Nie wiedziałam, że Białymstoku jest ścianka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:VVu, jesteś genialny
genowefa pisze:Złapały się jeszcze dwa: pingwin i bury z białym. I jeszcze jeden biega!!!!
BŁAGAM RATUNKU, JA NIE DAM RADY z tyloma kociakami! Ani finansowo, ani psychicznie, ani moje koty też nie dają już rady. Mam teraz na tymczasie kotkę, która tłucze inne koty.
MOŻNA SOBIE WYBRAĆ. SĄ DWA CZARNE (jeden jeszcze nie złapany), DWA PINGWINY, DWA BURE. Ten dzisiejszy pingwin jest duży i tłuściutkii chyba tez jest chłopcem.
Te dwa dzisiejsze kociaki siedzą w transporterze i mam nadzieję, że matka się na nie złapie. Chodzi koło nich i je wywołuje. Tak czy inaczej zabieram dziś wszystkie pięć do weta, ale po pracy.
Kociaki mają niestety srakę, coraz gorsząAle nie wyglądają, żeby im dolegało coś oprócz kk, no i pewnie nerwów i robaków.
genowefa pisze:Vvu dzięki![]()
Nie wiedziałam, że Białymstoku jest ściankaMy narzekamy, że mamy daleko w skały, a co dopiero oni. Biedaki
Jana pisze:genowefa pisze:Złapały się jeszcze dwa: pingwin i bury z białym. I jeszcze jeden biega!!!!
BŁAGAM RATUNKU, JA NIE DAM RADY z tyloma kociakami! Ani finansowo, ani psychicznie, ani moje koty też nie dają już rady. Mam teraz na tymczasie kotkę, która tłucze inne koty.
MOŻNA SOBIE WYBRAĆ. SĄ DWA CZARNE (jeden jeszcze nie złapany), DWA PINGWINY, DWA BURE. Ten dzisiejszy pingwin jest duży i tłuściutkii chyba tez jest chłopcem.
Te dwa dzisiejsze kociaki siedzą w transporterze i mam nadzieję, że matka się na nie złapie. Chodzi koło nich i je wywołuje. Tak czy inaczej zabieram dziś wszystkie pięć do weta, ale po pracy.
Kociaki mają niestety srakę, coraz gorsząAle nie wyglądają, żeby im dolegało coś oprócz kk, no i pewnie nerwów i robaków.
Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 2 M-CE. PILNIE DT!!!!!!!!!!!!
Anna Rylska pisze:Domu pilnie szuka piękne ok.4-miesięczne rodzeństwo. Kociaki dziś zostały wyrzucone na ulicę![]()
Państwo się wyprowadzało, a kociak na bruk!
To wszystko działo się dziś, w moim bloku i gdyby nie przeraźliwy płacz kota na zewnątrz nie wiedziałabym, że miałam takich sąsiadów.
Udało mi się ustalić i porozmawiać z właścicielką kotów, powiedziała,z e nie weźmie, i już, nie ma warunków teraz![]()
Te biedne koty koty to Maja i Zuza i reagują na imiona
Zuza - to chłopak, myśleli, że kotka
Maja - kotka
Anna Rylska pisze:Bardzo pilnie potrzebny dom
nie utrzymam kolejnych 2 kotów teraz
Link: Wyprowadzili się, wyrzucili 2 kociaki na ulicę! PILNIE DOMAnna Rylska pisze:Domu pilnie szuka piękne ok.4-miesięczne rodzeństwo. Kociaki dziś zostały wyrzucone na ulicę![]()
Państwo się wyprowadzało, a kociak na bruk!
To wszystko działo się dziś, w moim bloku i gdyby nie przeraźliwy płacz kota na zewnątrz nie wiedziałabym, że miałam takich sąsiadów.
Udało mi się ustalić i porozmawiać z właścicielką kotów, powiedziała,z e nie weźmie, i już, nie ma warunków teraz![]()
Te biedne koty koty to Maja i Zuza i reagują na imiona
Zuza - to chłopak, myśleli, że kotka
Maja - kotka
Anna Rylska pisze:Bardzo pilnie potrzebny dom
nie utrzymam kolejnych 2 kotów teraz
Anna Rylska pisze:kociaki potrzebują pomocy, jedzonka, ciepłego kąta, gdzie się podkurują szybko
potrzebny tymczas dla kociaków, który będzie mógł je podleczyć,
nie chce uprawiać partyzantki z leczeniem
Willow_ pisze:PILNIE POTRZEBNY DS dla kotów wykluczonych z przeprowadzki !Anna Rylska pisze:kociaki potrzebują pomocy, jedzonka, ciepłego kąta, gdzie się podkurują szybko
potrzebny tymczas dla kociaków, który będzie mógł je podleczyć,
nie chce uprawiać partyzantki z leczeniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 298 gości