malowanie sie udało............. no ale jak sie ma takich pomocnikow to musi sie udac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:Dorobilismy sie w koncu farb na duzy pokojwrocilam z pracy a tam marcin i jega dwaj pomocnicy malowali pokoik
Hanka oczywiście sprzątała a Oktuś "intensywnie" myślał
malowanie sie udało............. no ale jak sie ma takich pomocnikow to musi sie udac
mar9 pisze:agakow82 pisze:Dorobilismy sie w koncu farb na duzy pokojwrocilam z pracy a tam marcin i jega dwaj pomocnicy malowali pokoik
a czy tak przy okazji kociszcza nie zmieniły "barw"?![]()
![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:Dorobilismy sie w koncu farb na duzy pokojwrocilam z pracy a tam marcin i jega dwaj pomocnicy malowali pokoik
a czy tak przy okazji kociszcza nie zmieniły "barw"?![]()
![]()
![]()
na szczescie nie zmieniłychociaż Hanię baaardzo kusiło zamoczenie łapek w zielonej farbie
Stwierdzilismy że ona chce miec skarpetki
agakow82 pisze:dzien dobry![]()
wczoraj wieczorem znowu brzydka niespodziankapoduszko obsiusiana a w łazience na dywaniku kupa
![]()
nie wiem o co chodzi.........................................
agakow82 pisze:dzien dobry![]()
wczoraj wieczorem znowu brzydka niespodziankapoduszko obsiusiana a w łazience na dywaniku kupa
![]()
mar9 pisze:agakow82 pisze:dzien dobry![]()
![]()
a żwirku im nie zmianiałaś? kuweta jest łatwo dostępna?
bozena640 pisze:agakow82 pisze:dzien dobry![]()
![]()
Może któryś z kotów nie zawsze chce korzystać z zamkniętej kuwety(może się czegoś przestraszył)
agakow82 pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:dzien dobry![]()
![]()
Może któryś z kotów nie zawsze chce korzystać z zamkniętej kuwety(może się czegoś przestraszył)
Tak myslisz?moze sciagne gore kuwetki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Nul, Sigrid i 57 gości