Ania_NSP pisze:Zrobiłam już kilka ogłoszeń.
Musisz tylko je aktywować. Sprawdź proszę pocztę.

Aniu-ogromne dzięki!
Własnie aktywowałam ogłoszenia!!!!!!!
Asieńko-dziękuję za wstawiennictwo u Ani_NSP!-
Dziewuszki kochane-Wierka jednak została

.Dzisiaj byłam odwiedzić siostrzyczkę dziewczynek-kolorową Pimpusię,która znalazła dom u Ewy-dziewczyny,która straciła koteczkę przez to,że ją wypuszczala.Strasznie przeżyła tę śmierć i ona i cała rodzina.Po pewnym czasie przyszła do mnie i powiedziała,że musi tę smierć odkupić-chce dać dom kociakowi i już nigdy nie wypuści kota na dwór.Długo z nią rozmawiałam,w końcu zdecydowałam się oddać jej największą i najbardziej oswojoną kicię-na pamiątkę tej która zginęła-ma tak samo na imię.
Dzisiaj,bez uprzedzenia odwiedziłam Ewę i jaki widok zastałam?-Pimpusia spała na podusi,przykryta puchatym kocykiem-widok jak z bajki!
Kicia jest pieszczona przez wszystkich,śpi w łóżkach,dzieci przekupują się nawzajem,żeby móc z nią spać!
Na mój widok Ewa powiedziała,że chyba mnie myslami ściągnęła!-otóż powiedziała,że czytała na temat kotów i wyczytała,że najlepiej kotki się chowają,gdy są przynajmniej dwa!
Zwłaszcza,że tej miłości,którą obdarzają Pimpusię jest aż nadmiar-cały dom ją kocha!
Ewa chce,żeby jedna z sierotek znalazła domek u niej!!!!
Dziewczyna nie jest majętna,ale jak patrzy się na tę miłość,na przywiązanie jakie małej okazują-serce rośnie!-bo w końcu czy właśnie to nie jest najważniejsze????
Prosiła,żebym przemyślała jej propozycję,że jest jej obojetne,która koteńka do niej trafi-i tak bedzie kochana!!!
Myślę,że fajnie by było,żeby do Ewy poszła Wierka-Ewa już nawet imię Jej wybrała-Petronela-po swojej Babci!-Petra,Petronela,Petka

-Kasik-nie pogniewasz się?
Tak więc szukać będziemy domku dla jednej koteńki!-dla Nadii,ale ogłoszeń nie zmieniam-może więcej chętnych będzie,to bedzie wybór!(jeśli będą chętni!)
Zaraz postaram się wgrać zdjęcia Pimpusi pod kocykiem-siostrzyczki obu dziewczynek!