BUBA W DOMKU STAŁYM NARESZCIE MOJA KRÓLEWNA SZCZĘŚLIWA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2010 12:43 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

Dziś po 18 Buba idzie do weterynarza na odrobaczenie i ogólne badanie, bo ma jakąś wydzielinę z nosa zaschniętą i z oczek...

http://www.otofotki.pl/img15/obrazki/bj7691_DSC07910.JPG
Ostatnio edytowano Pon wrz 06, 2010 15:18 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcie zamieniłam na link
najszczesliwsza

Post » Pon wrz 06, 2010 14:21 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

...ale tę dużą fotkę powyżej trzeba koniecznie zmniejszyć, zanim mod
całkiem ją "zagwoździ"
:ok:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon wrz 06, 2010 14:27 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

Nie sobie będzie tu widać odkładnie co jej z oczków i z nosia...

Szanownego moderatora przepraszam.
najszczesliwsza

Post » Pon wrz 06, 2010 14:36 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

Jaka ona piękna 8O
może to tylko przeziębienie :roll: oby nic poważnego :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon wrz 06, 2010 15:18 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

Byle do 18, wtedy transport mam do weterynarza.
najszczesliwsza

Post » Pon wrz 06, 2010 15:23 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

najszczesliwsza pisze:Nie sobie będzie tu widać odkładnie co jej z oczków i z nosia...

Szanownego moderatora przepraszam.

Moderatora nie musisz przepraszać, raczej wszystkich użytkowników forum - wszyscy "cierpimy" tak samo, kiedy zbyt duże zdjęcie rozjeżdża nam okno forum ;)
Dlatego bardzo proszę o przestrzeganie postanowieć zawartych w regulaminie ( :arrow: faq.php#f0r0 punkt 5 b))
Staraj się nie umieszczać bezpośrednio na Forum zdjęć ani innej grafiki, która może obciążać pobieranie Forum. Zamiast zdjęć umieść linki do nich. Jeżeli już musisz umieścić zdjęcie na Forum, to nie powinno ono być większe niż 500 pikseli na dłuższym boku i przekraczać wagi 150 kilobajtów.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon wrz 06, 2010 18:53 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

Buba po wizycie u wetrynarza.

Odrobaczona, ma założoną książeczkę. Dziękuję florida_blue :1luvu:

Co do wycieku z oczu i nosa obserwujemy.

Oby moje futra czegoś nie złapały, w sumie jedyna zagrożona jest Kitka bo ona dopiero w środę jedzie na 2 dawkę szczepionki...

Będzie dobrze :)

Buba za kanapą schowana, obrażona na maksa na całą tę wycieczkę.
W samochodzie jest grzeczna, znaczy podczas podróży.
najszczesliwsza

Post » Wto wrz 07, 2010 7:50 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

Buba przedwczoraj w nocy...

Obrazek

Wczoraj w drodze do weterynarza TŻ zrobił mi awanturę, że na weterynarza nie mamy, nie dał mi dojść do słowa, bo przecież na konto fundacji (dziękuję!) ta wizyta. Dopiero jak się tfu tfu jakieś choróbsko wykluje, to wtedy leczenie na mój koszt, no i o ten mój koszt też awantura. A jak on się będzie wkurzał i myślał o Bubie jak o kolejnym problemie z kasą (TŻ może w każdej chwili stracić pracę, a jest jedynym żywicielem rodziny), to będzie źle zarówno dla mojego małżeństwa (już jest źle, bo on o tym cały czas myśli), jak i dla Buby.

A tak to, wczoraj leżąc w łóżku, kiedy Buba dała mi buziaka na dobranoc - TAK, ONA DAJE BUZIAKI! - mówię do TŻ, że jak już się znajdzie DS to on pojedzie sam, on zadba o umowę i o resztę, bo ja nie dam rady... Chwila ciszy i pytanie, ale gdzie ma ją zawieźć? :ryk:
najszczesliwsza

Post » Wto wrz 07, 2010 9:13 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

ale jest ekspansywna :lol: Belzebuba jedna
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto wrz 07, 2010 9:21 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

jokototo pisze:ale jest ekspansywna :lol: Belzebuba jedna

Ona nas na krok nie opuszcza, teraz za moimi czterema literami na krześle leży.

Takiego kota jeszcze nie widziałam!
najszczesliwsza

Post » Wto wrz 07, 2010 10:32 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

najszczesliwsza pisze:Buba przedwczoraj w nocy...

Obrazek

nie mogłam sobie odpuscić i wkleiłam na naszą stronę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Wto wrz 07, 2010 12:57 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

florida_blue pisze:
najszczesliwsza pisze:Buba przedwczoraj w nocy...

Obrazek

nie mogłam sobie odpuscić i wkleiłam na naszą stronę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Uprzejmie proszę usunąć mój ryj z tamtego zdjęcia!
najszczesliwsza

Post » Wto wrz 07, 2010 20:09 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

a tu moze być :> tu też jest publiczne :> ale ok:)
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Wto wrz 07, 2010 21:04 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

Tak to jest z TŻ-mi po czasie robią się zazdrośni, że to już nie oni tak ważniejsi lecz zwierzaki :mrgreen:

Agata bo Buba okazuje jak ci jest wdzięczna za to że ją wziełaś :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto wrz 07, 2010 22:29 Re: POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA DT ENKLAWY!!!

mój TŻ gada,narzeka i krzyczy. Ale jak jest nóż na gardle to bez słowa jedzie,leczy czy łapie. Znosi tez biedy ze słowami:kota CI przyniosłem. A potem cichcem obcałowuje i wypuszcza z klatki.
Nie martw sie najszczęśliwsza.Twój TZ-t wygląda jak standard. Musi sie tylko nagadac.
Buba jest śliczna :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

[poprzednia][następna]