PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2010 9:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze: Spędziłam uroczą godzinę w kościele (dziecię moje w maju ma komunię :roll: )

Największe atrakcje związane z I Komunią jeszcze przed Tobą :mrgreen:
Wiem, co mówię, bo w tym roku to "przerabiałam".
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon wrz 06, 2010 10:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Mulesia pisze:
pomponmama pisze: Spędziłam uroczą godzinę w kościele (dziecię moje w maju ma komunię :roll: )

Największe atrakcje związane z I Komunią jeszcze przed Tobą :mrgreen:
Wiem, co mówię, bo w tym roku to "przerabiałam".

No cóż, tak to jest jak chce się mieć komunistę w domu 8) :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon wrz 06, 2010 11:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Dzyśka pisze:A balsam do ust Małpi Pierd? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Łyknęłam herbaty, po czym to przeczytałam i ... same sobie wyobraźcie :mrgreen:

Barowo dziś, ni to leje, ni to słońce, ni to reszta :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon wrz 06, 2010 11:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Erin ty nic nie mów! Ja się pochlastam normalnie :? Załatwiałam salę na przyjęcie. Ceny... 8O 8O 8O 8O od 130 zł na osobę, a będzie prawdopodobnie więcej, bo od stycznia idzie VAT w górę. Ale nie ma co wybrzydzać, bo to jest ostatni przyzwoity lokal za w miarę pieniądze, gdzie jeszcze było miejsce. Wszystko inne pozajmowane, a to, co jeszcze wolne, to albo speluna, albo ceny od 200 zł w górę 8O Szok... a ja bezrobotna... :cry:

Z innej beczki - oddam za jeden uśmiech (oraz zwrot kosztów wysłania, bo mnie nie stać aktualnie :oops: )
1. Półbuty w kolorze bordo, lakierowane, na średniej szpilce (około 7 -8 cm) w rozmiarze 39, na wąską stopę. W butach byłam raz - na swoim cywilnym ślubie, a że łapa mi się rozczłapała i nie jest już wąska, więc, może komuś się przydadzą.

2. Spodnie Lee W27, L31 (to rozmiar) w kolorze niebieskim piaskowane na udach. Miałam je na sobie kilka razy, ale nie widać po nich tego zupełnie. Mają lekko rozszerzane nogawki.

Jak by któraś z Siostrzyczek reflektowała, to proszę o info na PW, mogę wysłać zdjęcia mailem. Robię porządki w szafie - czekam do końca tygodnia, a potem wywalam te rzeczy.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon wrz 06, 2010 11:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pomponowa, a Le na więszą ekhm doooo nie masz ? :roll:
Bo te to w pasie chyba na jakieś 65 cm albo co ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon wrz 06, 2010 11:20 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

No właśnie - a ja przytyłam niestety :cry: Wszystko przez te hormony, co je żarłam przez trzy miesiące, a od miesiąca juz nie żrę, ale to co sobie utyłam, to zostało. :evil: Jak bym miała na większą doopę, to bym nie musiała teraz kurna chatka tyle kasy wydawać na nową garderobę, w której się jestestwo moje dorodne zmieści. :evil: Na szczęście przestałam się już rozwijać w tym zakresie, ale dwa rozmiary wiecej niz miałam już jest :? I wygląda na to, że mnie już raczej nie opuszczą te okazałe gabaryty :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon wrz 06, 2010 13:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Komunistkę tegoroczną ja również posiadam - salę rezerwowałam...równo rok przede ceremoniom i powiem, że tak na styk było! Wianki polecam firmy Margot - super wykonanie i jakość za rozsądną cenę. Druga przyszła komunistka ma jeszcze "mleko pod nosem" za przeproszeniem a kościół to ma w d...bo głośno w nim gada,skacze, chodzi pod ławkami i ogółem według babci antychryst z niej niemożebny bo do zagadującego ją księdza krzyczy histerycznie "idź precz, idź precz" (też bym się w jej wieku darła jakby do mnie takie nie wiadomo co w czarnej kiecce szło) :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon wrz 06, 2010 17:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Boże drogi, co to za ceny? :strach: :roll:
Koszmar jakiś :?

A co do ustrojstw do ust - kiedyś widziałam na demotywatorach zdjęcie kropelki z podpisem: najlepsza szminka dla teściowej :twisted: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon wrz 06, 2010 17:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Ja robiłam przyjęcie komunijne w domu i ... wydałam więcej, niż żądano w restauracji.
Napracowałam się, nadźwigałam, najeździłam. Koszmar :strach: .

Jedyna korzyść jest taka, że wszystkie kupione na przyjęcie akcesoria zostały w domu na stałe ( serwisy obiadowe i kawowe, barszczówki, obrusy, dodatkowe garnki itp )
Obrazek

Mulesia

Post » Pon wrz 06, 2010 19:37 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Ja robiłam w fajnym zajeździe - nic mnie nie obchodziło a ceny naprawdę były atrakcyjne a żarcie pyszne i w ilościach hurtowych. Jedzenie, które się zostało starczyło nam na 5 dni, znajomym na 3 i rodzicom też na 5 dni...Jedyny minus, że mi spierdz...5 minut po moim wyjściu przywieziony tort komunijny, wymarzony upatrzony przez córkę no ale stanęli na wysokości zadania i mimo godziny 21.40 w sobotę zdołali na drugi dzień na południe mieć kolejny tort choć ani wyglądem ani smakiem nie dorównywał tamtemu ale liczy się, że się postarali bo już miałam wizję "beztorcia" :wink:

Koty mi dziś odwaliły "dzień tłuka" - tzn. Zulus non stop tłukł Nikitę...i to z jakim zacięciem! Wstręciuch jeden, aż huczało jak Nikita padał powalony cielskiem Zulcia, co jakiś czas przeraźliwie płakała bo Moje Kochane Słoneczko wredną dziś miało urodę i gryzło bidoka ile wlezie!

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon wrz 06, 2010 22:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Wracam ci ja z wakacji i co? SIEDEMDZIESIĄT NOWYCH STRON!!!!!! Wścieknę się zanim to przeczytam. Gdzie jest jakieś streszczenie? Help!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto wrz 07, 2010 2:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

psiama pisze:Czarny, nie czarny byleby był :mrgreen: Choc o psich kotach też tu czytywałam :twisted:
Nowa :twisted: , najpierw nam sie zareklamuj, znaczy się oraz koty swoje :D

A w ogóle dzieje tu u nas jak na jarmarku, nie nadążam a tylko 2 dnbi mam od tyłu. To po kolei:
majencja, my Cie lubimy ! Ani mi się waz tak mysleć, że nikt i nic :D Za koteńka chorusieńka i reszte też :ok:
Sol i Ola, za zdrówko oczek ! :ok:
Pomponowa, no bardzo smieszne, tylko jak dalej tak pójdzie to będe musiała inną drogą z pracy wracać :mrgreen: Ale co mi tam, zapodawaj te swoje opowieści z ulicy pomponowej, bo lżej sie żyje z taka porcją dowciapu :ok: :ok: :ok:

Iza, spóźnione wszystkiego naj, radości i usmiechu Siostro nasza :1luvu: Imprezki widze tłoczne i napite były 8O :mrgreen:

Mam odciski wszędzie, bo malowałam kuchnie do późnej nocy :twisted: Ale mam teraz sliczna miętową okolicę :mrgreen:

obecnie posiadam 3 koty (dwie kotki i kocurka) :D ,ale niestety żaden nie jest czarny :cry:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Wto wrz 07, 2010 2:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

przedstawiam Wam mojego kocurka ma na imię Gwizdek i ma 3 lata

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df1 ... 4222e.html

moja kotka Goldi (jest kotką niepełnosprawną nie słyszy od urodzenia, została znaleziona przy trasie Bielsk Podlaski - Białystok jak miała ok. 2 miesięcy, w chwili obecnej Goldi ma 2 lata

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/01f ... 48c53.html

druga moja kotka to Skarpetka (zabrałam ją od znajomej, która chciała ją wyrzucić w środku zimy na ulicę, bo kot znudził się jej dzieciom 7-letniej córce i 3-letniej córce), w chwili obecnej Skarpetka ma 1 rok

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/14c ... 46c77.html
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Wto wrz 07, 2010 2:28 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

sylwia1982 pisze:
psiama pisze:Czarny, nie czarny byleby był :mrgreen: Choc o psich kotach też tu czytywałam :twisted:
Nowa :twisted: , najpierw nam sie zareklamuj, znaczy się oraz koty swoje :D

A w ogóle dzieje tu u nas jak na jarmarku, nie nadążam a tylko 2 dnbi mam od tyłu. To po kolei:
majencja, my Cie lubimy ! Ani mi się waz tak mysleć, że nikt i nic :D Za koteńka chorusieńka i reszte też :ok:
Sol i Ola, za zdrówko oczek ! :ok:
Pomponowa, no bardzo smieszne, tylko jak dalej tak pójdzie to będe musiała inną drogą z pracy wracać :mrgreen: Ale co mi tam, zapodawaj te swoje opowieści z ulicy pomponowej, bo lżej sie żyje z taka porcją dowciapu :ok: :ok: :ok:

Iza, spóźnione wszystkiego naj, radości i usmiechu Siostro nasza :1luvu: Imprezki widze tłoczne i napite były 8O :mrgreen:

Mam odciski wszędzie, bo malowałam kuchnie do późnej nocy :twisted: Ale mam teraz sliczna miętową okolicę :mrgreen:

obecnie posiadam 3 koty (dwie kotki i kocurka) :D ,ale niestety żaden nie jest czarny :cry:

czy kot czarny do połowy wchodzi w grę? :D :D
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Wto wrz 07, 2010 5:52 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Widzę tu całkiem spory kawał czarnego kota :D
Obrazek

Mulesia

[poprzednia][następna]