KIKA, zgnite zęby, zabieg, dług :(:( Pomocy ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 30, 2010 12:09 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

Czy ktoś ja pokocha , nikt nie dzwoni i bardzo sie boje że nie znajdzie sie dla niej domek :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw wrz 02, 2010 10:55 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

Kikuniu, kiciuniu kochana :1luvu: :1luvu: no i gdzie ten domek? Czemu jeszcze nie poznal sie na Tobie? :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 02, 2010 16:26 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

Nadal nic :( kurde :oops:

Gdzie ten domek :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 02, 2010 18:03 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

To ja Kika przypominam się znowu,
tak bardzo bym chciała trafić do kochającego domu.
Czy naprawdę nie ma więcej ludzi dobrych
dających kochające domki futerkom i szczodrych?
Nie każcie mi dłużej czekać,
bo tęsknota za domem zaczyna mnie nękać!
:kotek: Ja tak bardzo, bardzo proszę
przyjdź do mnie i powiedz: "Kikuniu domek Ci przynoszę"
Ja wtedy szczęśliwa i radosna uśmiechnę się do Ciebie
i od tej właśnie chwili będzie nam prawie jak w niebie.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Czy naprawdę ludzie są ślepi, że nie widzą tak cudownej słodkiej kotki? Jak bardzo żałuję że nie mogę sobie pozwolić na zwierzaczka :-( , i to z wielu powodów, a tak je kocham! Gdyby było inaczej to Kika byłaby już u mnie.
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Pt wrz 03, 2010 23:02 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

pewnie nie tylko Kika :D :ryk: Kika choc jest bardzo niesmiala to jednak bardzo pragnie byc kochana. Kiedy daje sie poglaskac, gdy grzbiet wygina w luk dopasowujac sie do reki miziajacego, kiedy sie ociera lepkiem, pysiem, kiedy mruczy podczas glaskania... :1luvu: :1luvu: Wtedy jest taka szczesliwa, wtedy wie, ze jest wazna, ze ktos jest choc przez chwile tylko dla niej a ona cala jego i tylko jego, ze ktos poswiecil jej uwage, ze jest wazna dla kogos choc przez te pare chwil... Jest taka przekochana :1luvu: :1luvu:
Taka piekna i taka wrazliwa, delikatna... niczym platek rozy :1luvu:

Kociara82

Post » Sob wrz 04, 2010 6:59 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

Fakt że nie tylko Kika zawładnęła moim sercem, bo wszystkie futrzaki są kochane i słodkie. Jakie to szczęście jak ma się możliwość, żeby w domu był jakiś zwierzaczek. I nigdy nie zrozumię postępowania ludzi którzy mają to szczęście, a nie potrafią tego docenić. Dla niektórych zwierzaki to tylko zabawki i spełnienie zachcianki, kaprysu na krótką chwilę. Nie myślą! A przecież zwierzęta tak silnie odczuwają emocje i czują się tak bardzo zranione przez takich ludzi.
Szkoda że nie ma jakiegoś szybkiego sposobu na spełnienie mojego życzenia.
Jakiego? Żeby wszystkie zwierzaki miały ciepłe, kochające domy,a ludzie doceniali towarzystwo zwierząt.
Ale cóż rzeczywistość jest inna, ale całe szczęście że są tacy ludzie jak tutaj na miau, czy dogo.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Dobra dość tego wzywany domek dla wspaniałej czarnej kotki!

Iljova

Post » Sob wrz 04, 2010 10:34 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

ja marze dokladnie o tym samym :wink:
Tez niestety nie moge miec kotka... :crying:

Kikuniu, miziam :1luvu:

Kociara82

Post » Sob wrz 04, 2010 13:01 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

Kociarko, wystarczy zamieszkac bez rodzicow :mrgreen: Ja ostatnio uslyszalam: jak chcesz, to se nawet cale stado sprowadz do domu, ja z Toba nie mieszkam, to mi to zwisa :ryk: Dom bez piesia (tudziez kota) to nie dom Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 04, 2010 13:41 przez Caragh, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 04, 2010 13:38 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

no to ja wiem, ale trzeba miec gdzie po pierwsze, po drugie trzeba miec z czego wyzyc i sie oplacic samemu... :oops:

Kociara82

Post » Nie wrz 05, 2010 10:14 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

to może na razie jakaś dorywcza praca i nowe kwalifikacje?
za koty i pracę :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie wrz 05, 2010 15:32 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

Dziwie się że domek jeszcze nie dostrzegł jej piękna , szczerze mówiąc to jest najładniejsza czarna kicia u mnie a czarnych u mnie nie brakuje niestety ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie wrz 05, 2010 20:49 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

czemu niestety? Czarne przeciez przynosza szczescie :1luvu: :1luvu: Mowiac szczerze nie umialabym wybrac miedzy Primeczka a Kikusia, dla mnie obie sa oblednie piekne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kto pomorze Kikuni uwierzyc w siebie? :1luvu:

Kociara82

Post » Pon wrz 06, 2010 14:55 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

Czy kiedykolwiek w zyciu na wlasne oczy widziales prawdziwe perly? Ale nie tylko na zdjeciu, na zywo. Czy miales mozliwosc potrzymac choc jedna choc przez chwile w dloniach? Czy nigdy nie marzyles o posiadaniu takowej?
Jesli na wiekszosc pytan odpowiedziales: "NIE" to sie swietnie sklada! :ok: Jak to dlaczego? To oczywiste! 8) Poniewaz ja moge i bardzo chce ci to umozliwic! Tak, wlasnie ja! Nadal dziwisz sie czemu? Juz wyjasniam: otoz ja mialam nieraz mozliwosc zobaczenia na wlasne oczy niejednej takiej perly, niejedna taka perle mialam okazje dotykac, trzymac w dloniach... Wierz mi, uczucie z niczym innym nieporownywalne! :1luvu: :ok: Ogarnelo mnie cos niesamowitego! 8O Szczescie, blogosc, radosc, poczucie spelnienia, bogactwa, poczucie, ze ja cos jednak znacze na tym swiecie i tez moge stac sie wlascicielka jednej, wyjatkowej perly! :ok: Uwierz mi, ze nigdy w zyciu dotad tak pieknych perel i tak niezwyklych nie widzialam! A ta jedna jedyna moze byc wlasnie TWOJA! :ok: Co trzeba zrobic? Chciec, wystarczy tylko bardzo chciec! :ok: To nie jest taka sama perla jak te z morz i oceanow, nie taka sama jak te z muszli. Ta, o ktorej mowie, jest o wiele piekniejsza, cenniejsza... o wiele bardziej wyjatkowa i niepowtarzalna! :ok: :1luvu:
Pytasz: wiec co to za perla, skoro jest tak niezwykla?
Ciesze sie bardzo, ze chcesz wiedziec! :)
Ta perla to poprostu kot, a wlasciwie kotka. Czarna, niezwykle wrazliwa koteczka o imieniu Kika. Mozesz miec w domu cala kolekcje perel najdrozszych na swiecie, ale to Kika bedzie wsrod nich ta najcenniejsza, ta, ktora ma wartosc wieksza niz caly majatek jaki posiadasz i moglbys posiadac, niz caly majatek, o jakim marzysz! :1luvu: Dlaczego tak uwazam? ...Nie, nie powiem ci tego! Przyjdz, przekonaj sie sam, a gwarantuje ci, ze jak poznasz te perle nad perlami osobiscie, nie bedziesz chcial nigdy wiecej innych perel! Tylko przyjdz, odwiedz perle osobiscie, to nic nie kosztuje, do niczego nie zobowiazuje! Przyjdz, poznaj kicie osobiscie, sprawdz i przekonaj sie, ze mowilam prawde, twierdzac, ze jest o wieeeeele cenniejsza od wszystkich perel swiata, jedyna i niepowtarzalna! Owszem, to fakt, ze perel podobnych do Kiki jest mnostwo i sa rownie piekne i rownie bezcenne! Ale taka jak Kika jest jedna jedyna na swiecie! Drugiej takiej nie znajdziesz NIGDY i NIGDZIE! Prozne wiec twe poszukiwania! 8) :ok: Ona tak bardzo chce byc wlasnie Twoja kocia perelka, najcenniejsza i najwazniejsza na swiecie! :1luvu: To od Ciebie zalezy, czy dasz jej szanse i sobie. Ale pamietaj! Jesli tego nie zrobisz, ktos inny zrobi to za ciebie, a wtedy taka okazja wiecej sie nie powtorzy! Wiec zastanow sie, czy warto dalej szukac swego skarbu, kiedy tu, w zasiegu reki masz taki skarb ogromny, o jakim nie zdazyles jeszcze zamarzyc! Pamietaj! Perla Kika jest jedna jedyna i niepowtarzalna! Nie ma drugiej takiej i nie bedzie! To jedyna okazja by stac sie przeszczesliwym posiadaczem tak niesamowitego, niezwyklego okazu Kociej Perly! :1luvu:

Kociara82

Post » Pon wrz 06, 2010 17:32 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

Znalazłam dzisiaj ciekawy blog o czarnych kotach może po przeczytaniu tego niektórzy zmienią w końcu zdanie na temat czarnych kotów! Podaję link:
http://olcia-kotki-kotki.bloog.pl/id,27 ... index.html

Iljova

Post » Pon wrz 06, 2010 20:00 Re: Felix juz w DS a czy dzikawa Kika tez znajdzie DS :(:(:(

Iljova pisze:Znalazłam dzisiaj ciekawy blog o czarnych kotach może po przeczytaniu tego niektórzy zmienią w końcu zdanie na temat czarnych kotów! Podaję link:
http://olcia-kotki-kotki.bloog.pl/id,27 ... index.html

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Swietne :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03