GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 01, 2010 11:40 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

czy mamy się spodziewac inspekcji w niedzielę wieczorem czy w poniedziałek,czy kiedy? :twisted:
adres tobym przesłała prywatną wiadomością :mrgreen:

mama.rozy

Od: Pon cze 29, 2009 19:46

Post » Śro wrz 01, 2010 12:04 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

to Gabi jest w planach adopcyjnych?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 01, 2010 19:52 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

mama.rozy pisze:czy mamy się spodziewac inspekcji w niedzielę wieczorem czy w poniedziałek,czy kiedy? :twisted:
adres tobym przesłała prywatną wiadomością :mrgreen:

ja wracam dopiero w poniedziałek

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Czw wrz 02, 2010 9:29 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

Podrzucę malucha! Gabi w cudownym TDT u smarti szaleje i bryka aż miło, i katarek pięknie leczy :D

jhet

Post » Czw wrz 02, 2010 9:47 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

:oops:
Dziewczyny,strasznie mi przykro,ale właśnie dzwonili na mnie z lecznicy w Żyrardowie,że są do wzięcia dośc pilnie małe kotki.więc albo ja je wezmę,albo wstawię na forum do wzięcia...to są dwie kotki i kocurek.dziewczyny mogę wziąc,kocurkowi pewnie będę szukac domku...nie mam zdjęc,może będę miała,jak w przyszłym tygodniu zobaczę kociaki.W tej chwili sa u kogos na przetrzymaniu...
bardzo przepraszam,mam nadzieję,że Gabi szybko znajdzie domek...

mama.rozy

Od: Pon cze 29, 2009 19:46

Post » Czw wrz 02, 2010 9:59 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

Bierz maluchy, Gabi poczeka... Gdzie ten wymarzony domek dla kociej panienki...? Kochana Gabrysia czeka!

jhet

Post » Czw wrz 02, 2010 14:04 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

:1luvu: :1luvu: :1luvu: słodka Gabi szuka swojego wspaniałego domku na zawsze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gabi jest kochanym miziastym świruskiem-serca zdobywa ekspresem :1luvu:

Oczko ma coraz ładniejsze,tylko katarek troszkę kotka męczy ale jest coraz lepiej.
no i robale już chyba pozdychały :mrgreen: bye,bye :mrgreen: bo brzusio mięciutki i bączki się skończyły :oops: :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt wrz 03, 2010 13:13 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

Gabi była dziś na zastrzyku.
świerzb jest totalny oczko też jeszcze nie takie jak być powinno- p.dr.powiedział,że jak pokonamy świerzba to i oczko wypięknieje na maksa.
Gabi jest rewelacyjna-pierwszy raz w życie widziałam kicia,który podczas drogi do weta bawił się własnym ogonem i wywijał salta w transporterku.. :ryk: :ryk: :ryk:
8O - jestem w szoku,zwłaszcza w zderzeniu z moją wczorajszą podróżą z moim kotoprzystojniakiem Smartim,który dostał ataku szału 8O 8O ,chciał połamać sobie łapy i przegryżć klatkę :mrgreen: i ciekły mu krople potu z nosia i rozpalonych paluszków(!),a po powrocie do domu wskoczył do śmietnika i siedział tam do nocy...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt wrz 03, 2010 17:42 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

dzwonił b.miły pan w sprawie Gabi. :)
Gabi byłaby dla narzeczonej,która bardzo pragnie zaopiekować się małym zwierzątkiem.
Dom niewychodzący,w bloku,zabezpieczenie okien brane jest pod uwagę - Państwo już raz ,dawno temu , mieli przykre dośw z oknem uchylnym -koteczka uzięzła w oknie,została uratowana.Miała kłopoty z kręgosłupem,ale już jest wszystko w porządku-koteczka biega po ogródku rodziców narzeczonej-jeśli wszystko dobrze zrozumiałam.
stosunek do sterylki nie przedyskutowany.
wizyta przedadopcyjna zaakceptowana.
wyjazdów na razie Państwo nie planują a na przyszłość w razie wyjazdów kotka byłaby pod opieką mamy któregoś z Państwa.
o więcej szczegółów pana nie pytałam-głupio tak człowieka przesłuchiwać na dzień dobry.
na pewno wielu pytań zapomniałam zadać,ale to zostawiam dla Ciebie jhet bo masz w szukaniu DS-ów większe dosw-ja nie mam żadnego.

przedstawiłam gabi z jak najlepszej strony-zresztą ona ma tylko najlepsze strony. :kotek: :1luvu:

umówiłam się z panem że przez weekend wszystko przedyskutują i w pon.zadzwonią-wtedy skontaktuję ich z tobą jhet,odwiedzisz narzeczoną i podejmiesz decyzję,bo ja się nie podejmuję-gabi jest wyjątkowo uroczym koteczkiem-wiele kotków miałam jako maluchy ale ona jest bez wątpienia najbardziej spragnionym ludzia i przymilnym ,wesołym kiciem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

narzeczona wypatrzyła Gabi na forum-dzwonił Pan,bo narzeczona w pracy.
oby to był ten wymarzony domek na zawsze dla słodkiej Gabi. :ok: :ok: :ok:

idę teraz do gabi z przekąseczką-i na zakraplanie w oczko i w uszka :mrgreen: :mrgreen:

smarti

Post » Pt wrz 03, 2010 17:46 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

I kto by pomyślał, że z największego dzikusa, w ciągu chwili, Gabi przeistoczy się w najmilszego kociak na świecie. Za nowy i ten wymarzony domek :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt wrz 03, 2010 18:15 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak ;) SZUKA DOMU! Wawa

w życiu bym nie uwierzyła że to była dzikuska 8O 8O 8O 8O

smarti

Post » Nie wrz 05, 2010 15:40 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

Hej, wróciłam :) Widzę, że Gabrysia dobrze się bawiła na wakacjach u cioci smarti :D Jeśli ciocia smarti chce, to może potrzymać u siebie Gabi trochę dłużej - mnie się do jej odbierania nie spieszy, choć to cudowna kicia :wink:

Mam nadzieję, że domek, który się odezwał, zadzwoni jutro - w razie czego podaj im proszę smarti mój numer domowy, komórka jeszcze nie ożyła... Oby to był TEN domek! :ok:

jhet

Post » Nie wrz 05, 2010 16:31 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

Gabi dziś dostała ostatni zastrzyk i ostatnie odrobaczenie. :)
Teoretycznie jest już zdrowa chociaż jeszcze troszkę noskiem pociąga..
Wetkę dziwiło jej oczko,które choc już duuużo ładniejsze to jeszcze nie jest idealne a biorąc pod uwagę czas leczenia i nasilenie katarku ,powinno już być całkiem zdrowe.
P.doktor zajrzała głębiej i okazało się że Gabi musiała dostać pazurem w oczko bo ma zranioną trzcią powieczkę która jeszcze całkiem się nie zrosła... :(
Tak więc zakraplanie do oczka i leczenie świerzba jeszcze trzeba kontynuować przez kilka dni...
Ciocia smarti i wujek TZ bardzo ale to bardzo pokochali Gabi :1luvu: :1luvu: bo to cudowna i absolutnie wyjątkowa panienka :kotek: :1luvu:
Jednak na wtorek rano ,zgodnie z ustaleniami sprzed tygodniana ,na miejsce Gabi są już umówione następne potrzebujące ślicznotki,tak więc czekamy na Ciebie jhet jutro.-prosze o tel abyśmy się konkretnie umówiły bo nie jestem jutro cały dzień w domu.

smarti

Post » Nie wrz 05, 2010 17:05 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

Sąsiad o Gabrysi mówił ciagle "ten kociak, co spadł" - może mała zleciała skądś na wsi i sie w oczko zraniła...? Mam nadzieję, że nic tam się złego nie dzieje i szybko je wyleczymy :) Bardzo ci dziękuje Smarti za cudowną opiekę nad maluchem, nie mogłam lepszego TDT znaleźć :1luvu: Kiedy bym mogła przyjechać po malutką? Wolałabym tak jakoś po południu, ok. 17-18...? Mogłoby być? Jeszcze muszę z kimś ustalić plany na jutro, ale pewnie w tych godzinach będę mogła.

jhet

Post » Nie wrz 05, 2010 17:21 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

jest tylko jeszcze malutka nie do końca zagojona ranka na trzeciej powieczce. :(
świerzb też już niewielki ale zakraplać i czyścić trzeba bo podobno to świństwo niewyleczone do końca potrafi wrócić.
Za tydzień można Gabi zaszczepić.

Myślę że możemy wstępnie umówić się na wieczór właśnie tak ok 18-tej.Podam Ci też tel tego pana o którym pisałam a Ty mi napisz na PW twój nr. do podania mu.
Bo jeśli zadzwoni to chciałabym mu podać Twój nr,bo Ty na pewno lepiej przeprowadzisz z nim wywiad i lepiej zdecydujesz czy jest to odpowiedni dom dla Gabi.
Gabi jest wyjątkowo śmiałym i przytulaśnym kotkiem i powinna mieć wyjątkowo czułego ludzia.

Poza tym więcej tel nie było.

smarti

[poprzednia][następna]