się podkurują szybko
potrzebny tymczas dla kociaków, który będzie mógł je podleczyć,
nie chce uprawiać partyzantki z leczeniem

Willow_

Post » Pt wrz 10, 2010 20:19 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Kotki wykluczone z przeprowadzki!

Willow_ pisze:PILNIE POTRZEBNY DS dla kotów wykluczonych z przeprowadzki !
Anna Rylska pisze:kociaki potrzebują pomocy, jedzonka, ciepłego kąta, gdzie się podkurują szybko
potrzebny tymczas dla kociaków, który będzie mógł je podleczyć,
nie chce uprawiać partyzantki z leczeniem

Jeszcze raz dziękuję, Willow_ - jestem poza Warszawą i cieszę się, że uprawiasz tu KOTmoterstwo, brawo!

Jeszcze raz przypomnę link: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOM
ObrazekObrazek

VVu

Post » Sob wrz 11, 2010 21:01 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Kotki wykluczone z przeprowadzki!

Wieści najnowsze o kotkach:
koteczka Maja znalazła nowy domu i już w nim bryka :kotek:
kotek Zuzu walczy z biegunką i zagazowanym brzuszkiem - potrzebny dla niego nowy dom :ok:

Willow_

[poprzednia][następna]