pomponmama pisze: Spędziłam uroczą godzinę w kościele (dziecię moje w maju ma komunię)
Największe atrakcje związane z I Komunią jeszcze przed Tobą

Wiem, co mówię, bo w tym roku to "przerabiałam".
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze: Spędziłam uroczą godzinę w kościele (dziecię moje w maju ma komunię)
Mulesia pisze:pomponmama pisze: Spędziłam uroczą godzinę w kościele (dziecię moje w maju ma komunię)
Największe atrakcje związane z I Komunią jeszcze przed Tobą![]()
Wiem, co mówię, bo w tym roku to "przerabiałam".
Dzyśka pisze:A balsam do ust Małpi Pierd?![]()
![]()
psiama pisze:Czarny, nie czarny byleby byłChoc o psich kotach też tu czytywałam
![]()
Nowa, najpierw nam sie zareklamuj, znaczy się oraz koty swoje
![]()
A w ogóle dzieje tu u nas jak na jarmarku, nie nadążam a tylko 2 dnbi mam od tyłu. To po kolei:
majencja, my Cie lubimy ! Ani mi się waz tak mysleć, że nikt i nicZa koteńka chorusieńka i reszte też
![]()
Sol i Ola, za zdrówko oczek !
Pomponowa, no bardzo smieszne, tylko jak dalej tak pójdzie to będe musiała inną drogą z pracy wracaćAle co mi tam, zapodawaj te swoje opowieści z ulicy pomponowej, bo lżej sie żyje z taka porcją dowciapu
![]()
![]()
![]()
Iza, spóźnione wszystkiego naj, radości i usmiechu Siostro naszaImprezki widze tłoczne i napite były
![]()
![]()
Mam odciski wszędzie, bo malowałam kuchnie do późnej nocyAle mam teraz sliczna miętową okolicę
sylwia1982 pisze:psiama pisze:Czarny, nie czarny byleby byłChoc o psich kotach też tu czytywałam
![]()
Nowa, najpierw nam sie zareklamuj, znaczy się oraz koty swoje
![]()
A w ogóle dzieje tu u nas jak na jarmarku, nie nadążam a tylko 2 dnbi mam od tyłu. To po kolei:
majencja, my Cie lubimy ! Ani mi się waz tak mysleć, że nikt i nicZa koteńka chorusieńka i reszte też
![]()
Sol i Ola, za zdrówko oczek !
Pomponowa, no bardzo smieszne, tylko jak dalej tak pójdzie to będe musiała inną drogą z pracy wracaćAle co mi tam, zapodawaj te swoje opowieści z ulicy pomponowej, bo lżej sie żyje z taka porcją dowciapu
![]()
![]()
![]()
Iza, spóźnione wszystkiego naj, radości i usmiechu Siostro naszaImprezki widze tłoczne i napite były
![]()
![]()
Mam odciski wszędzie, bo malowałam kuchnie do późnej nocyAle mam teraz sliczna miętową okolicę
obecnie posiadam 3 koty (dwie kotki i kocurka),ale niestety żaden nie jest czarny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 60 gości