sylwia1982 pisze:jak wpiąć banerka? proszę o podpowiedź
Uprzejmie proszę, proste jak budowa cepa
psiama pisze:Po zalogowaniu do MIAU klikasz w górny prawy róg w Panel użytkownika, nastepnie z lewej strony w zakładkę Profil i dalej Edytuj Podpis. Pojawi się białe okienko, w które po prostu wklejasz kod wybranego banerka, np. taki
- Kod: Zaznacz cały
[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c035.gif[/img]
który zaprezentuje się jako

a nastepnie zapisujesz. Pojawi się info o zaktualizowaniu profilu i voila - kod sam zamieni się na taka słodką Czarwniczkę
Pełana lista kodów jest dostępna w pierwszych postach każdej nowej części Czarownicowa (np. w tej).
I ja mam w chałupie podczytywacza naszych wypocin
Beciu, spokojnie. Raz jeszcze weta nawiedz alo obdzwoń (swojego) i upewnij się czy to grzyb czy nie. No i jeśli tak, to antybiotyk o ściane tu jest. Potrzebna szczepionka i smarowidła. W pierwszy stadium grzybek podminowuje skórę, która wyglądac może na taką trochę podniesioną, potem łysieje miejsce, wypadają włoski i jest suche miejsce. Trzymam za zdrówko. Czy to Kleksiasty tak ma ?
Pomponowa, Dziękuję Ci za ten filmik

. Myślę, że tak wygląda koci i psi raj

. Pani jest szczęśliwa, pięknie się uśmiecha, koty przepiękne, zdrowe, zadowolone, zrelaksowane. Oglądałm bez głosu ale i tak film zrobił na mnie super wrażenie. Wspaniały kawałek kociego nieba. Oby takich miejsc więcej dla tych niechcianych
A w sprawie pracy weź sobie wyobraź , że już ja masz i tak się zachowuj i trzymam wiekie kciuki