a tutaj filmik...
"Jak Shy został mamą"

http://www.youtube.com/watch?v=v2GRpdvq0DA
a tutaj Shy został psem...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Aga_Mazury pisze:To nie jest 10 letni pies (luśka) tylko 9 tygodniowy szczeniak.
vega29 pisze:Aga_Mazury pisze:To nie jest 10 letni pies (luśka) tylko 9 tygodniowy szczeniak.
Podobny do Luśki![]()
Shy![]()
![]()
Aga_Mazury pisze:vega29 pisze:Aga_Mazury pisze:To nie jest 10 letni pies (luśka) tylko 9 tygodniowy szczeniak.
Podobny do Luśki![]()
Shy![]()
![]()
Tak podobny - jak czarny kot do burego![]()
Shy nadal w DT, ale nie sądzę, że dzieje się mu krzywda w przeciwieństwie do tego co Vega rozpowiadasz na lewo i prawo. DT jakoś do schroniska kota nie oddał w przeciwieństwie do Ciebiei kotów nie wypuszcza na ulicę na spacerki w przeciwieństwie do Ciebie (apropo mamy zgłoszenie na Twoje koty od sąsiadów
).
Aga_Mazury pisze:vega29 pisze:Aga_Mazury pisze:To nie jest 10 letni pies (luśka) tylko 9 tygodniowy szczeniak.
Podobny do Luśki![]()
Shy![]()
![]()
Tak podobny - jak czarny kot do burego![]()
Shy nadal w DT, ale nie sądzę, że dzieje się mu krzywda w przeciwieństwie do tego co Vega rozpowiadasz na lewo i prawo. DT jakoś do schroniska kota nie oddał w przeciwieństwie do Ciebiei kotów nie wypuszcza na ulicę na spacerki w przeciwieństwie do Ciebie (apropo mamy zgłoszenie na Twoje koty od sąsiadów
).
Aga_Mazury pisze:a ile razy odwiedziłaś go w schronisku? pisałaś o nim jakieś brednie na forum, że zdrowy, że siedzi sam.. zupełnie niezgodne z rzeczywistością. Nie mówiąc już, że nawet pół groszka jedzenia jej nie przywiozłaś. Tylko o innych pisać źle potrafisz a sama ...poklikać ... niewiele...
Zgłoszenie mam konkretnie na Twoje nazwisko a od kogo to jak wiesz powiedziec Ci nie mogę, ale mogłabys się zdziwić .
Popatrz, popatrz mieszkasz na podmokłych łakach, ciekawe... a dom nie stoi przy drodze? no tak zapewne nieruchliwej...itd.. daj spokój. Jeszcze na miau możesz pozorować bo w ostródzie już jesteś znana na wylot
Aga_Mazury pisze:Nie wypisuj też do nas mail-i, sama się zabierz do roboty skoro taka niezastąpiona jesteś.
vega29 pisze:Aga_Mazury pisze:Nie wypisuj też do nas mail-i, sama się zabierz do roboty skoro taka niezastąpiona jesteś.
To może jeszcze dodaj, że mail dotyczył informacji o półdzikich kotach, które się mnożą w sposób niekontrolowany i powiększają schroniskowe zasoby. Oraz, że mail dotyczył pomysłu, by wykastrować towarzystwo.
Wiesz ja nie prowadzę fundacji mającej za cel statutowy m.in. sterylizację takich zwierząt, tylko Ty.
Marzenia11 pisze:Aga_Mazury pisze:a ile razy odwiedziłaś go w schronisku? pisałaś o nim jakieś brednie na forum, że zdrowy, że siedzi sam.. zupełnie niezgodne z rzeczywistością. Nie mówiąc już, że nawet pół groszka jedzenia jej nie przywiozłaś. Tylko o innych pisać źle potrafisz a sama ...poklikać ... niewiele...
Zgłoszenie mam konkretnie na Twoje nazwisko a od kogo to jak wiesz powiedziec Ci nie mogę, ale mogłabys się zdziwić .
Popatrz, popatrz mieszkasz na podmokłych łakach, ciekawe... a dom nie stoi przy drodze? no tak zapewne nieruchliwej...itd.. daj spokój. Jeszcze na miau możesz pozorować bo w ostródzie już jesteś znana na wylot
Kobieto, a Tobie co sie stało??? Może załozysz wątek o dokopywaniu vedze, bo to co piszesz nie ma żadnego związku z Shy'em i zniechęca ludzi, ewnetualnie zainteresowanych jego adopcją, do niego - i także do ciebie. Coś Ci się stało dziwnego w życiu że sobie o wątku przypomniałaś?? nNie stac Cie na napisanie czegoś o kocie?
Aga_Mazury pisze:
Ja Vedze nie muszę dokopać, jej jad sam ją zniszczył![]()
To co piszę wbrew pozorom ma spory związek z Shy-em.
Nie ma tak, że ktoś będzie chodził i pluł po wątkach a ja nie mam prawa się odezwać.
Marzenia11 pisze:Aga_Mazury pisze:
Ja Vedze nie muszę dokopać, jej jad sam ją zniszczył![]()
To co piszę wbrew pozorom ma spory związek z Shy-em.
Nie ma tak, że ktoś będzie chodził i pluł po wątkach a ja nie mam prawa się odezwać.
prosze o linki do tych wątków - chcę znać prawdę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości