Tunisia pisze:Szocik w końcu pojechał przed chwilą do nowego domu![]()
Za to Isia nie chciała nas z BarbAnn wypuścić z garażu, ona bardzo potrzebuje bliskości człowieka, po prostu "wieszała" się na nogach
Więc jednak Isia dalej w schronie? Szkoda

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:Szocik w końcu pojechał przed chwilą do nowego domu![]()
Za to Isia nie chciała nas z BarbAnn wypuścić z garażu, ona bardzo potrzebuje bliskości człowieka, po prostu "wieszała" się na nogach
Lunszpik pisze:Tunisia pisze:Szocik w końcu pojechał przed chwilą do nowego domu![]()
Więc jednak Isia dalej w schronie? Szkoda
Tunisia pisze:BarbAnn pisze:w galerii na chwilii dla pupila są kolejne koty
prosba o identyfikację tej żółtoburej przetulinki szylkreci
To też się ją wrzuci na chwiledlapupi
ToraNeko, znasz imię i wiek? bo ja nie ale widać że najmłodsza nie jest i pokocikatarowa, straszna z niej przylepa![]()
w schronisku będę dopiero w pon.
Akima pisze:to chyba niepotrzebne to allegro ?![]()
http://allegro.pl/bialo-niebieska-isia-gasnie-z-tesknoty-za-domem-i1219360713.html
Bungo pisze:Dziewczyny, jest projekt napisania w Dzienniku tekstu o potrzebach schroniska. Są juz sklepye zoologiczne chętne do pomocy, można też zachęcić ludzi. Ale chcemy to zrobić z głową, czyli np. nie zasypać schronu morzem suchego kitkata. Będę dzwonić do kierownika, ale chcę też Waszej opinii - czego najbardziej schronowi brakuje, jakich rodzajów karmy, jakich przedmiotów itp. O tym, że najbardziej brakuje domków - wiem....
I jeszcze jedno - moja koleżanka o redakcyjnym pseudo Sibi dowiedziała się o swej schronowej "imienniczce". Z bardzo poważnych względów nie może jej zaadoptować, ale prosiła o info, czy mogłaby jej jakoś pomóc, np. extra jedzonkiem czy witaminkami.
Lunszpik pisze:To nie jest czasem Malinka? Wydaje mi się, że ma charakterystyczne, przycięte uszko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości