Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ!!!Hardkorowa niedziela....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2010 8:46 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Dziewczyny - miałam zrobić przegląd przez weekend, ale po pierwsze siadł mi internet i nie zobaczyłam listy, a po drugie przez dom przewalił mi się tłum gości...

Ale dzisiaj wieczorem z TŻ-tem przeryjemy zasoby - może coś z Waszej listy się znajdzie.

:ok: :ok: :ok: cały czas i gratulacje wielkie!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon wrz 06, 2010 16:49 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Wielki szacun :!: :!: :!:

zaznaczam, doczytam, przejrzę "szafy" :kotek:

na pewno mam 20 wieszaków ubraniowych :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon wrz 06, 2010 19:32 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Dodaje kosz z klapka do lazienki. Czy moge przybyc w czwartek po 16?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Pon wrz 06, 2010 19:58 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

i prawie komplet mydeł.. tzn. 11 szt.. szukam dalej :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto wrz 07, 2010 8:00 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Hanulka pisze:i prawie komplet mydeł.. tzn. 11 szt.. szukam dalej :ok:
Terra50 pisze:Dodaje kosz z klapka do lazienki. Czy moge przybyc w czwartek po 16?
Bardzo dziękujemy :1luvu:

Nas tam w tej chwili nie ma - czekamy na wyżebraną wykładzinę, do pokoju i przedpokoju, obiecana, ale jeszcze nie przyjechała.
Panie raczej nie otwierają osobom obcym - może skontaktyujecie się z Goska_bs, Dite lub ze mną, ktoraś z nas tam podjedzie ?

Będzie potrzebna pomoc - najlepiej myślący i silny pan albo panów dwóch - do układania wykładziny w pokoju, staramy się o wykładzinę w jednym kawałku, trzeba będzie trochę meble poprzenosić..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto wrz 07, 2010 8:14 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

ja pozbieram fanty - bedę informowac na bieżąco, co mam dla Pań, jak się zbierze coś większego dam znać.. mogę podwieźć w umówionym terminie :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto wrz 07, 2010 8:35 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Hanulka pisze:ja pozbieram fanty - bedę informowac na bieżąco, co mam dla Pań, jak się zbierze coś większego dam znać.. mogę podwieźć w umówionym terminie :D

Dzięki, Hanulka - bo Marija "wyjechania", dziewczyny w biegu, ja znów tylko nocą w domu..

Będziesz punkt zbiórki darów :D :1luvu:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto wrz 07, 2010 8:49 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

annskr pisze:Będziesz punkt zbiórki darów
do punktu zbiórki darów proszę przynieść również żółty ser w kolorze pomarańczowym, soczki bebiko i milupę.

A serio, przypominam, że szukamy DT dla Szarotki.
Dopóki ilość kotów w domu Pań nie zacznie się zmniejszać, cel minimum nie zostanie osiągnięty a porządku po prostu nie da się utrzymać, ilość kotów i sprzątania przerasta Panie. Próbujemy z najbardziej uroczymi kociambrami, na pierwszy ogień proponujemy uroczą, grzeczną i młodziutką kotkę.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto wrz 07, 2010 9:14 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

A może poszukać jej od razu DS? Czy ona na coś choruje? Jest prześliczne, może ktoś się skusi i zabierze ślicznotkę na stałe... ?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Wto wrz 07, 2010 9:21 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

annskr pisze:
Hanulka pisze:ja pozbieram fanty - bedę informowac na bieżąco, co mam dla Pań, jak się zbierze coś większego dam znać.. mogę podwieźć w umówionym terminie :D

Dzięki, Hanulka - bo Marija "wyjechania", dziewczyny w biegu, ja znów tylko nocą w domu..

Będziesz punkt zbiórki darów :D :1luvu:

ja też wieczorami... :? mogę być punktem, ale tylko do 20 września, bo wyjeżdżam na miesiąc na bieszczadzki urlop :piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto wrz 07, 2010 9:25 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

potrzebny DT dla Szarotki, kicia jest młoda, śliczna, whisksowej szarości, na pewno szybko znajdzie DS
Obrazek Obrazek Obrazek

proponuję wrzucić koteczkę do pierwszego/drugiego? postu - "nowi" czytelnicy od niego zaczynają :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto wrz 07, 2010 9:52 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

ifciastu pisze:A może poszukać jej od razu DS? Czy ona na coś choruje? Jest prześliczne, może ktoś się skusi i zabierze ślicznotkę na stałe... ?

Świerzbowiec w uszach, na pewno robale. Co jeszcze w chwili obecnej trudno orzec, co w tych warunkach "złapie" od innych kotów do czasu adopcji - jeszcze trudniej. I trzeba ją wysterylizować - naciskamy na panie, ale ciągle są pilniejsze sprawy.

Mam zdecydowanie złe doświadczenia z wyadoptowywaniem kotów z takich miejsc, w ogóle z pośrednictwem w wyadoptowyniu kotów, które są u kogoś - dlatego uważam, że zdecydowanie lepszyn rozwiązaniem byłby dt.

kalewala

Post » Wto wrz 07, 2010 10:04 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

i jak tam zaprosić domek na oglądanie kota?
:evil:

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto wrz 07, 2010 14:14 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

Wiadmość od Goski_bs - potrzebny proszek do prania i plyn do plukania, oraz / lub chętni do zbrania wora i wyprania w domu - Goska jutro będzie na Drukarskiej prać w pralce Frani, plukać w wannie :roll: :? .

Tel do niej 603 117 913

kalewala

Post » Wto wrz 07, 2010 14:21 Re: Bezradność, koty i łzy-ŁÓDŹ-POMOCY!!Niech Żyją dzielni TŻci!

mogę wyprać :wink:

znalazłam na gratyzchaty - pabianice - kibelek 8O jeszcze dostępny

http://gratyzchaty.pl/viewtopic.php?t=354059&f=59
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]