Pilnie potrzebna pomoc w okolicach Olsztyna/Biskupca

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 05, 2010 17:34 Pilnie potrzebna pomoc w okolicach Olsztyna/Biskupca

Moja mama mieszka w okolicach Biskupca we wsi Czerwonka. Na jej osiedlu ktoś miał kota długowłosego wychodzącego na sznurku. Niestety pojawiło się dziecko i kot został pewnego dnia na dworze już na zawsze. Nie poradzi sobie na pewno, bo nie jest dachwcem, tylko wychuchanym długowłosym... Moja mama ma kota indywidualistę i jeden pokój, więc nie ma go jak przetrzymać nawet w lazience. Ja jestem daleko i nikogo tam nie znam...
Podam na pw numer telefonu do mamy, a może ktoś zna jakąś organizację z tamtego regionu??
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie wrz 05, 2010 17:48 Re: Pilnie potrzebna pomoc w okolicach Olsztyna/Biskupca

Mruczeńka, napisz do Sihaja, Jek, Dorota, PrzemekK, Jagoda*, czyli do Olsztyniaków na miau... Nie wiem, czy dadzą radę pomóc, ale może wskażą kogoś, kto pomoże. Bo pewnej organizacji lokalnej, to ja ci szczerze nie polecam. Mazurkę z mojego podpisu organizacja ta olała koncertowo i jeszcze ma pretensje, że się o tym głośno mówi...

Powodzenia!
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie wrz 05, 2010 17:50 Re: Pilnie potrzebna pomoc w okolicach Olsztyna/Biskupca

vega29 pisze:Mruczeńka, napisz do Sihaja, Jek, Dorota, PrzemekK, Jagoda*, czyli do Olsztyniaków na miau... Nie wiem, czy dadzą radę pomóc, ale może wskażą kogoś, kto pomoże. Bo pewnej organizacji lokalnej, to ja ci szczerze nie polecam. Mazurkę z mojego podpisu organizacja ta olała koncertowo i jeszcze ma pretensje, że się o tym głośno mówi...

Powodzenia!

dzięki, już piszę :kotek:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon wrz 06, 2010 9:21 Re: Pilnie potrzebna pomoc w okolicach Olsztyna/Biskupca

Witam, dostałam priv, pomogę.

Jagoda*

Od: Nie maja 11, 2008 15:02