Tulec tuli mi się do rąk

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Ja bym jego samego nakarmiła tymi Friskisami
Wielbłądzio pisze:Jak by tu wreszcie skutecznie zgwałcić bubora???
genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:Jak by tu wreszcie skutecznie zgwałcić bubora???
Pisałam Ci, jadę w październiku do Krakowa do Nikusia i Paluszka. Weźmiemy Tulca i razem Bubuora zgwałcimyMój TŻ nie musi o tym wiedzieć
genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:Jak by tu wreszcie skutecznie zgwałcić bubora???
Pisałam Ci, jadę w październiku do Krakowa do Nikusia i Paluszka. Weźmiemy Tulca i razem Bubuora zgwałcimyMój TŻ nie musi o tym wiedzieć
Bo nie wiem, czy wiesz Bubor, ale w Krakowie są naprawdę super domy dla kotówJa bym Paluszka normalnie ozłociła
Bubor znasz Paluszka? Przygarnęła przesłodkiego krówka z Warszawy Nikusia i do dzisiaj nie może się go nachwalić: viewtopic.php?f=1&t=84060
monika794 pisze:mogę Wam w tym gwałcie pomóc, w sumie dawno w Krakowie nie byłam
Wielbłądzio pisze:genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:Jak by tu wreszcie skutecznie zgwałcić bubora???
To znaczy we trzy z Tulcem? Bo ona to ostra kobietka bywa...
Warszawskie krowy są the best![]()
![]()
genowefa pisze:Bo nie wiem, czy wiesz Bubor, ale w Krakowie są naprawdę super domy dla kotówJa bym Paluszka normalnie ozłociła
Bubor znasz Paluszka? Przygarnęła przesłodkiego krówka z Warszawy Nikusia i do dzisiaj nie może się go nachwalić: viewtopic.php?f=1&t=84060
bubor pisze:Nie znam
Wielbłądzio pisze:monika794 pisze:mogę Wam w tym gwałcie pomóc, w sumie dawno w Krakowie nie byłam
Biedny Paweł, szykuje się chyba pod jego dachem jakaś miauowa orgietka![]()
Na razie chętne jesteśmy:
1. ja
2. genowefa
3. monika794
4. Tulec (nie wypowiedziała się co prawda na razie w tej kwestii, ale przyjmijmy, że milczenie oznacza jak najbardziej zgodę)
Któraś jeszcze się deklaruje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 42 gości