Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 07, 2010 7:55 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

I Safii mimo, że jej pisałam, żeby tu się odezwała to cisza...

Odpisała mi na SMS. Żyje.
najszczesliwsza

Post » Wto wrz 07, 2010 10:33 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

czemu te księżniczki jeszcze nie mają domku..... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Wto wrz 07, 2010 10:56 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

CatAngel - dziękuję :)
magdajedral

Post » Wto wrz 07, 2010 16:09 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

CatAngel pisze:Ale ja nie piszę, że przez Safii został oddany :roll: tylko, że można było jego zdjecie dodać, założyć wątek jak oddano go do schronu...
Pytałam jak Safii jeszcze zaglądała i żadnej odp nie dostałam...

O kotach było wszystko...a o psie nic :(

szkoda psiaka..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto wrz 07, 2010 17:19 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

mały edit
nie: www.domowe-tygrysy.pl
tylko: www.domowe-tygrysy.info

dodatkowo we wstawionym ogłoszeniu jest błąd w linku do tego wątku
podany jest (a raczej był bo pozwoliłem sobie u nas na portalu przeedytować) : viewtopic .php?f=1&t=11520
błąd to ta spacja między viewtopic a kropką.

Błędy ludzka rzecz - tym bardziej gdy takie smutne ogłoszenia się pisze. Sprawdźcie na innych serwisach czy jest podobny błąd - jeśli tak i macie możliwość poprawić - dobrze by było to zrobić. Nie wszystkie portale sprawdzają linki.

Pozdrawiam z Domowych Tygrysów

eju

Od: Pt cze 19, 2009 19:04

Post » Śro wrz 08, 2010 8:12 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

A może ktoś inny niż ja zadzwoni do Safii i dowie się o co chodzi?
najszczesliwsza

Post » Śro wrz 08, 2010 8:50 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

eju pisze:mały edit
nie: www.domowe-tygrysy.pl
tylko: www.domowe-tygrysy.info

dodatkowo we wstawionym ogłoszeniu jest błąd w linku do tego wątku
podany jest (a raczej był bo pozwoliłem sobie u nas na portalu przeedytować) : viewtopic .php?f=1&t=11520
błąd to ta spacja między viewtopic a kropką.

Błędy ludzka rzecz - tym bardziej gdy takie smutne ogłoszenia się pisze. Sprawdźcie na innych serwisach czy jest podobny błąd - jeśli tak i macie możliwość poprawić - dobrze by było to zrobić. Nie wszystkie portale sprawdzają linki.

Pozdrawiam z Domowych Tygrysów

Dzięki za wiadomość :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 08, 2010 10:24 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

dlugo tu nie wchodzilam i mialam nadzieje na lepsze wiesci... kicie, co z wami!!! Do domkow! :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 08, 2010 11:19 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

No właśnie koteczki do domków!!!! Już!!!! A sio ode mnie!!!! Raz dwa!!!! Chociaż już teraz wiem, że będę za Wami tęsknić :(
magdajedral

Post » Śro wrz 08, 2010 11:21 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

A tak w ogóle to chciałam oznajmić, że koteczki się rozgadały.... Po prostu czuję się wręcz zagadana jak do nich idę. Kręcą ósemki między moimi nogami i miauczą, mruczą, sama nie wiem jak to nazwać. No po prostu kochane są.
magdajedral

Post » Śro wrz 08, 2010 11:30 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Dostałam maila w sprawie Soń. Ale to tylko wiadomość z gatunku, czy znalazły juz domek.
Odpisałam. Może coś akurat drgnie. Napisałam tak od serca, czasami mi sie uda kogoś wzruszyć :wink:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro wrz 08, 2010 11:44 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

wszystkich kociolubnych, ktorzy maja kota na punkcie kotow zapraszam tutaj:
viewtopic.php?f=1&t=116903&start=0

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 08, 2010 13:00 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

jasdor pisze:Dostałam maila w sprawie Soń. Ale to tylko wiadomość z gatunku, czy znalazły juz domek.
Odpisałam. Może coś akurat drgnie. Napisałam tak od serca, czasami mi sie uda kogoś wzruszyć :wink:

Super, też mam nadzieję, że coś się wreszcie ruszy. Trzymam więc mocno kciuki.
magdajedral

Post » Śro wrz 08, 2010 13:05 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Będzie dobrze :ok:

Jak ja się cieszę, że wątek na nowo odżył :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]