Wszystko o FANie można przeczytać tu: viewtopic.php?f=1&t=103276
Bazarek ma charakter dość ekspresowy,bo trwać będzie do czwartku 9.09 do godz.21.00 czasu forumowego czyli 22.00 realnego.
Kochani! Po wstępnych podliczeniach wychodzi mi,że na chwilę obecną saldo wynosi 77zł, a do końca jeszcze trochę zostało. Wciąż pokładam duże nadzieje w mojej drugiej filiżance...Póki co zachęcam do kupna,fantastycznie nadaje się na prezent.
To mój pierwszy bazarek,przez co jestem szczególnie zadowolona i wiem,że będą następne

A oto co można tutaj mieć:
1. Filiżanki do espresso z porcelany,polskiej produkcji z serii Coffee Cup Collection (Wys: 7 cm, Średnica: 5 cm, Spodek: 11 cm). Nieużywane.
A) z motywem kotów

Cena wyw. 10zł
Kup Teraz 15 zł

B) z motywem fortepianu

Cena wyw. 10zł
Kup Teraz 15 zł
Wysyłka: 17zł

2. Podkładka żelowa pod mysz,z silikonową podpórką pod nadgarstek. Używana przez kilka dni,jednak mnie to niepotrzebne. Stan bardzo dobry,poza niestety kocim drapnięciem na prawym brzegu,które nie jest zbyt widoczne.

Cena wyw. 7zł
Kup Teraz 12 zł

Wysyłka: 4 zł
3. W związku z powodzeniem bazarku,dodaję niniejszym torbę transportową dla kota lub psa. Używana,stan dobry,jak na zdjęciach.
Wym: 50x22x30cm (wymiary podaję z pamięci,mogą się minimalnie różnić,ale na plus). Dla lepszej orientacji w torbie zmieszczą się np. dwa yorki,dwa koty średnie,trzy koty małe,jeden kot ogromny

Torba transportowa, idealna dla małych psów lub kotów. Wygodna, nie zajmuje obu rąk, świetna na wizytę u weterynarza.
Wykonana z wytrzymałego materiału
Wyposażona w siatkę, nie ograniczającą zwierzęciu widoczności
Idealna do transportu zwierząt w podróży, w autobusach i pociągach
Wygodnie otwierana z góry oraz z boku - pełny dostęp do zwierzęcia.
Siatka zapewnia doskonałą cyrkulację powietrza
Wewnętrzna smycz uniemożliwia zwierzęciu ucieczkę
Zewnętrzna kieszeń na dokumenty, smakołyki itp
Lekka i poręczna, z dodatkowymi uchwytami do noszenia
Regulowany pasek na ramię - przyczepiany na karabińczyk
Wyjmowany, usztywniany spód, łatwy w czyszczeniu
Cztery nóżki z tworzywa sztucznego zapobiegają ślizganiu się torby.

Cena wyw. 35zł

Kup Teraz: 50zł

Wysyłka: 15zł
ZAPRASZAM