Wcześniej wystawiałam na Kocim Bazarku ale jako że produkty do wyrobów to dość kosztowna rzecz a w skarbonce już dno widać
Sprzedaż ma formę licytacji (ciekawam jakie jest wzięcie i jak się podobają moje wyroby) z ceną początkową. Koszt przesyłki listem poleconym pokrywa kupujący (zryczałtowana kwota to 4zł). Licytacja trwać będzie od dzisiaj do niedzieli 12 września do godziny 21 czasu forumowego.
No to czas przedstawić swoje wyroby
Uwaga! Łańcuszek nie jest częścią kompletów!
1. Szafirowe serca - komplet. Kolczyki - serca Swarovski saphire, srebrne sztyfty ozdobne z sercami, baranki srebrne. Wisiorek - serce Swarovski, srebrna zawieszka ozdobna z sercem. Cena wywoławcza 35zł (+przesyłka).

licytuje
2. Rubinowy barok - komplet. Klipsy - baroque Swarovski ruby, srebrne klipsy. Wisiorek - baroque Swarovski ruby, srebrna krawatka. Cena wywoławcza 40zł (+przesyłka).

licytuje
3. Szmaragdowe liście - komplet. Kolczyki - liść Swarovski emerald, listek srebrny, bigle srebrne. Wisiorek - liść Swarovski emerald, srebrna krawatka ozdobna imitująca unerwienie liścia. Cena wywoławcza 60zł (+przesyłka). Kolczyki i wisiorek są spore.

licytuje
4. Czarne łzy - komplet. Kolczyki - teardrop Swarovski jet (czarny), srebrny łańcuszek kulkowy, srebrne bigle. Przywieszka - teardrop Swarovski jet (czarny), srebrna krawatka. Cena wywoławcza 30zł (+przesyłka).

licytuje
5. Wiszące perełki - kolczyki - perełki sztuczne, srebrna kula "wycinana" we wzorki, srebrne kuleczki (przekładki), srebrne łańcuszki żmijki, srebrne bigle. Cena wywoławcza 25zł (+przesyłka)

licytuje
Zapraszam do zakupów!
Jak tylko mi się uda zrobić lepsze zdjęcia to wstawię.