Szukam małego kotka do domu z ogrodem, psem i rybkami

W razie czego podaję mail: ak2010@onet.pl
Aga
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
zuzia96 pisze:Oto kocia rodzinka, która w najbliższym czasie będzie szukać najlepszych na świecie domków!!!
Mateńka Balbinka - oaza spokoju, niezwykle troskliwa mamusia
Córeczka Megi - ostatnio przekonała się, że lubi się przytulać do człowieka (tylko trzeba ją sobie najpierw złapać)
Córeczka Pegi - jeszcze nie jest całkiem przekonana, czy człowiek jest dobry czy zły![]()
Synuś Gabryś - najodważniejszy z całego rodzeństwa, ciekawski, wszędzie jest pierwszy
nt2008 pisze:Wszystkim domownikom spodobały się takie białe kicie viewtopic.php?f=13&t=116718&start=0
Myślę, że takiego białego kocurka chętnie bym wzięła ale nie wiem czy to nie problem z transportem bo dość daleko. Mam napisać do osoby która dała wiadomość? czy jak to załatwić? Chyba, że ktoś ma podobnego małego białaska z bliższych okolic?
Aga
nt2008 pisze:Ale mi przykro....A już myślałam...
Nasz kot nie może być głuchy - dom jest wolnostojący z dużym terenem wokół, szkoda byłoby go zamykać w 4 ścianach. Wprawdzie okolica dość spokojna, ale i psy czasem biegają luzem i auto jedzie... Trzymam kciuki za dobre domki.
Aga
nt2008 pisze:Myślałam, że najważniejsze jest, żeby kot miał kochający dom i żeby ktoś sie o niego troszczył, a nie żeby egzystował w schronisku i był tam super bezpieczny. Nasz kot uwielbiał przebywać w naszym domu ale uwielbiał też szaleć w ogrodzie z psem i wychodzic na łowy kiedy chciał. I wierzę że był szczęśliwy.
nt2008 pisze:Kot ma być wychodzący bez szelek - dom jest w spokojnej dzielnicy, jedna droga, pola dookoła i las.
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 15 gości