Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2010 22:00 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:Duże masz łóżko 8) ?

Niespecjalnie choć zdarzało mi się sypiać z dwiema niezbyt wielkimi co prawda pannami 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon wrz 06, 2010 22:01 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wrzuciłam czarnulkę ("tymczaskę" - w cudzysłowie :twisted: ) do mojego prywatnego podpisu :oops:
Ale za jakieś 2 tygodnie zamierzam zrobić jeszcze jedną akcję ogłoszeniową, jak Sonia wyjdzie do nowego domu (pani dzwoniła kilka razy :) pytała o Sonię, ma ją zabrać po szczepieniu na białaczkę i kwarantannie u mnie, czyli za niecałe 3 tygodnie), taką specjalną, z wymienionymi wszystkimi dość uciążliwymi zwyczajami kotusi - ale jak ją ktoś mimo to zechce, to oddam :( bo ABSOLUTNIE nie chcę zwrotu z adopcji w jej przypadku, a jeśli trafi na człowieka, który albo nie miał wcześniej kotów, albo nie do końca jest cierpliwy, to boję się że mógłby chcieć ją oddać po krótkim czasie. Bo nie da się przy niej zasnąć. Najpierw musi minimum pół godziny siedzieć (dosłownie!) na twarzy i mruczeć i obśliniać i wsadzać pyszczek z wąsami do nosa i w usta, i wierci się przy tym niemiłosiernie. I nie da się przy niej wypić kawy/herbaty bo zaraz skoczy (tak, ona nie przychodzi - ona doskakuje do twarzy w najmniej przewidywalnym momencie :roll: i mrrruczy :P ) i wyleje. I jest strasznie niegrzeczna i rozpuszczona. Włazi wszędzie. Gryzie psa po łapach :roll: i przede wszystkim KOSZTUJE sporo (weterynarz, nawracający kk)... Ktoś chce kotka? :mrgreen:
Wołam na nią Maniusia, Maniuńka, Maniunia - od przymiotnika malutka, bo... jest malutka. Niedługo kończy pół roku, a waży 1,75kg :(
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon wrz 06, 2010 22:04 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

*anika* pisze:Ktoś chce kotka? :mrgreen:

Jeśli wchodzi w grę wymiana za Licha, to nawet BARDZO CHCĘ :!: :!: :!:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon wrz 06, 2010 22:08 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:Duże masz łóżko 8) ?

Niespecjalnie choć zdarzało mi się sypiać z dwiema niezbyt wielkimi co prawda pannami 8) :wink:

Tym razem przyjdzie Ci się pomieścić z czterema pełnowymiarowymi babami (o ile oczywiście nowe chętne się nie podczepią 8) ) + jednym namolnym Tulcem + być może dwiema zazdrosnymi starszymi córkami (hmm, tylko oby Kropcia nie była przypadkiem uprzejma okazać swego niezadowolenia tak, jak jej się to czasami zdarza :twisted: szczyla to ja mam dosyć na miejscu w Warszawie :twisted: :twisted: :twisted: ).
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 06, 2010 22:09 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:

A dziękuję, postoję :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon wrz 06, 2010 22:11 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:

A dziękuję, postoję :mrgreen:

Wiedziałam, wiedziałam, jak zwykle :crying:

Czy ja jestem na niego skazana już do końca życia :crying: ???

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 06, 2010 22:12 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:Czy ja jestem na niego skazana już do końca życia :crying: ???

Nie chcę Cię martwić, ale...

...chyba tak :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon wrz 06, 2010 22:18 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

A wszystko to przez Marcelibu, która bezczelnie trzyma go u mnie od 1,5 roku na tymczasie i jeszcze udaje, że nie wie o co biega :roll: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 07, 2010 6:40 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Dobrego dnia :D
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto wrz 07, 2010 7:56 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Dziękujemy :D

Wygonilam na noc z pokoju wszystkich intruzów, zostałyśmy same z moją piękną aksamitną Królewną. Rozciągnęła się przy mnie jak długa, wałkowała się na pleckach i mruczała, mruczała, mruczala... Moje czarne Kochanie :1luvu:

Totunia ma na spodzie ryjka jakąś niedużą rozkrwawioną rankę :roll: Nie wiem, czy to może któryś z Drani tak ją urządził :twisted: , czy to jeszcze coś innego, ale zdążyłam się już trochę zaniepokoić :roll:

A Tulec jest przepiękną, przesłodką różowonosą krową. Jeśli bubor jej ostatecznie nie zechce, to chyba oddam gdzieś byle gdzie moją Gumkę, a honorowe miejsce krowy-chowańca zajmie Przytulia. Może przynajmniej gumek nie będzie żarła i narażała mnie tym samym na nastepne szemrane romanse :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 07, 2010 10:15 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:A wszystko to przez Marcelibu, która bezczelnie trzyma go u mnie od 1,5 roku na tymczasie i jeszcze udaje, że nie wie o co biega :roll: :twisted:

Słuchajcie, no Wielbłąd, po pierwsze: "wszystkie [kotki] nasze są" - więc nie możesz oddać olewacza. Po drugie - napisz do tego Zooplusa, że przesyłki nie ma. A tak w ogóle to sprawdź, czy dobrze napisałaś mój adres, OK 8) ? Żwirek się kończy, koty głodne, ja muszę sztukować żarcie.
No, to na tyle. Dobrego dnia :D .

Edit: Do Bubora do Krakowa z Tulcem jedziesz w sobotę rano? Muszę wiedzieć, kiedy mam przyjść do Drani.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto wrz 07, 2010 10:43 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Dobrze napisałam :twisted: :twisted: :twisted:
Wieczorem z domu sprawdzę na stronie GLS-u status tych piiiiii paczek, jeśli do jutra ich nie będzie to zrobię aferę :twisted:

A do Krakowa tak jak napisałam - dopiero po pensji :( Z przyczyn niezależnych ode mnie :twisted: No chyba, że do tego czasu Paweł sam zabierze krowinkę po dobroci :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 07, 2010 10:46 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze: A do Krakowa tak jak napisałam - dopiero po pensji :( Z przyczyn niezależnych ode mnie :twisted: No chyba, że do tego czasu Paweł sam zabierze krowinkę po dobroci :mrgreen:

Coś Ty?! Teraz to Bubor się nie odezwie, zabunkrował się. Zwykle raz na tydzień lub dwa był w Warszawie. Teraz cicho siedzi :mrgreen: . Pewnie się boi, że Mu Tulca wkleisz.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto wrz 07, 2010 11:34 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Prawdę mówiąc, kompletnie tego nie rozumiem... Gdybym komuś takiego Juliana wciskała, to OK, w porządku, TRZEBA się bronić - ale Tulca... Toż to sama rozkosz w krowim futrze :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 07, 2010 11:39 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:Prawdę mówiąc, kompletnie tego nie rozumiem... Gdybym komuś takiego Juliana wciskała, to OK, w porządku, TRZEBA się bronić - ale Tulca... Toż to sama rozkosz w krowim futrze :1luvu:

Krowa de luxe.... 8)

Marcelibu

[poprzednia][następna]