Sopot - potrzebny DT dla ślicznych adopcyjnych kociąt

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 05, 2010 17:43 Sopot - potrzebny DT dla ślicznych adopcyjnych kociąt

W Sopocie przy ul Łokietka przy sklepie Społem, tuż przy ulicy, pojawiły się dwa oswojone, zdrowe i piękne (po rodzicu chyba Brytyjczyku lub exo) kociaki, ok. 2 miesięcy, jedno szare whiskasowe, drugie pingwinek, chyba kotki, powinny być dobre do adopcji bo piękne. Mogę wspomóc DT , niestety u mnie jest już nawet w biurze kociak z tego roku, zdrowiejący ale chory i nie mam ani kawałka miejsca, więc proszę o pomoc
JM Qua (*)

JOANNAM

Od: Pon lis 24, 2008 14:54

Post » Pon wrz 06, 2010 13:31 Re: Sopot - potrzebny DT dla ślicznych adopcyjnych kociąt

Ja niestety nie moge miec wiecej kociastych u siebie, ale moze ktos zauwazy ! 2 miesiace, fajne juz musza byc, moja Saya jest o polowe mlodsza i to jeszcze dzidzius taki marudny :P

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon wrz 06, 2010 13:58 Re: Sopot - potrzebny DT dla ślicznych adopcyjnych kociąt

Śliczne kotki malutkie, przy samej ulicy, ufne do ludzi
JM Qua (*)

JOANNAM

Post » Pon wrz 06, 2010 14:31 Re: Sopot - potrzebny DT dla ślicznych adopcyjnych kociąt

Potrzebne fotki, może uda mi się upchnąć je na dt ale muszę pokazać. Wiesz jak jest sama smutna historia nic nie zdziała a fotki biednych kociąt i owszem.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto wrz 07, 2010 8:24 Re: Sopot - potrzebny DT dla ślicznych adopcyjnych kociąt

Byłam na Łokietka, pytałam w spożywczym pani powiedziała, że kotki zniknęły albo je ktoś zabrał, albo coś się z nimi stało...w każdym razie jej zdaniem nie ma ich już.
Obrazek

biamila

Post » Wto wrz 07, 2010 9:02 Re: Sopot - potrzebny DT dla ślicznych adopcyjnych kociąt

No właśnie to dziwne było dla mnie od początku, że kotki, które wg Pani ze sklepu pojawiały się tam ok. 2 tygodni wyglądały jak kotki prosto z kanapy, dlatego nie zdecydowałam się na zabranie ich na niepewne, to znaczy np. do domku styropianowego na podwórko - bo skoro tak ładnie wyglądały pewnie gdzieś niedaleko była mama, może one tam przychodzą tylko na trochę, może w ogóle wychodzą z domu i nie chciałam im pogorszyć sytuacji. Będę sprawdzać, jak się pojawią, zrobię fotki, wielkie dzięki za pomoc
JM Qua (*)

JOANNAM

Post » Wto wrz 07, 2010 9:21 Re: Sopot - potrzebny DT dla ślicznych adopcyjnych kociąt

Jakby co to pisz, dt cały czas jest wolny trzymam go na awaryjne sytuacje.
Obrazek

biamila