Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2010 20:43 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

Koteńko, po domek! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 06, 2010 20:46 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

To ja też podrzucę jeszcze przed spaniem słodziaczka :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon wrz 06, 2010 20:50 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

kropkaXL pisze:Tak,a na dodatek wczoraj byłam na gminnych dożynkach,w nogi zmarzłam i chyba to mi tak pomogło :(
Dobranoc kochane!-idę kurować się okładami z kotów! :lol:

oo, a co bylo ciekawego?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon wrz 06, 2010 22:22 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

:ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 07, 2010 5:46 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

Kociara82 pisze:
kropkaXL pisze:Tak,a na dodatek wczoraj byłam na gminnych dożynkach,w nogi zmarzłam i chyba to mi tak pomogło :(
Dobranoc kochane!-idę kurować się okładami z kotów! :lol:

oo, a co bylo ciekawego?

Pierogi ruskie!-pyyycha! :lol:
Poza tym jakieś beznadziejne występy,które mnie nie interesowały.
Nie no nie tylko pierogi były-w ogóle fajne żarełko było!

Witajcie dziewczyny!-trochę lepiej się czuję-jednak sen i rozgrzewacze pomogły,tylko nos mam troszkę zawalony.
Do soboty coraz bliżej,więc maluchom kończy się czas chłodów i wolności,już nie będę się zamartwiała zimnymi i mokrymi nocami,teraz jeszcze domek potrzebny dla Nadusi!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 07, 2010 6:47 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

Kasieńko Kochana, przede wszystkim zdrówka Ci życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwłaszcza, że sobota się zbliża i koniec poniewierki tych bied :D :D :D
Fantastycznie, że siostra pomoże Ci przeprowadzić tam akcję sterylizacyjną :D Jesteś Kasiu przekochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Doczytałam o domku, który przygarnie Pecię 8) , obejrzałam fotkę malucha, który już tam doopkę grzeje i wzruszyłam się bardzo... Cudownie, że mała trafi do ludzi o wielkim sercu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to teraz pozostaje zaciskać kciuki za cudowny domek dla Nadii :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Wierzę, że się prędko znajdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto wrz 07, 2010 6:52 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

Asieńko-dzięki za kciuki-potrzebne bardzo!!!!!!- i jeszcze raz dziękuję za to,że wstawiłaś się za mną do Ani_NSP!-dzięki Niej i Betace-dziewczynki maja sporo ogłoszeń!-a to wielka szansa!,bo tu na forum domków juz dawno nie ma-wszyscy zakoceni po dach!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 07, 2010 7:39 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

Hej Słoneczko śliczne, czekamy na domek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 07, 2010 10:05 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

Słodkie maleństwo, hopsaj po domeczek :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto wrz 07, 2010 11:24 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!

kropkaXL pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ależ piękny widoczek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Widać ,że ma miłości pod dostatkiem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto wrz 07, 2010 11:26 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

kropkaXL pisze:Napisz,że mogą iść do oddzielnych domków!-nie muszą iść razem!
Ja jeszcze nie tracę nadziei,że wetka jak ją zobaczy to się zakocha i wtedy bym miała Nadię w swojej klatce! :lol:
A wtedy po prostu unieważnimy ogłoszenia,albo zmienimy zdjęcia,troszkę treść i kontakt i poszukamy domków kotkom Ani-Kasi86! :lol: -Jej jest tak ciężko :(

Można by założyć potem osobny wątek na kociaki Ani szukający domków
Też mi jej szkoda,raz,że ciężko to dwa te przeklęte rocznice ostatnie.............
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto wrz 07, 2010 11:28 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

kropkaXL pisze:Beatka już tak zrobi,zeby było wiadomo!!!!
A ja cieszę się jeszcze z jednej rzeczy-udało mi sie namówić siostrę,by pomogła mi na wiosnę posterylizować te koteczki w Kretowinach,bo ja bez samochodu nie dam rady,a ona będzie je łapać i mi przywozić,ja je posterylizuję,przechowam te 10-14 dni w piwnicy -w klatce,a potem je bedziemy wypuszczać w dawnym miejscu,bo to kompletne dziczki i oswoić ich nie mam szansy!-coś wreszcie do niej dotarło-lepiej późno,niż wcale!

Masz Kasiu :1luvu: w sobie dar przekonywania i tyle
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto wrz 07, 2010 11:29 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

kropkaXL pisze:Podrzucimy watek do góry,a nuż ktoś z forum zakocha się w Nadii??

Mnie chyba coś zaczyna rozkładać,chyba walnę się do łóżka -tak strasznie w domu zimno!!!
Zrobiłam sobie gorący prysznic,w kubku herbata z malinami,aspiryna połknięta i przygotowana druga piżama,w razie gdybym zaczęła się pocić po takich rozgrzewaczach :lol:
Żeby mnie tylko żadne choróbsko nie złapało,bo na to nie mam an czasu,ani ochoty!!!!!

Zdrówka dużo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ja z niecierpliwością czekam ,az u nas ogrzewanie włączą.W maju włączyli co tak zimno było to teraz tym bardziej powinni
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto wrz 07, 2010 11:29 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!

kociczka39 pisze:
kropkaXL pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ależ piękny widoczek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Widać ,że ma miłości pod dostatkiem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

cuuuuuuudoooooo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 07, 2010 11:31 Re: Wiara,Nadzieja i.....???-szukamy DS!!!-jeden domek już jest!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]