Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 7:58 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

kalair pisze:A to trzeba sposobem.
Bierzesz na tymczas.....dluuuugi.....I w końcu kotek zostaje na DS. :lol:
Takie tu mają sposoby. :wink:
Hmm..a jak On ma w ogóle stosunek do kotków? :kotek:
Kasiulek, sorki za OT.

Niestety Bożenko, TZ na tymczas też się nie zgodzi. Wiesz, maleńkie mieszkanie, 3 osoby i 2 koty to już jest pełna chata. A mąż bardzo lubi kotki, ale "jeden wystarczy, a dwa to absolutnie max."
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro wrz 08, 2010 8:10 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

Ale wiesz, że kotki są nadziemne, i wielkość mieszkania niewiele znaczy. :kotek: :kotek: Oczywiście nic na siłę. Może kiedyś.. :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro wrz 08, 2010 9:50 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

kropkaXL pisze:Witajcie kochane!!!
No skoro tak uważacie,to bedziemy "hopać" :lol:
Na ogłoszenia na razie "0" odzewu :( ,gdzies te domki krążą,a nie trafiaja na Nadusię.
Z Ewą porozmawiam,choć nie wiem,czy dzisiaj znajde chwilkę,ale może Ona do mnie zajdzie?
Beatko,Kasieńko-gdyby taka osoba ,jak Wy dała dom Nadii to byłby cud!!!!!

Kasiu, jak już Nadia będzie u Ciebie lub Ewy, to koniecznie trzeba zrobić fotki (ludziska to jednak wzrokowce są :mrgreen: ). Wtedy poprawimy ogłoszenia, żeby na jednej kici się skoncentrować.
A mnie proszę z kategoria cudów nie łączyć :wink: Nadii cudny domek sie nalezy i już :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro wrz 08, 2010 10:39 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

obie kicie sa tak piekne, ze nawet od banerku ciezko wzrok oderwac :1luvu: :1luvu:
Nadia na pewno zauroczy niejednego, a domek wpadnie po same uszy jak ja tylko zobaczy :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 08, 2010 11:14 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

Na pewno tak będzie!!
I oby takich osób jak Kasia i Beatka jak najwięcej zaglądało na forum i brało koteczki!! :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro wrz 08, 2010 11:45 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

W górę Nadusiu!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro wrz 08, 2010 11:45 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

W górę Nadusiu!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro wrz 08, 2010 11:56 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

wszystkich kociolubnych, ktorzy maja kota na punkcie kotow zapraszam tutaj:
viewtopic.php?f=1&t=116903&start=0

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 08, 2010 12:11 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

kropkaXL pisze:Sylwusia-u nas też zimno i nie mają zamiaru włączać! :( -koty mi pod kocem leżą,w nocy pod kołdrę się pchają!

A ja chyba wykrakałam,bo wczoraj u nas zaczęli grzać,co prawda jeszcze aż tak "nie czuć" ale najważniejsze,że już jest włączone ciepełko
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro wrz 08, 2010 12:13 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

kropkaXL pisze:A moje królewny spadły daleko! :( :( :(
Hopsniemy słoneczka na samiuśka górę!.Ja wiem,że bez sensu jest takie hopanie,na forum domków i tak nie ma,ale może cud się wydarzy,może ktoś jednak wypatrzy Nadię?

Kaśś ,tak jak piszą tu kociolubki nie raz "twoje" kociamberusy znajdowały domki,a byłaś juz bezradna,więc teraz też poznajdują na pewno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro wrz 08, 2010 12:14 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

kropkaXL pisze:Obrazek

Maleńka dziewusia prosi o domek!!!!

Słodka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro wrz 08, 2010 12:30 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

Spróbowałam swoich sił,wiem,że chowam się tu za pięknymi banerkami,ale jakby ktoś miał ochotę???

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/h7jm][img]http://tnij.org/h7jn[/img][/url]

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro wrz 08, 2010 17:06 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

Dziewuszki kochane :cry: :cry: :cry:
Wieści są bardzo złe,złe i troche lepsze.
Najgorsza wiadomość jest ta,że Nadii nie ma!-ostatni raz siostra widziała ją wczoraj rano,wieczorem juz jej nie było ,dzisiaj rano też!
Nie znalazła nigdzie ciałka,chociaż obeszła wszędzie wokół z latarką,zaglądając pod krzaki,tarasy-nic!
Zła wiadomość jest taka,że Iwanek jest chory!-ma KK!-poszłam do wetek,wziełam atecortin,tolfę i lek uodparniający w pascie i pojechałam do Kretowin,zaaplikowałam maluchowi leki spakowałam i jego i Wierkę do kosza i teraz ta lepsza wiadomość-już są u mnie w łazience.
Tak strasznie żal mi Nadii,za późno je zabrałam,ale chciałam,żeby jeszcze do soboty były z matką :( :( :( ,bo w sobotę miał być zabrany Iwanek do Olsztyna!
Boże!-jeszcze nie tracę nadziei,jeszcze wierzę,że Nadia wróci....
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 08, 2010 17:21 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Sylwunia-na darmo Twoja praca :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 08, 2010 17:30 Re: Czy Nadzieja odeszła?:((((Iwanek i Wiera u mnie

Aż nie wiem co napisać Kasiu :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]